По казуса "Бисеров" всичко е по закон, отсече Йовчев

"МВР не може да използва ресурси, за да задоволява любопитство"
8 ное 2013 12:02,
72
По казуса "Бисеров" всичко е по закон, отсече Йовчев
Цветлин Йовчев Снимка: БТА

Вътрешният министър Цветлин Йовчев беше категоричен, че ДАНС и прокуратурата си вършат работата по казуса с бившия зам.-председател на ДПС Христо Бисеров и досъдебното производство образувано срещу него за пране на пари.

ДАНС са си свършили точно работата по закон. В момента, в който са получили сигнал, са го предоставили на прокуратурата. При всички положения съм убеден, че това, което е трябвало да бъде направено от прокуратурата, е направено. Главният прокурор и неговият екип си вършат работата, заяви Цветлин Йовчев.

Той обясни, че няма информация за изтичане на информация от страна на ДАНС.

Още по темата
Аз нямам такава информация. Ако има такива данни за изтичане на информация и тази информация е класифицирана, трябва да има проверка, заяви вътрешният министър. Той обаче беше категоричен, че тези въпроси са в компетенциите на ДАНС.

Йовчев не отговори интересувало ли се е МВР дали Бисеров все още е в страната.

МВР може да се интересува само в случаите, когато има ограничителни мерки дали някои лица напускат страната. Според него МВР не може да използва ресурсите си, за да задоволява любопитство.

Йовчев коментира и изказването на бившия МВР шеф Цветан Цветанов и неговите въпроси, в които намеква за изтичане на информация и опит за прикриване на факти по случая с Бисеров.

Ако разполага с данни, които свидетелстват за извършване на престъпление, би трябвало да ги предостави на компетенциите органи, каза Йовчев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стефан Гамизов: Не изпускайте от очи Цветлин Йовчев. Той е свързващото звено между всички мръсни интереси/facebook/ "Внимателно се вгледайте в този човек. Когато приключи, и ако приключи успешно делата си, ще се случат две неща: Той ще отиде при десетките си милиони извън България, а българската нация ще агонизира. Истината за същността на случващото се в България е непоносима и ужасяваща. защото никой нормален човек не би превърнал нацията си в крайпътна политическа ***. И накрая все още се намират хора"да гласуват за тях.
54
1
 
2
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Тез как ви лъжат и крадат хехехехехехе не е истина само незнам от къде бг имате толкова средства при толкова крадене.
53
2
 
0
 
! Отговори
никол преди 10 години
От Герб също много откраднаха и много пари изпраха ! Обърнете малко внимание и на тях !
52
1
 
1
 
! Отговори
Този човечец преди 10 години
Този човечец е най-изпечения ЛЪЖЕЦ в това правителство. *** комунистически, до чозъка на костите си.Ей, богу няма едно нещо което да е казал и да е било вярно.Има една приказка, ако на лъжата краката са къси, този човек трябва да се влачи по ТОПКИТЕ си!
51
1
 
1
 
! Отговори
! преди 10 години
А Йовчев откъде е толкова сигурен, че ДАНС и прокуратурата си вършат работата по закон? Нали не са на негово подчинение, и той не може да провери как стоят нещата?
50
2
 
4
 
! Отговори
РУСНАК ! преди 10 години
ДОБРЕ СЪГЛАСЕН СЪМ С ВАС ПРИЯТЕЛИ , НЕЕ ЛИ ВРЕМЕ И НИЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА ДА ПОДКРЕПИМЕ СТУДЕНТИТЕ И СЕ ВДИГНЕМЕ , , , , , , НЯМА КАК ДА ГИ СВАЛИМЕ ОТ ВЛАСТ СЕГА Е НАСТЪПИЛ МОМЕНТА !
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЦРУ не се занимава със случайни преводи на пари. Тук има нещо много ама много гнило. Преводите не са толкова големи. За кого са предназначени тия пари и за каква дейност и от къде са дошли??? Доган както винаги не е чул, не е видял, а той е в основата!!! Жалко, че всички по високите етажи на властта са продажни еничари!!!
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъпия милиционер неможе да предположи , че скоро няма да е никой освен клиент на прокуратурата..ОСТАВКА *** !!
47
1
 
6
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Разчистване на сметки между мафиотски групировки.Но, за съжаление, вместо да се разправят по мъжки с автомати в ръка, занимават цялата държава с безкрайните си далавери.И създават поредното шоу за родните олиго-фре-ни.
46
1
 
9
 
! Отговори
елементарно преди 10 години
Мафията е в парламента.Началниците на МВР,прокуратурата и Темида се назначават от същата мафия.Извода по пътя на елемантарната *** логика е,че няма разследване отМВР,прокуратура и съд за работодателите им .
45
2
 
15
 
! Отговори
Борко преди 10 години
Господа управляващи, не разбрахте ли че времената се промениха, поколението се смени, нещата не са такива каквито бяха. Вече нямате шанс, всеки ден е пагубен за вас. Чака ви възмездие, извънконституционната партия ДПС трябва да изчезне - тя е тумор който трябва да бъде изрязан напълно за да оцелее България. И България ще оцелее въпреки вас. Тепърва ще разберете какво ви очаква.
44
1
 
13
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Брендо го заловиха други служби.Бисеров го разобличават други служби.Мафията се е загнездила в парламента и в нашите служби.Ми ,нищо друго не ни остава за да тръгнем на ЧИСТО освен да дойдат ОНИЯ СЛУЖБИ за една година в БГ,за да ни изчистят КОЧИНКАТА.....А що се касае до Бисеров,по всяка вероятност е на екзотичен остров да лови мидени бисери с наставници братя Галеви....
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
stanishev ,ovcharov ,oresharski ,pisanchev iovche sa podlogi na dogan tva veche e qno na vsichki vse xora ot edna klika predateli alchni moshenici na nivo prodajni dolni gyshici zaedno s dps i biserov mestan i prochie prestapnici .
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мосад и ЦРУ дават на ДАНС и МВР досие,събрано от спецове в агентурата с факти и обстоятелства и опустошителни изводи за финансиране и разпространяване на Ислямски тероризъм в България и Европа с пари на радикални ислямски терористични фондации клонове на Алкайдасвързани с политическият елит у нас на БСП и ДПС и минаващи от ислямистки фондации към ДПС лидера през поставените проксита в случая Бисеров този говори за всичко е наред егати ***
41
1
 
20
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Всички от ДПС са като този - само гледат икономическото забогатяване и заробване на Родината ми. Защо другите политици не се сетят, че , както всички медии казват, това е етническа партия, а тя е ЗАБРАНЕНА ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НИ и поради това ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ И НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ.Като се замисля само при ГЕРБ не смееха да си вирят гадните брадички........
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВСИЧКИ В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СТЕ СТАРИ АЛЧНИ КУЧЕТА ОКРАЛИ БЛАГАТА НА БЪЛГАРИТЕ ,СЪЗДАТЕЛИТЕ НА МАФИЯТА И ЗАТОВА НАРОДА СКАЧА ,ЗАЩОТО ТВЪРДЕ ДЪЛГО ВИЛНЕЕТЕ НА ГЪРБА И МИЗЕРИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ. И АКО НЕ БЕШЕ НАТИСКЪТ ОТ ЕВРОПА ВСИЧКИ ЩЯХТЕ ДА СИ ЗАМЪЛЧИТЕ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ СТЕ ОТ ТЕСТОТО НА БИСЕРОВ!
39
1
 
16
 
! Отговори
detelina преди 10 години
ДА ИДВА НЯКОЙ И ДА НИ ЗАРОБВА НАЙ-НАКРАЯ!ТО СЕ ВИДЯ, ЧЕ САМИ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ.ТАКА НАВРЕМЕТО БЪЛГАРИЯ Е ПАДНАЛА ПОД ТУРСКО РОБСТВО!ЦАР ИВАН ШИШМАН,ЦАР ИВАН СТРАЦИМИР И НАКРАЯ 500ГОДИНИ РОБСТВО.ДЪРЖАВАТА Е НА АВТОПИЛОТ ОТ 24ГОДИНИ!ВИНА ИМА-ВИНОВНИ НЯМА!НЕВЕРОЯТНО ,НО ФАКТ!?
38
1
 
6
 
! Отговори
Квадратен преди 10 години
До АнонименКатегорично протестирам! Пише се с "н", хептен, а не хептем. Ама, като не съм със словесните качества на изказа на Местан как да го обясня по-точно? Я по-добре да си трая. То туй, че Бисеров е зам председател на НС, че така...някак си, като че ли е заподозрян, обвинен почти, *** туй почти няма значение....съвсем в реда на нещата.... *** кой го избра бе? само той ли е такъв? дано! ми .... айде да не споменавам другите имена в ДПС... е чий го крепи БСП тогаз?
37
1
 
17
 
! Отговори
Бисер Киров преди 10 години
Ми Данчо Ментата?
36
1
 
20
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Изясни ли ви се сега защо Доган искаше да сложат Пеевски за шеф на ДАНС?Станишев и БСП ядът ли *** шпек?