Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!

Борисов: Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите
Обновена: 20 окт 2013 18:30 | 20 окт 2013 17:58,
473
Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!
Снимка: БТА

„Ние сме единствената партия, която е независима и никой не може да ни обвини в обвързаност. Затова държахме ДПС вън от властта. Не мога да се радвам, че ще се срине държавата и ние ще дойдем на срината държава. Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите и да връщаме заемите, които взимат в момента”. Това заяви лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов пред членове и симпатизанти на партията в читалище „Добри Войников” в Шумен.

Ако ГЕРБ дойде на власт, Томислав Дончев знае как за два дни да договори европейските средства, отсече Борисов.

Това управление е като метастази при рака. Ако го премахнеш навреме, ще се излекуваш”, допълни той, цитиран от "Фокус".

По думите му по времето на ГЕРБ са строени магистрали на цена 3-4 млн. на км, а в момента се строят на 16 млн. на км и то от бюджетни средства. „От 1 януари 2014 година мандалото хлопва и ще загубим еврофинансирането за автомагистрала „Хемус”. Каквото е договорено до 1 януари, това е. След това дори и Барозу да стане премиер, няма да може да го предоговори. Затова тези месеци сега са фатални”, заяви Борисов.

Според него планът „Орешарски” означава да вземеш заем и да го раздадеш. „Както са тръгнали, ще взимат нов заем до края на година. Ако изтеглят още един заем, ще сринат валутния борд. Може и такъв да им е планът, както направиха по време на Виденов”, коментира Борисов.

"В ГЕРБ политическата отговорност я нося аз. Кой обаче носи отговорност от управляващите", запита лидерът на ГЕРБ.

„Орешарски очевидно не е. Станишев не помни три дни какво е казал и се отмята от думите си. Местан или Доган също не носят отговорност, нито пък Сидеров, че ги държи на власт”, отбеляза бившият премиер.

„Най-голямата гордост на Сидеров е, че свали ГЕРБ, а най-голямото му падение е, че държи ДПС на власт”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още по темата: ШуменБойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
6
 
34
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Трудно може да се намери в най-новата ни история по-*** управник от Б.Б.Та, баба Бойка/според тефчерчето на ОНЯ/ успя да счупи *** /само/ 2 пъти.
48
7
 
27
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Бойчето си е за лечение в психиатрията, но докато беше на власт някои изкарваха лудостта му за величие...
47
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОГЛЕДНАХ КАЛЕНДАРА...ДАЛИ НЕ Е 1 АПРИЛ ???КО?НЕ...
46
10
 
28
 
! Отговори
Коко преди 10 години
ББ срина икономиката и като цяло доходите на българина. Сега говори глупост след глупост, нека продължава с цирковете и никой, ама никой няма да гласува за ГЕРБ освен ***.
45
7
 
20
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
навремето хлипаше че трябва да вземел по бързо власта щото бостана му бил обран почти. даже малките любенички откаднали. това му е проблема на това нищожество. че не му оставили какво да открадне и той. и това му е в главата. бостани с любеници. бастанджия що не стана бе краватин такъв.
44
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До bullpartНе. И...........таковата.......пред "че" се пише запетайка.......винаги....
43
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
31, вярваш на Сидеров ли бе? Каква позиция има този лай*яр, бе? Нали беше срещу Доган и ДПС, ЗАЩО ГИ ПОДКРЕПИ, вярвате ли му още. Божееее, бил с позиция, тоя предаде и народ, и принципи и всичко в тая страна, себе си дори продаде, ще ми говориш за принципи. Палячовци много по тая земя, МЪЖЕ малко!
42
3
 
7
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
До Анонименпредполагам че се опитваш да се шегуваш.
41
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде като има много разбиращи и знаещи кажете ми кой ще ни измъкне от тинята в която потъваме всеки ден- Станишев ли,Доган ли,Сидерага ли, Радан Кънев ли, Миглена Кунева ли- койййй????? Отворете си очите защото после не Бойко, а Господ да дойде не може да ни помогне! ОСТАВКА !!!!!!!!
40
5
 
17
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Този ако си вкара енергията да направи нещо за измъчения българин - цена нямаше да има!
39
7
 
23
 
! Отговори
МАРИЯ преди 10 години
ТОЗИ ЧОВЕК ЖИВЕЕ В ГОЛЯМА ЗАБЛУДА, ЧЕ НЯКОГА ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.НАРОДА МОЖЕ ДА НЕ ИСКА ТЕЗИ, НО НАЙ-МАЛКО ИСКА ДА СЕ ВЪРНЕ БОРИСОВ.БОЖЕ ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ ...
38
10
 
20
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
на това селско прасе трябва да му забранят да припарва в софия изобщо. и като каже и дума за управление на някого да го бухат с бухалка по тъпата кратуна. този вонящ *** дето ме разглежда като материал на когото бил сърдит че не съм му подсигурил какво да краде не трябва да се докосва до властта никога повече.не искам да му чувам името на това *** *** а не да гласувам за него.
37
0
 
3
 
! Отговори
Росен преди 10 години
До АнонименИ твойта също
36
2
 
2
 
! Отговори
цирк преди 10 години
ha ha ha дс кучетата си лаят , народа избяга ха ха ха ха
35
9
 
24
 
! Отговори
Кацоланис преди 10 години
"Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите" - Я ми кажете кой мазохист ще гласува за това недоразумение освен ако няма далавера за лично облагодетелстване ??
34
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добра вечер, ***! Желая ви щастие! И на майките ви също!
33
4
 
14
 
! Отговори
atanas yanev преди 10 години
България е малка държава,но не е толкова малка,че да се гъбичкат с нея.Ако някой си мисли че е срината,или ще бъде срината,е в голяма грешка.България е единственото нещо,което е нещо!
32
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало, 4-ти километър! Хайде прибирайте си хората вече!
31
6
 
4
 
! Отговори
чевени дебили преди 10 години
Аре сега глупости!Ами вкарайте червените кхмери по затворите и върнете ограбеното от народа ,толкова ли е трудно това?Щом никой не го прави и на слепците е ясно,че са едни и същи *** от БКП-ДС.
30
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди малко в предаването на Нова Всяка Неделя,при Кеворкиян ,Волен Сидеров заяви,че заради казуса със продажбата на земеделска земя и проблема с бежанците Сидеров и Атака са готови на всякакви действия ,дори и блокиране работата на парламента и евентуално падане на правителството,дори това да ковства в следващия парламент Атака да не влезе.Буда те това е отговорна позиция на политик ,ти Бойко -мутро продажна кога ще вземеш подобна отговорна политическа позиция в името на България