Първанов: Решенията на КСНС - със задължаващ характер

"Партия "Помак" е нов опит да се раздели нацията"
Обновена: 25 ное 2013 16:08 | 25 ное 2013 16:00,
19
Първанов: Решенията на КСНС - със задължаващ характер
Георги Първанов. Снимка: архив Булфото

Решенията на Консултативния съвет за национална сигурност да имат задължаващ, а не препоръчителен характер. Това поиска президентът в периода 2002-2012 година Георги Първанов.

Тази промяна във функциите на съвета трябва да бъде заложена при една по-мащабна промяна на Конституцията, допълни той. Според него са необходими и други конституционни промени, които засягат президентската институция.

Първанов коментира, че проблемите в българската политическа система идват от лошото състояние на партиите.

"Трябват партии, които да изглеждат по друг начин в идейно отношение, но не е задължително те да са нови", коментира Първанов.

Президентът коментира и готвената партия „Помак“. По думите на Първанов това е един нов опит да се раздели българската нация на базата на религиозния принцип. Според него това е част от политиката на разкол, която някой подклажда в българското общество.

Първанов се спря и на друго събитие в политическия живот – митинга в подкрепа на правителството, който се състоя миналата събота. Според Първанов той е бил мащабен, но не е допринесъл за сваляне на напрежението в обществото.

"Въпросът на деня е как да се оздрави управлението на страната и как да се стабилизира обстановката в България", допълни Първанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
3
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Първаната беше добър президент, но напоследък е изтрещял.Явно вече не му издържат нервите да не е фактор и взе да ръси простотии.Търпение Първана, търпение
9
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
На Румката поне му нацъках минусите (ужасно мразя ботове). На останалите успехи. :)
8
7
 
2
 
! Отговори
сашо преди 10 години
Партия "***" е нов опит да се раздели нацията, чиба ДОНОСНИК, ти си най големия *** на прехода, даже мутрите са над теб в морала си, марш в Сирещник, там си направи партия /ДОНОСНИЦИ/ бая народ ще събереш.
7
4
 
3
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
"Партия "***" е нов опит да се раздели нацията"Гоце, а със ДПС нещата не са ли същите, там не само се направи опит да се раздели нацията, а направо си се раздели нацията. И от това раделение някои икономически кръгове доста добре се облажиха, но ти сам много одобре знаеш това, лицемерно човече !
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първанка, не се напъвай чадо. Подполковник Путин на куци коне не залага. Гледайси архара и ловните пушки и си трай.
5
2
 
8
 
! Отговори
лол преди 10 години
Та нали дори господин Първанов е *** , Плевенлиев е също ***.
4
1
 
11
 
! Отговори
поля преди 10 години
Това на което подлагате в момента народа и майка България, няма да остане безнаказано! Ще горите в ада, тук , само след няколко месеца. Ченгесарски алчни престъпници кафяво червени. Анатема!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП се опитва да обеди (пост 8) ще всички партии са толкова лоши колкото тях. Това е гадния план на престъпните комунисти. Видяха че хората няма да ги харесат затова решиха да очернят всички други и да се опитат да убедят избирателя, че всички са лоши. Истината е че всичките ни партии не са стока но винаги има по-добри затова не е нужно да се отказвате от гласуването и да пуснете глас срещу БСП за партия която няма да се коалира с тях.
2
2
 
5
 
! Отговори
Незнайко преди 10 години
Кой е този неприятно изглеждащ човек и защо трябва да ни интересува какво е казал ?Защо непрекъснато ни го натрапват ?Баба ми казва, че ноември е наобичайно топъл, ама гледам, че никой не пише статии за нея.
1
2
 
1
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Kazva se zadalzhitelen harakter.A ti sega se pravi ,che ne si Parvanov.Simpatyaga-razboynik