По казуса "Бисеров" всичко е по закон, отсече Йовчев

"МВР не може да използва ресурси, за да задоволява любопитство"
8 ное 2013 12:02,
72
По казуса "Бисеров" всичко е по закон, отсече Йовчев
Цветлин Йовчев Снимка: БТА

Вътрешният министър Цветлин Йовчев беше категоричен, че ДАНС и прокуратурата си вършат работата по казуса с бившия зам.-председател на ДПС Христо Бисеров и досъдебното производство образувано срещу него за пране на пари.

ДАНС са си свършили точно работата по закон. В момента, в който са получили сигнал, са го предоставили на прокуратурата. При всички положения съм убеден, че това, което е трябвало да бъде направено от прокуратурата, е направено. Главният прокурор и неговият екип си вършат работата, заяви Цветлин Йовчев.

Той обясни, че няма информация за изтичане на информация от страна на ДАНС.

Още по темата
Аз нямам такава информация. Ако има такива данни за изтичане на информация и тази информация е класифицирана, трябва да има проверка, заяви вътрешният министър. Той обаче беше категоричен, че тези въпроси са в компетенциите на ДАНС.

Йовчев не отговори интересувало ли се е МВР дали Бисеров все още е в страната.

МВР може да се интересува само в случаите, когато има ограничителни мерки дали някои лица напускат страната. Според него МВР не може да използва ресурсите си, за да задоволява любопитство.

Йовчев коментира и изказването на бившия МВР шеф Цветан Цветанов и неговите въпроси, в които намеква за изтичане на информация и опит за прикриване на факти по случая с Бисеров.

Ако разполага с данни, които свидетелстват за извършване на престъпление, би трябвало да ги предостави на компетенциите органи, каза Йовчев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
15
 
! Отговори
elysium преди 10 години
Матрялов... напусна е баце и не планира да се върне.
14
3
 
27
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Първо научава Доган.Дни после всички други - Прокурор, МВР, ДАНС...Министерства, институции, заместник Председател на Народното събрание...?
13
1
 
2
 
! Отговори
usa преди 10 години
Tuupooooo........
12
3
 
29
 
! Отговори
elysium преди 10 години
"Аз нямам такава информация". Щом нямаш значи си незапознат. Щом не си запознат си подаваш оставката.
11
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОЗДРАВЯВАМ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАЙ С ПРАЗНИКА ИМ.И ДАНО ИМАТ ПО МАЛКО РАБОТА ТАЗИ ГОДИНА И ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИГОСПОДИН ЙОВЧЕВ УВАЖАВАЙТЕ ПОДЧИНЕНИТЕ СИ.ТЕ СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА СЪВЕСТНО И ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА.
10
2
 
26
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Свършена работа е турската *** да бъде арестуван в кабинета си (а не предупреден предварително и накаран да подаде оставка) , да бъде съден бързо и ефективно със събраните доказателства и да търка наровете в пандиза , избягал в Италия не е свършена работа. ОСТАВКА !!!
9
1
 
46
 
! Отговори
????????????????? преди 10 години
Все пак да не забравяме фактите. Заместник-председател на Българския парламент е уличен в пране на пари и документна измама. Коалиционен партньор на БСП. Дясна ръка на Миков. Председател на комисията по правосъдие. Какво повече може да се очаква от това правителство и този парламент
8
1
 
33
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Оня офейкал в Италия , тия пак си били свършили работата , пред тая наглост и безочие Цвъцко пасти да яде !
7
1
 
25
 
! Отговори
Йоффчеф преди 10 години
Тоя си мисли че всички сме с деменция или трудноговорещи *** а?
6
5
 
16
 
! Отговори
REDvayaler преди 10 години
Спрете да ни зомбирате, ***!
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Излиза, че е по закон да се краде. А по казуса Пеевски как е - по закон или не? А по казуса Цв.Цв.? А по казуса Ах.Д.? А по другите казуси? По закон ли се краде или не?
4
12
 
5
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Върнете си златодобива, Българи приспани, излезте от Платоновите си пещери!С какво ви опоиха, с какво ви дрогираха, излезте на светлов и вижте, че ви правят на ***!Кога ще се обедините, кога ще си върнете икономиката?Златото, златото, златото, това ще ви го набивам всеки ден в главите, като медиите докато не разберете.
3
1
 
24
 
! Отговори
??? преди 10 години
Днес малко коментари от младежкото БСП ,нещо кво?...
2
2
 
34
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Нека да видим дали съм го разбрал правилно. МВР казва, че всичко е наред и проблеми няма. От ДАНС мърморят нещо, уж имало, ама нямало. В същото време хора от ръководството на ДАНС информират Доган, че Бисеров прави шмекерии. Не ви ли писна да ни правите на маймуни, бе? Докога ще си траем и ще си мълчим, какво трябва да се случи още че този народ да се обедини и да излезне по площадите?
1
1
 
20
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
Едно време инспектор Гешев държеше с желязна ръка и Бисеровци, че и антибисеровци... Сега тоя маймун само циркаджилъци прави!