Ако не ми харесва ПГ, ще напусна парламента, отсече Велчев

Групата на ГЕРБ е в неведение, че техен депутат ги напуска
Обновена: 3 дек 2013 18:04 | 3 дек 2013 11:48,
90
Ако не ми харесва ПГ, ще напусна парламента, отсече Велчев
Красимир Велчев. Снимка: архив, БТА

Председателят на парламента Михаил Миков официално обяви, че депутатът от ГЕРБ Георги Марков е подал заявление за напускане на ПГ на ГЕРБ. Той става независим народен представител.

Парламентарната група на ГЕРБ се оказа незапозната с решението на доскорошния си народен представител.
“Няма какво да коментирам, няма такъв факт“, заяви Димитър Главчев от ГЕРБ. Темата не била обсъждана в парламентарната група на ГЕРБ.

Още по темата
„Кои са тези политкомисари?“, попита Главчев на въпрос как ще коментира изказването на вече напусналия Марков, че не понася начина на управление на парламентарната група на ГЕРБ.

„Това е лично негово решение“, заяви пък Красимир Стефанов от ГЕРБ. Особено лаконичен беше и друг представител на опозицията – Ивайло Московски. Той обясни, че става въпрос за лично решение, не знае кои са тези политкомисари.

Изненадан беше и зам.-председателят на ГЕРБ Красимир Велчев.

„Научих го от медиите.“, заяви Велчев. По думите му Марков не е давал никакви индикации, че има несъгласия с политиката на парламентарната група.

"Човек, ако реши нещо да направи, той от девет кладенеца вода ще извади, за да си докаже това, което иска да направи. Въпрос на морал, аз бих постъпил по друг начин. Ако нещо не ми харесва в ПГ, аз ще напусна парламента, не групата“, каза Велчев.

Той се спря и на работа на ДАНС и изказвания, че агенцията започва да действа като 6-и отдел на ДС. По думите на Велчев действа репресивен апарат в държавата. Той обаче обясни, че не може със сигурност да върже това с решението на Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
7
 
31
 
! Отговори
GERB OVER преди 10 години
120 + 1 = 121 Лошо, Борисов, много лошо!
19
7
 
26
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Te горките не знаят че вожда им е куха тиква, за един депутат не разбрали :))))))))))))
18
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тези *** в парламента трябва да се забрани да използват думата " морал " .
17
5
 
31
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Съмнявам се, че ще напуснеш, Велчев. Такива като тебе имат нужда от парламента, но парламентът няма нужда от вас.
16
0
 
15
 
! Отговори
VB преди 10 години
Всички вън от парламента, иззедници!
15
6
 
29
 
! Отговори
125 преди 10 години
Ами ти нямаше и да се кандидатираш за депутат ама взе че влезна "с више" в парламента..Силни сте на приказки ама за действия и отговорност дупе нямате. Човека НЕ е избран от вас а от хората и има отговорност в Парламента пред тях а не пре боко и сие..
14
7
 
17
 
! Отговори
***** преди 10 години
До АнонименКакъв ти истински мъж , така здраво го държат за топките управляващите , че или става независим , или ........ направо в затвора , това е положението за престъпника Марков , каквито са над 80 % от депутатите на ГРОБ :)Честито на печелившите , и не си мислете че депутата Марков е купен ..........просто ще е на свобода .....
13
12
 
9
 
! Отговори
готин преди 10 години
sergei4o dava pari4ki na pop krastovcite
12
31
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както е тръгнало ще се стигне дотам че и руснаците ще се вдигнат да свалят Путин а ние ще сиостанем последния бастион на комунизма в Европа.Може би бодро крачим по стъпките на Северна Корея - не знам! Знам само че мястото ни е на площадите защото нямаме вече никаквовреме.
11
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е удивително! Най-после един истински мъж в ГЕРБ! Единствения, който казва причините, другипросто си тръгнаха като *рани, бе да кажат нищо. Явно от страх! Браво г-н Марков!
10
16
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тикво, тикво, видя ли че всичко се връща мутро гадна. Когато вие си пазарувахте депутати от Атака се смеехте като пачи. А сега каква стана тя. То и още ще се отцепят. С шефове като Тиквата дето чупеше краката на хората с бухалки не се работи.
9
17
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да устиска правителството още няколко месеца и ГЕРБ ще се разпаднат защото са партия от далавераджии.Чува се ,че още десетина депутати ще го последват.
8
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напуска без да пита Боци. Каква наглост.
7
25
 
19
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Въпрос на морал е , всеки един депутат,независимо от коя парламентарна група е , щом напусне групата, да напусне и Парламента. А не да се натиска за заплатката.
6
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези думи на Велчев, ще накарат и другите гербери да хукнат накъдето им видят очите! Тогава думите, че са най-голямата група и имат право на власт, ще бъде само един виц!
5
11
 
8
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Strategiata na dps I bsp da podkupyat pone polovinata deputati na Gerb.Taka da razturyat partiata I da ne sa zavisimi ot Ataka.Kakvo se chudite che e napusnal,vzel e pari po malko ot Volen Siderov.
4
4
 
41
 
! Отговори
DP преди 10 години
АМИ НАПУСКАЙ КАКВО ЧАКАШ АКО МОЖЕ ВСИЧКИ НАПУСНЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
3
9
 
55
 
! Отговори
zeus преди 10 години
В миналия парламент нямахте нищо против парите и гласовете на отцепниците на "Атака", а сега било неморалнo
2
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей...голям проблем станал. Решил...тръгнал си. Ама сега от ръководството на ГЕРБ си надъхват групата, че Марков да не повлече крак.
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и аз съм в неведение ........