А ако сметките на Бисеров са отпреди да стане член на ДПС?

Местан се възмути от твърденията за теч на информация от ДАНС към партията
Обновена: 8 ное 2013 14:39 | 8 ное 2013 13:03,
112
А ако сметките на Бисеров са отпреди да стане член на ДПС?
Лютви Местан Снимка: архив, БТА

Председателят на ДПС Лютви Местан отново категорично отхвърли обвиненията, че има теч на информация от ДАНС към ДПС за казуса с досъдебното производство срещу Христо Бисеров.

Местан обаче настоя прокуратурата да даде допълнителна информация по случая.

Вече излизат все повече и повече данни по казуса "Бисеров" и смятам, че вече сме в режим „необходимо е да се знае“, заяви лидерът на ДПС.

Той уточни, че има моменти, когато публичният интерес надделява над класифициранността. В интерес е не само на ДПС, но е в публичен интерес да се чуе екзистенц минимум информация по този казус, заяви лидерът на ДПС. Според него най-важно е да се знае откога са сметките, заради които се разследва Бисеров.

Още по темата
Ние в ДПС сме най-заинтересовани час по-скоро да станат ясни всички факти по този казус, допълни Местан. Той обясни, че от партията не може да се бъркат в хода на разследването.

Ако тези сметки са преди периода Христо Бисеров да стане член на ДПС, дори най-злонамерените опоненти не биха могли да държат отговорна една партия, при положение че засегнатото лице не е било член на партията, заяви още Местан. Преди да стане част от ДПС, Бисеров е бил част от СДС.

По думите на Местан отражението върху партията ще зависи силно от това за кой период е разследван Бисеров. Председателят на ДПС все пак уточни, че при всички положения ще има отражение върху партията.

Лидерът на движението отхвърли информацията, че Бисеров е напуснал страната.

Нямам информация, но доколкото го познавам, той е достатъчно добър юрист, не би предприел подобен ход да не е в страната, заяви Местан. Лидерът на ДПС отново обясни, че последната му среща с Бисеров е била в неделя

Ако искате да направим една постоянна рубрика, през 24 часа да отговарям на въпроса дали съм се чувал с него, иронично заяви той.

Той коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, че е имало теч на информация от ДАНС към ДПС.

Скандален, недостоен опит за дискредитиране на един държавен орган - в случая ДАНС, така определи думите им Местан. Ако някой се чувства дискомфортно, защото е осъзнал вчерашния си гаф, че е показал познания, каквито не трябва да има, защото материалите по това дело са квалифицирани, да не се опитва да прехвърля отговорността за това върху други институции и ДПС, каза Местан. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
2
 
! Отговори
девица пред к*р преди 10 години
точно така :) :) Много правилно каза някой от форума как звучат думите на Местан - точно и издържани като някоя девица пред к*р - Евала БАте!!! Много точно казано!!!
97
1
 
2
 
! Отговори
евала на местан! преди 10 години
Евала на Местан !!! Най-накрая да си признае и той за нещо лошо, което може да се отрази на партията зле ! Направо не мога да повярвам - желязният непоколебим, непоклатим турски фес се разлюля леко от ветреца ! бай доган също ми интересно да се попяви публично да ни направи малко шоу...
96
0
 
3
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Не е важно откога са сметките, а откога по тях има движение на по-сериозни суми. И най-вече, откъде идват многото пари.
95
0
 
4
 
! Отговори
Victimized преди 10 години
Ето това е новия цирк , и така ще я караме с никаква реална работа много крадене и с постоянно отклоняване на вниманието от реалните проблеми ....
94
0
 
0
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!! преди 10 години
Stiga provokacii rabotete. Naroda iska rezultati za nova godina da sa siti i dobre obezpe4eni.
93
0
 
4
 
! Отговори
cveta12 преди 10 години
И какво значение има откога са сметките на Бисеров?Нали всички пърдите в едно гърне?
92
0
 
8
 
! Отговори
dnes.бг преди 10 години
Ако баба ми беше каратиска?
91
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако туй, ако онуй. Акото цапа и мирише Местане...а около вас бая замириса.
90
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доста коментатори тук виждам ,че трябва да дадат показания пред ДАНС.Знаят повече от тях по казуса.
89
1
 
10
 
! Отговори
USA преди 10 години
Vagnoto e koga sa zaredeni tezi smetki a ne otkriti.....
88
3
 
10
 
! Отговори
festo преди 10 години
Няма преди, няма сега.... От еничера Бисерчо са нарушени поне два закона.... пардон, нарушението е от зам. председателя на НС и член на управата на протурската партия ДПС ! ! !
87
0
 
14
 
! Отговори
OFF преди 10 години
сметките те може да са преди ДПС ,но пълненето е станало по времето ДПС зелени енергии и подобни далавери
86
0
 
14
 
! Отговори
catenaccio преди 10 години
време е за любимия ми експеримент:1. прочитате/чувате какво казва местан2. предполагате, че истината е точно обратното3. получавате истинатаработи!
85
5
 
2
 
! Отговори
Краси мир преди 10 години
Като българските медицински сестри в Либия дето " бяха виновни " според Иван Костов .Този номер са ни го правили !
84
9
 
3
 
! Отговори
1 преди 10 години
До НИКОГА ПОВЕЧЕ БСПКакто и СДС, НДСВ, ГЕРБ и др.
83
1
 
12
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Най-добрата защита е нападението, нали Местане? Ами ако баба ти беше мъжка, какво щеше да стане? Стига глупости! Не се правете на света вода ненапита, защото съм сигурен, че ако нашите служби работеха или чуждите ни даваха повече подобна информация щеше да има много изненадващи оставки на почетни и действащи председатели на една противозаконна партия. Ако българите бяхме народ на място (за съжаление не сме), нямаше да можете да си развявате байрака както си искате в нашата родина.
82
0
 
12
 
! Отговори
yurush преди 10 години
Естествено, че сметките му са отпреди да влезе в ДПС.Нали и Бисеров и Пеевски и други първо трябва да имат пари за да платят на сокола за да станат депутати.
81
2
 
24
 
! Отговори
нетурчин преди 10 години
Абе Лютви, докога ще се задоволяваме само с - "екзистенц минимум информация" !!!????Вие какви сте, да не сте недосегаеми, че да ни спускате когато си искате информация и да си правите далавериет на народен гръб?? Кой си ти бе Местане, че да казваш колко информация да ни се дава????????????????????????????????????????????
80
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Zakrivayte BG...
79
2
 
13
 
! Отговори
май не е така преди 10 години
До info.БТК не я ли продаде мики маус от ндсв за 260 млн еврокостов продаде балкан и после още веднъж я платихме на гад