Търсят сметки на Бисеров в 4 държави

ДПС си избира зам.-шеф след Нова година
Обновена: 12 ное 2013 07:28 | 12 ное 2013 07:11, Веселина Йорданова
57
Търсят сметки на Бисеров в 4 държави
Христо Бисеров. Снимка: архив, БулФото

Темида ще търси сметки на Христо Бисеров и семейството му в четири държави - Швейцария, Италия, Чехия и Македония, пише "Стандарт".

Предстои прокуратурата да изпрати запитвания до властите в тези страни, за да сглоби по-добра картина за имането на ексдепутата.

Още по темата

Миналата седмица държавното обвинение образува досъдебно производство за пране на пари и данъчни престъпления срещу Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков.

Три дни по-рано той излезе от политиката по лични причини. По непотвърдена информация предстои тази седмица Бисеров, съпругата му Мария и синът им Дамян да бъдат извикани на разпит в следствието.

Доскорошният зам.-шеф на ДПС е в България и не е избягал, обяснили негови бивши колеги пред вестника.

Още не е ясно кой ще смени Бисеров като зам.-шеф на ДПС. Днес парламентът трябва да избере негови заместници на двата му поста на жълтите павета - зам.-шеф на парламента ще стане Алиосман Имамов, а председател на правната комисия - Четин Казак.

Според партийни източници Централният съвет на ДПС ще избере нов зам.-шеф след Нова година. Преди празниците предстои заседание на ръководството на движението, но то ще е по други актуални въпроси.

На сбирката на Централния съвет, която ще е тази или следващата седмица, ще бъдат поканени министри от кабинета "Орешарски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: дпсХристо Бисеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
9
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Biserov ne me interesuva, zashtoto sled nego shte doide drug kradec.ISKAM DA ZNAM KAKVO STAVA S PARITE ! Ot kade sa, kade sa i kade shte otidat ?!!
22
1
 
19
 
! Отговори
lol преди 10 години
по-интересно е да се разбере откъде са се зареждали сметките в Швейцария .. кои фирми наливаха и откъде идват паритено това едва ли някой ще го изрови, твърде неудобно е ...
21
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До тихaта_стъпкаАбе умник, ще избират зам. шеф на партията си. Ти Орешарски ли искаш да им го избере?
20
1
 
6
 
! Отговори
maketo преди 10 години
я ке ви кажем дека е ама нема да го закачате оти баш ся си пием винцетопп познайте кой черпи
19
1
 
9
 
! Отговори
ДО 20 преди 10 години
Ей, киртак пазарджишки! Търкай дупарата в *** киртаци около Абу Бакр и яж свинско. Другите ще те мачкат, това е призванието, да си *** и червей! Демокрацията остави на нас, ***!
18
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес партия Ибрик има уникален шанс да изтрие срама от лицето си.Хайде Волене покажи разликата днес между *** и националист.
17
3
 
11
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 10 години
И КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ Е ПРАЛ ПАРИ ЧОВЕКА МОЖЕ .КАКВО ЩЕ МУ НАПРАВИТЕ .ТОЙ ЗАТОВА СЕ БОРИ ДА СТАВА ПОЛИТИК.И ВСИЧКИ СТЕ ТАКИВА КАТО НЕГО ОТКРАДНАХТЕ ДЪРЖАВАТА НАПРАВИЖТЕ Я ПЕПЕЛ.СЕГА ЩЕ СИ НАМЕРИ НЯКАКВО ОПРАВДАНИЕ ЩЕ ПЛАТИ НА НЯКОЙ СИ И Е ОПРАВДНАН.УРААААА ДА ЖИВЕЙ ДЕМОКРАШИЯТА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО МОЖЕ.*** Е ОТКРАДНАЛ ЖЕЛЯЗО В СОФИЯ И БУМ РАСТРЕЛ НА МЯСТО.ПОГРЕБАХА 16 ГОДИШНО *** .ГОСПОЛИН ХР.БИСЕРОВ ЩЕ СТАВА МИЛИОНЕР ЩЕ Е С ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ И ОТ ВСИЧКИ ПАРТИЙ
16
1
 
4
 
! Отговори
йорданов преди 10 години
абе я ми го даите на мен и после питаите каквото искате ,да го видим дали няма да си спомни
15
2
 
20
 
! Отговори
Христо Бисеров преди 10 години
Борбата е безмилостно жестока.Борбата както казват, е епична.Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз.Какво тук значи някаква си личност?!
14
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"На сбирката на Централния съвет(на ДПС), която ще е тази или следващата седмица, ще бъдат поканени министри от кабинета Орешарски", за да се дадат ясни инструкции на членовете на БСП как да действат оттук нататък.
13
2
 
18
 
! Отговори
АНТИ БКП_БСП_ДПС преди 10 години
Като намерят ИзбеГалеви и сметките им тогава ще открият и тоя шмекер Бисеров.А пък агент Павел местан ага казва това си е негов проблем нашта партия и бистра като две капки вода,ей за тоз *** вече 4м. им искат Оставката на тез Мафиоти началото на тъмните сделки положи Дебеля Геевски и продължи умерено напред с други такива мафиози докато стигна колуминацията с Зам.Пресдл.на НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ перача Бисерка 5...
12
1
 
17
 
! Отговори
batmario преди 10 години
почна се голямото замазване...разтягане на нещата във времето,тишина,успиване...при всички положения ще го изгърбят и накрая в Нова зеландия на заслужен отдих...Една и съща схема 1000 години...На парите на цар Борис пише: Боже пази България...
11
4
 
33
 
! Отговори
d преди 10 години
а ЗАЩО ОСТАВИХТЕ 5 ДЕНА БИСЕРОВ ДА СИ ИЗНЕСЕ ЗАДНИКЪТ ОТ ДЪРЖАВАТА ДА МОЖЕ ДА СЕ УКРИЕ ЦАЦРОВ.....ИЛИ МАСОНСКАТА ВИ ЛОЖА ЦАЦАРСКИ ВИ НАРЕДИ ТАКА
10
3
 
31
 
! Отговори
ректум преди 10 години
Много сте прости.всички са гадни и отвратителнивсички и родителите ви и семействата ви, абе всичкиса долни манипулаториразберете само дпс и атака са морални, честни и най-вече патриотисамо ние сме добри и честнихристо бисеров, адриан асеновволен сидеров, лютви местанчетин казак,десин чукалов рамадан аталай, павел шоповемел етем и деница гаджевадпс и атака = морално-патриотичната коалиция
9
1
 
24
 
! Отговори
koch преди 10 години
няма страшно да ги търсят в тези четири държави, те са в петта държава????????!!!!!
8
2
 
21
 
! Отговори
загадка преди 10 години
Не в сметките му е заровено кучето.Така си мисля.
7
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали уж преди щяха да разследват хотелите на Доган и кво стана? Пак им напълни с пари устите. Те този въпрос трябва да поставят тези дето протестират.
6
3
 
35
 
! Отговори
TooN преди 10 години
Защо нито един журналист не попита дали е вярна информацията, тръбяща се от няколко дни в нета, че тези пари по сметките на Бисеров са по канал за пране на пари, свързани с арабски групировки, а те пък - свързани пряко с атентата в Бургас? По разследването от атентата външните служби хващат този поток и стигат до Бисеров, т.е. до ДПС? Дали защото това няма да "взриви" държавата и народа няма да помете най-накрая 24-годишните закърнели от корупция г*зове и майцепродажници от Народното Събрание?
5
1
 
26
 
! Отговори
ами преди 10 години
Разследвани....мнооого-осъдени.....нито един!
4
13
 
5
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Като може човека ще си взема,а вие неудачници да ядете на приятеля ми оная работа не мита и без хляб.