В страната ни цари тотален хаос, убеден е Борисов

Кабинетът не можел да се справи с бежанския проблем
19 окт 2013 14:30,
127
В страната ни цари тотален хаос, убеден е Борисов
Снимка: Facebook

В момента в страната цари тотален хаос и затова искаме предсрочни избори и оставка на управляващите, заявява лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Facebook.

Според него българското правителство не може да се справи адекватно с бежанския проблем и "с това за пореден път проличава неопитността на премиера Орешарски".

Вчера в Брюксел бившият премиер е разговарял с еврокомисаря Кристалина Георгиева.

Още по темата
 "Обсъдихме ситуацията с бежанците и изразих разбирането си, че Европейският съюз трябва да отделя максимално средства, които да отидат в съседните на Сирия страни, за да може бежанците да остават максимално близо до родината си и тези държави да се справят с нуждите им, вместо хората да са принудени да тръгват към по-далечни страни като нашата", посочва Борисов.

Кристалина Георгиева каза, че тя като еврокомисар за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи помага на страни като Ливан, Йордания, Турция, Египет, Ирак и колкото повече ЕС им помага, толкова по-малко бежанци тръгват към нас, към Европа.

Според Георгиева работата на българските власти трябва да бъде насочена към подобряване на условията в бежанските центровете, но още по-важно е бързата регистрация на бежанците, споделя още Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: Бойко Борисовбежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов не се ли наяде вечеИ той като иван костов няма да миряса , докато не го изхвърлят с шутове от политиката.Разликата е, че СДС бяха качествени хора, а герб са банда клиентелисти
95
1
 
10
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Само да отбележа ,че тиквите са 2 броя.Г-жа Сталинка - Упс! - КриСталина Георгиева (само *** комунист би си кръстил детето Сталинка), като "европейски"(А В СЪЩНОСТ Е АГЕНТ ЗА ВЛИЯНИЕ НА ЦРУ) комисар по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакции при кризи, си стои в Брюксел, а в България ОРГАНИЗИРАНО с автобуси пристигат сирийски НЕЗАКОННИ бежанци И ДРУГИ (без да имаме обща граница със Сирия или Африка)"ЗА ДА НИ РЕШАЛИ ДЕМОГРАФСКИЯ ПРОБЛЕМ"!.
94
0
 
11
 
! Отговори
Касандра преди 10 години
Няма Европейски съюз всичко е илюзия!Има само Европейски банки ,които обслужват богатите европейци ,Европейски парламент пълен с ниско грамотни ***/за справка виж Мартин Шулц/,йезуити/ виж Херман Ван Ромпой/ и брюкселска администрация ,които освен да ни ядят парите и да се *** друго не правят/информация от първа ръка/.
93
0
 
7
 
! Отговори
Касандра преди 10 години
Само да отбележа ,че тиквите са 2 броя.Г-жа Сталинка -Упс!-КриСталина Георгиева / само *** комунист би си кръстил детето Сталинка/ като европейски комисар по международно сътрудничество ,хуманитарна помощ и реакции при кризи си стои в Брюксел,а в България ОРГАНИЗИРАНО с автобуси пристигат сирийски бежанци И ДРУГИ /без да имаме обща граница със Сирия или Африка/ ЗА ДА НИ РЕШАТ ДЕМОГРАФСКИЯ ПРОБЛЕМ!Що за *** ОРГАНИЗАЦИЯ е тоя ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ?
92
1
 
11
 
! Отговори
Велес преди 10 години
E,те тая,тиквената тиква,срам,умора и наглост няма!
91
2
 
11
 
! Отговори
Боби преди 10 години
ей,ТИКВО ПРОСТА, НЕ СЕ ДОКОСВАЙ до нищо в тая държава,защото правиш само поразии.Ти си вреден за всички.Ясно е,че си мнг тъпо същество,като поредното доказателство за това е,че не можеш и един отбор да направиш.Сега истинските левскари плачем и се чудим как се стигна дотук!
90
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е,ПА ОТ ТЕБ ГО НАСЛЕДИХМЕ.....
89
5
 
16
 
! Отговори
359 преди 10 години
Тикво, и за кмет на Банкя не ставаш! Ти си най-голямото унижение, което сме преживявали в цялата ни история! Филия с мас, мачлета ..... смърдиш на простотия!
88
8
 
15
 
! Отговори
Изабела преди 10 години
Ти си недна мутра.Ти си ***.Пожелавам ти да преминеш през деветте кръга на ада,душата ти никога да няма покой и да гориш във вечен огън.
87
5
 
21
 
! Отговори
mil преди 10 години
никога повече Бойковци ,,тва са невъзпитани селски тарикати с много власт
86
7
 
29
 
! Отговори
Българин преди 10 години
"В страната ни цари тотален хаос, убеден е Борисов"Хаосът , омразата ,са плод на твоето управление бе г-н Борисов.За да се върнеш отново на власт ти си готов да "запалиш" България.Теб не те интересува нищо друго освен да задоволяваш егото си.
85
19
 
6
 
! Отговори
до 94 преди 10 години
НещасТТТТТТТТТни бе, левун! Имаш претенциите някой друг да те направи щастлив, ама не можеш грамотно да напишеш думичката "щастие"! Важното е акъл за раздаваш! Понеже много го имаш! Аз съм фен на ГЕРБ! Когато Борисов се върне на власт (а това ще е много скоро!), ще си плащам данъците, за да се прави нещо за тази държава и следващите поколения! Сега не си давам парите, за да хрантутя измикяри като тебе и ***! Надявай се на червените крадци да ти пуснат някоя троха!
84
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Stalinka kato cheli Gospod e pregarnala .
83
5
 
23
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 10 години
ТИ И ТВОЯТА ПАРТИЯ И ВСИЧКИ ПАРТИИ АМА БЕЗ ИКЛЮЧЕНИЕ .НАПРАВИХТЕ ХОРАТА НЕЩАСНИ.ВЗЕХТЕ КАКВОТО МОЖАХТЕ И ИСКАТЕ ОЩЕ ДА СТЕ НА ВЛАСТ ДА ДОВЪРШИТЕ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО....НА БГ МУ ТРБВА НОВИ ПАРТИИ И НОВИ ЛИДЕРИ .НОВ ЗАКОН ЗА ПАРТИИТЕ.КОИТО ОТКРАДНЕ ОТ ХАЗНАТА 10 ГОД.ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ДА МУ СЕ КОНФЕКЦУВА НЕДВИЖИМИЯТ ИМОТ В ПОЛЗА НА ДЕТСКИТЕ ДОМОВЕ ПАРИТЕ КОИТО ГИ Е ОТКРАДНАЛ В ПОЛЗА НА ХАЗНАТА-НЯМА ДА ИМА МНОГО ПАРТИИ А КОИТО СА ЧЕСТНИ И ОБИЧАТ БГ ТЕ ЩЕ РАБОТЯТ И ЩЕ СЛУЖАТ ЗА СВОЯТА РОДИНА.
82
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой да си е задавал простото въпросче ЗАЩО този *** на снимката така НЕИСТОВОНапира да се върне на власт???Голям родолюбец ли е??Не думай!Да драпаш така ожесточено за власт има само ЕДНА причина............ ПАРИ! Много ПАРИ.Всичко останало по темата е алабализъм.
81
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен мечо преди 10 години
Сладур! Не знам на каква база има това самочувствие, сигурно на база "висшо" международни отношения, икономика, право?! Не съм чул в пожарната да ги учат да управляват държави! Там ги учат до боравят с шланга... Боце, знаем, че си доста алчен, но ние от мутреса не очакваме нищо друго, ама вече доста дразниш. Унижаваш интелекта ми! Срам ме е, че си бил по повеля на стари комунистически генерали министърка председателка. Ти си типичен "лева ръка-десен джоб"!
80
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лика - прилика !
79
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** пак е накокържен, а накрая пак ще е изпържен!
78
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A как звучи мутра-престъпник за президент? На мен ми звучи като морален и интектуален фалит за нацията. Гарантирано от Герб.
77
12
 
31
 
! Отговори
Кога преди 10 години
Кога лудия Буда ще бъде прибран в лудницата?