Атакисти опитали да не си платят сметка в ресторант

Ресторантът ги обвинява, националистите категорично отричат
Обновена: 1 окт 2013 07:09 | 30 сеп 2013 22:27,
325
Атакисти опитали да не си платят сметка в ресторант
Националистите отричат да има подобен случай. Снимка: архив Булфото

Депутатите от „Атака”, които миналата седмица бяха на посещение в Брюксел, са направили скандал в местен ресторант и са се опитали да си тръгнат без да платят сметка от над 1530 евро. Това потвърдиха за bTV от самото заведение „Къщата на лебеда”.

От ресторанта не си спомнят на чие име е била резервацията, но не отричат, че са обслужили група от 20-ина българи. Според служители на заведението българите поръчали голяма количество вино и в едни момента алкохолът им дошъл повече.

Поведението им ескалирало в изблици на насилие към останалите клиенти. Викаха сервитьорите като ги замеряха с тапи и въобще тапи хвърчаха из цялото заведение, разказа Мажори Букен, управител на „Къщата на лебеда”. Заливаха с олио палачинки, които приготвяхме на място за останалите клиенти. Накрая взехме решение да им спрем алкохола, разказва Букен.

По нейни думи тогава атакистите решили да се измъкнат без да платят сметка от порядъка на 1530 евро – 1600 евро. От ресторанта обаче успели да спрат част от групата и си прибрали парите.

Националистите категорично отрекоха да има подобен случай. Според представители на „Атака” това е пореден опит да се вкарат депутатите й в скандал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
14
 
56
 
! Отговори
мЕн преди 10 години
***! Срам е...Само 9мм в главата ще ги оправи...
3
71
 
22
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С БОРИСОВИТЕ ПРОСТАЩИНИ!ТЕЗИ СА НА ПРАВИТЕЛСТВЕНИ РАЗНОСКИ НЕ ИМ ПУКА КЪДЕ СЕ ХРАНЯТ!!!А БОРИСОВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП ЧУДЕЩ СЕ КАК ДА ЗАТЪНЕ ПОВЕЧЕ!
2
11
 
53
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Този средничкия има вид на препил интелектуалец
1
10
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако са летели и с Луфтханза, картинката ще е пълна.