Атакисти опитали да не си платят сметка в ресторант

Ресторантът ги обвинява, националистите категорично отричат
Обновена: 1 окт 2013 07:09 | 30 сеп 2013 22:27,
325
Атакисти опитали да не си платят сметка в ресторант
Националистите отричат да има подобен случай. Снимка: архив Булфото

Депутатите от „Атака”, които миналата седмица бяха на посещение в Брюксел, са направили скандал в местен ресторант и са се опитали да си тръгнат без да платят сметка от над 1530 евро. Това потвърдиха за bTV от самото заведение „Къщата на лебеда”.

От ресторанта не си спомнят на чие име е била резервацията, но не отричат, че са обслужили група от 20-ина българи. Според служители на заведението българите поръчали голяма количество вино и в едни момента алкохолът им дошъл повече.

Поведението им ескалирало в изблици на насилие към останалите клиенти. Викаха сервитьорите като ги замеряха с тапи и въобще тапи хвърчаха из цялото заведение, разказа Мажори Букен, управител на „Къщата на лебеда”. Заливаха с олио палачинки, които приготвяхме на място за останалите клиенти. Накрая взехме решение да им спрем алкохола, разказва Букен.

По нейни думи тогава атакистите решили да се измъкнат без да платят сметка от порядъка на 1530 евро – 1600 евро. От ресторанта обаче успели да спрат част от групата и си прибрали парите.

Националистите категорично отрекоха да има подобен случай. Според представители на „Атака” това е пореден опит да се вкарат депутатите й в скандал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
6
 
3
 
! Отговори
Ataka преди 10 години
Mackai Volene
123
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Престанете да казвате как Атака отмъщава на ГЕРБ. Тази партия отмъщава на всички, не само гербери, а на цяла България, но най-вече отмъщава на избирателите си, които им гласуваха доверие, незнайно защо ??? След малко ще се намери друг юнак, който да защити Атака и да каже отново, че ГЕРБ са им виновни и на тях отмъщават. Те на самите себе си отмъщават, ама като не знаят какво правят. Може да взимат някакви пари да ги защитават, но това са вече еничари.
122
6
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Сигурно са ги нападнали дроги, затова не са платили. Другата седмица келешчето Волен да ходи при краля на Белгия, за да му се извини.
121
5
 
2
 
! Отговори
9667 преди 10 години
До муспи"Гуд лък диваци!"Брех брех брех ... цъ цъ цъ ... И това го казва един булгаро-славянин, от чиято "цивилизованост" за 7 години 700 милионната Юропа пропищя!? Брех брех брех ... баси и самочувствието диво булгаро-славянско!
120
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Видяхте ли какво е "Атака"? Надявам се повече никой да не й слугува по никакъв начин, дори и срещу заплащане.
119
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
statiata e poruchana ot Gerb sorry za latinicata
118
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оле майко, тия не са много зле, а още по-зле са тези дето си дерат гърлата да викат Атака-победа и как Атака били отмъщението за ГЕРБ. Те не само са отмъщението на ГЕРБ, а също и на цяла България и на самите тях!
117
2
 
4
 
! Отговори
муспи преди 10 години
До всички турчяля, и този бат Станко, който си е бат Ахмак - лоша новина. След приключването със Сирия идва ред на това изкуствена чудо турция. Евреите го създадоха, те и ще го разкарат защото им пречи с многото диваци събрани между изсраел и ЕС. Особено се гнусят от кретена султан, и турците преживяващи по европейски в България ще бъдат пратени в турция да водят борба. Там за това което те правят тука там убиват с камъни на място. Гуд лък диваци!
116
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно безсилието на атакистите да защитят пияндето Сидеров ги провокира да прехвърлят цялата си омраза и яд върху Борисов. Нерде Ямбол нерде Стамбул, макар че в последния парламент Волен от Ямбол и Доган от Стамбул взаимно си душат под опашките.
115
5
 
8
 
! Отговори
читак преди 10 години
Аферим ефенди Сидероглу. Аллах те е дарил с бол шашкания, ама щом си с нас ,карай да върви.
114
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие атакистите сте малко хора но за сметка на това сте много прости. 22 души официална делегация не помнят имената на хората с които са провеждали срещи в Брюксел, а искате някаква служителка на ресторант да каже името на човека направил резервация миналата сряда.
113
7
 
5
 
! Отговори
от форумите преди 10 години
Г-н Сидеров и останалите му малко привържаници са доказателство, че българското здравеопазване го няма.....не само за онкоболните, сърдечноболните, ми и за психичноболните.......какво да говорим.....
112
6
 
8
 
! Отговори
от форумите преди 10 години
Единствен и неповторим, човекът, който стартира българския парламент с мегаспектакъл, продължава да действа в същия дух. Нахока всички, заплаши Борисов, заяви, че не подкрепя нито Бадемов, Лешников или Орешарски, въпреки че направи точно обратното. Заяви и, че не подкрепя ДуПеСе, но им даде мандат. Докато се криеше под масата обаче казваше - къде бяхте вие, когато аз бях пред джамията. Шоуто при откриването на парламента беше пълно с нападнатия репортер на "Скат"... БАЙ_ГАНЬО бледнее пред него !
111
5
 
11
 
! Отговори
рапон от ипон преди 10 години
Герберастите да не лаят много, атака били на държавна субсидия, ядат ни данъците, не платили.......а тиквата като окраде не милиони, а милиарди, какво праиме бе ***
110
3
 
10
 
! Отговори
ujas преди 10 години
*** открай време са на почит унас. Йалко.
109
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като не помнели името как разбрали какви са , тия френскоговорящите са известни полиглоти , освен френски език , друг не разбират, пълна смешка е статията , а ми обяснете как се измъкват 20 човека от ресторант , с каква стъпка , да не са танцували и всички през вратата.
108
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аха, да, как не се сетих за неписаните правила на заведенията, разкажи че са атакисти, дошли в Брюксел да правят зулуми, ама не им споменавай имената... Кажи, че не ги помниш, Господ знае колко атакисти има в Брюксел... :D
107
7
 
10
 
! Отговори
Shop преди 10 години
От ресторанта няма да споменат имена, от какъв зор да влизат в съдебни спорове с някакви простаци... Но едва ли в Брюксел по същото време е имало друга група от 22 българи, които са способни на такава простотия.
106
7
 
3
 
! Отговори
Бат Станчо преди 10 години
До муспиНяма начин да не е лъжа,Волен е толкова възпитан и скромен, че едва ли е способен на такова нещо !
105
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...освен това в околностите на брюксел две крави са пометнали,изгубило се е ловджииско куче и на г-жа барух отново и се появил месечен цикъл. въпреки усилията,г-н сидеров продължава,да обитава парламента,за разлика от цяла плеяда правилни демократи.защо ли...