Ако не ми харесва ПГ, ще напусна парламента, отсече Велчев

Групата на ГЕРБ е в неведение, че техен депутат ги напуска
Обновена: 3 дек 2013 18:04 | 3 дек 2013 11:48,
90
Ако не ми харесва ПГ, ще напусна парламента, отсече Велчев
Красимир Велчев. Снимка: архив, БТА

Председателят на парламента Михаил Миков официално обяви, че депутатът от ГЕРБ Георги Марков е подал заявление за напускане на ПГ на ГЕРБ. Той става независим народен представител.

Парламентарната група на ГЕРБ се оказа незапозната с решението на доскорошния си народен представител.
“Няма какво да коментирам, няма такъв факт“, заяви Димитър Главчев от ГЕРБ. Темата не била обсъждана в парламентарната група на ГЕРБ.

Още по темата
„Кои са тези политкомисари?“, попита Главчев на въпрос как ще коментира изказването на вече напусналия Марков, че не понася начина на управление на парламентарната група на ГЕРБ.

„Това е лично негово решение“, заяви пък Красимир Стефанов от ГЕРБ. Особено лаконичен беше и друг представител на опозицията – Ивайло Московски. Той обясни, че става въпрос за лично решение, не знае кои са тези политкомисари.

Изненадан беше и зам.-председателят на ГЕРБ Красимир Велчев.

„Научих го от медиите.“, заяви Велчев. По думите му Марков не е давал никакви индикации, че има несъгласия с политиката на парламентарната група.

"Човек, ако реши нещо да направи, той от девет кладенеца вода ще извади, за да си докаже това, което иска да направи. Въпрос на морал, аз бих постъпил по друг начин. Ако нещо не ми харесва в ПГ, аз ще напусна парламента, не групата“, каза Велчев.

Той се спря и на работа на ДАНС и изказвания, че агенцията започва да действа като 6-и отдел на ДС. По думите на Велчев действа репресивен апарат в държавата. Той обаче обясни, че не може със сигурност да върже това с решението на Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
12
 
23
 
! Отговори
ХРИСТО БОТЕВ преди 10 години
Само безмозъчни и жадни за власт *** могат да останат в ГЕРБ, след мафиотското, некадърно, полицейско,нагло,безпринципно, контрабандно и престъпно управление на *** БОРИСОВ и компания. НАРОДА е за СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА и казва НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ.
59
9
 
17
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
ГОСПОДИН ВЕЛЧЕВ ПАК ЛИ ИСКА ДА СА НА ВЛАСТ ЗА ДА НИ ЗАМРАЗЯВАТ ЗАПЛАТИТЕ..ПЕНСИИТЕ ДА РАБОТИМ ДО НАСИР...АНЕ..КАКЪВ БИЗНЕС ИМА И ЗАЩО ГО ,,ЗАМРАЗИ,, КАКВИ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ ИМА ФАМИЛИЯТА МУ...ДАЛИ ВСИЧКО Е ДОБРЕ ДЕКЛАРИРАНО...ДАЛИ ПЛАЩА КОРЕКТНО..ИМАЛ ЛИ Е ОФШОРКИ..
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как ще падне кабинета?Необходимите 121 депутат бяха предвидени, при условия, че някой се отцепи от групите на БСП и ДПС, то какво се случи ГЕРБ се цепи...
57
6
 
16
 
! Отговори
Libra преди 10 години
Ама много ви харесваха "независимите" депутати на РЗС и Атака в миналия парламент! Нали така простако-милиционер? С вашите камъни по вашите глави! Нека ви боли!
56
3
 
16
 
! Отговори
Бигуй преди 10 години
На въпроса, кои са политкомисарите, бих посочил сержант Велчев, сержант Главчев Николко са. Има и от женски пол. Има и един сержант, чийто пол е неизвестен. Прави се на жена. Главният е *** Борисов.
55
3
 
14
 
! Отговори
е87 преди 10 години
Егати политиците....този който се изказва също напусна парламентарната си група само че при друга партия , а сега е съдник ...пълно отвръщение
54
11
 
9
 
! Отговори
avenir преди 10 години
"Ликуй, народе, старо и младо, днеска..."Днеска едно от явно подставените лица, напуснало парламентарната група на ГЕРБ.Да върви на майната си...., но да е гласувал някой за него, персонално ? Да се е явявал на изборите, като мажоритарен кандидат?Всички които са избрани в общата листа, са легитимно избрани, само в листата на съответната партия.Извън нея, те са НИКОЙ!Т.е. въпросното лице няма правомощия на народен представител.Той никого не представлява, извън листата с която е избран!
53
5
 
16
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
ГОСПОДИН ВЕЛЧЕВ КОГА ГОВОРИ ИСТИНАТА...ДНЕС ...ЛИ...ЗАЩО НАВРЕМЕТО КОГАТО НАПУСНА ЕДНА ДРУГА ПАРТИЯ НЕ НАПУСНА И ПАРЛАМЕНТА..МИШОК КРАДЛИВИМА ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДОН БОРИСОВ И СТАНИШЕВ..МИЛИОНЕРИ ЛИ СА ЛИДЕРИТЕ НА ДВЕТЕ МАФИОТСКИ ПАРТИИЕДИНИЯ СИ ИМА МОНИКА ДРУГИЯ ЦВЕТЕЛИНКА...ЕДИНИЯ Е СИН НА ЧЛЕН НА ЦК И ПОЛИТБЮРО...ДРУГИЯ СИН НА ДС ПОЛКОВНИК...ЕДИНИЯ Е МУТРОМИЛИЦИОНЕР ДРУГИЯ Е ЗАКЪРМЕН ОТ РУСИЯ НО С КАПИТАЛИ В САЩ..
52
3
 
11
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Нека се разпадат парламентарните групи на БСП и ГЕРБ!
51
3
 
9
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
Хайде Волене пак стана ненужен :).
50
6
 
16
 
! Отговори
Тотално прецакан! преди 10 години
Няма никакво значение защо Георги Марков е подал заявление за напускане на ПГ на ГЕРБ!Важното е, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов са тотално прецакани!
49
0
 
14
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО ИСКА ФРЕНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ...ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА ЕС ДА ИМА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ЗА ДА СЕ ИЗБЯГВА ДЪМПИНГА...ВЕЧЕ НЕ ИСКА ДА ГОВОРИ ЧЕ ИМАМЕ НЕ ЕФЕКТИВНА ИКОНОМИКА.. А КАЗВА ГОЛАТА ИСТИНА ЧЕ РАБОТИМ НО НАШИТЕ УПРАВНИЦИ НЕ НИ ПЛАЩАТ ЗАЩОТО ИЗНАСЯТ КАПИТАЛИТЕ СИ И СТИМУЛИРАТ АМЕРИКАНСКАТА И ЗАПАДНАТА ИКОНОМИКИ...НИКОЙ НЕ ВИКА ЧЕ ЕНЕРГИЙНО НЕЕФЕКТИВНИ..САМО СЕ КАЗВА ЧЕ СМЕ НИСКО ПЛАТЕНИ ЗА ТАЗИ РАБОТА КОЯТО ВЪРШИМ...ЧЕТЕТЕ ХУБАВО И МИСЛЕТЕ...
48
7
 
22
 
! Отговори
Мразя Станишев! преди 10 години
Мразя Доган, Местан, Сидеров, Бареков, Костов, Кунева... и т.н.!Но неизмеримо повече от всички тях мразя Бойко Борисов и особено Цветан Цветанов!
47
7
 
6
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Напускайте всички парламента и да се отива на нови избори! Ако от ГЕРБ си държаха на думата да не влизат в парламента до края на мандата и да не осигуряват кворум, до сега този парламент да е преустановил функциите си.
46
3
 
11
 
! Отговори
BG преди 10 години
VSI4KITE GERBERI IZMEKQRI V PANDELATA
45
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въпрос на морал, аз бих постъпил по друг начин. Ако нещо не ми харесва в ПГ, аз ще напусна парламента, не групата, каза Велчев._________________Че той Велчев беше депутат от НДСВ или май е забрави и постъпи по абсолютно същия начин, напусна групата им и почна да се прави на говорител на ББ в по предното народно събрание по времето на тройната коалиция, май за много късопаметни ни взима
44
2
 
12
 
! Отговори
c преди 10 години
Това изказване, колкото и да е абсурдно има известна истина - КОй, КОй, КОй питам аз познава въпросния депутат, и колко от хората са дали гласа си за ГЕРБ, лидерите на ГЕРБ, политиката на ГЕРБ или са мажоритарни гласове за отцепника? Айде изстреляха го в космоса от никому неизвестна личност да го закотвят дупетат, а сега надуши червената далавера и комисионната, която му подготвиха да изпързалят Борисов и компания, та и Атака! Сега и Боко и Волен - с пръст в ...Орешарски го закотвиха още 3.5г
43
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно ,имало е файда от срещата на Боровец. Затова Местан се изцепи ,че това е най-стабилното правителство досега ......Няма нищо случайно, братя.Нямате си на представа какво ни чака....
42
2
 
7
 
! Отговори
svishtov s lubov преди 10 години
Ха ха Жоро *** отново не изневери на себе си, ицмекяр гаден. Сладуран. Като започне да потъва кораба мишките бягат първи.
41
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АХ ТЕЗИ ГЕЙБЕРИ,АХ ТЕЗИ МУТРИ..НИЩО НЕ ЗНАЯТ И НИЩО НЕ МОГАТ--ЦЯЛАТА ИМ ГРУПА СА МАРОДЕРИ И МЯСТОТО ИМ Е В КАУША..БАНДЮГИ-***!!!!!~