Ако не ми харесва ПГ, ще напусна парламента, отсече Велчев

Групата на ГЕРБ е в неведение, че техен депутат ги напуска
Обновена: 3 дек 2013 18:04 | 3 дек 2013 11:48,
90
Ако не ми харесва ПГ, ще напусна парламента, отсече Велчев
Красимир Велчев. Снимка: архив, БТА

Председателят на парламента Михаил Миков официално обяви, че депутатът от ГЕРБ Георги Марков е подал заявление за напускане на ПГ на ГЕРБ. Той става независим народен представител.

Парламентарната група на ГЕРБ се оказа незапозната с решението на доскорошния си народен представител.
“Няма какво да коментирам, няма такъв факт“, заяви Димитър Главчев от ГЕРБ. Темата не била обсъждана в парламентарната група на ГЕРБ.

Още по темата
„Кои са тези политкомисари?“, попита Главчев на въпрос как ще коментира изказването на вече напусналия Марков, че не понася начина на управление на парламентарната група на ГЕРБ.

„Това е лично негово решение“, заяви пък Красимир Стефанов от ГЕРБ. Особено лаконичен беше и друг представител на опозицията – Ивайло Московски. Той обясни, че става въпрос за лично решение, не знае кои са тези политкомисари.

Изненадан беше и зам.-председателят на ГЕРБ Красимир Велчев.

„Научих го от медиите.“, заяви Велчев. По думите му Марков не е давал никакви индикации, че има несъгласия с политиката на парламентарната група.

"Човек, ако реши нещо да направи, той от девет кладенеца вода ще извади, за да си докаже това, което иска да направи. Въпрос на морал, аз бих постъпил по друг начин. Ако нещо не ми харесва в ПГ, аз ще напусна парламента, не групата“, каза Велчев.

Той се спря и на работа на ДАНС и изказвания, че агенцията започва да действа като 6-и отдел на ДС. По думите на Велчев действа репресивен апарат в държавата. Той обаче обясни, че не може със сигурност да върже това с решението на Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гарантирано няма да напусне, не се заблуждавайте. Стар гербер кокал не изпуска.
39
2
 
13
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
До не синзащо навремето дон борисов не излезна и не укори онези 17,,независими ,,депутата купени от РЗС атака и сдс...къде бяхте вие всички които днес говорите за морал...вижте ми всички писания несъм нито червен нито жълт гербер но излагам гражданската си позиция...ВРЕМЕ Е ЗА НОВИ ЛИЦА В ПОЛИТИКАТАВРЕМЕ Е НАРОДА ДА ИМА ПРАВО ДА ОТЗОВАВА ДЕПУТАТИВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕН СЪД В КОЙТО 50% ДА СА ОТ НАРОДА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ЗА ДА СЕ ГАРАНТИРА ЧЕ ПРЕСТЪПНИКА ЩЕ БЪДЕ В ЗАТВОРА И НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ Т
38
4
 
14
 
! Отговори
ДЕЯН преди 10 години
ГЕРБ ПРЕДИ КУПИ ДЕПУТАТИТЕ НА НА АТАКА ,А ТЯХНИТЕ ПУСНАЛИ СЕГА ДА НАПУСНЕЛИ ПАРЛАМЕНТА НЕ СА ЛИ МНОГО ХИТРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЕЛИ НА ЕДНО РАЗБЕРЕТЕ
37
8
 
23
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
дон борисов даде милиони от партийната субсидия и от разни черни каси на наркодиларите..проститутките.за да има всекидневни протести но палачинката взе да се обръща...разделяше и насъскваше лекари и учители едни срещу други .пациенти срещу лекари.миньори срещу полиция...купуваше депутати и си управляваше като фюрер.вся власт в неговите ръце..всичките пари в него и той ги разпределяше..е затуй си тръгна и дянков и трайков защото взеха да играят зад гърба му..и той ги надушие същото е и сега...
36
7
 
13
 
! Отговори
Стоян Г. преди 10 години
"Ако нещо не ми харесва в ПГ, аз ще напусна парламента, не групата" - не му харесва групата, пък парламента да напуска. Ако не ти харесва да се обличаш в черно трябва ли спреш да се обличаш в синьо? Не излизат вече май и малкото останали тънки сметки.
35
21
 
12
 
! Отговори
Случаен преди 10 години
Една птичка пролет не прави, така че не е страшно ,че някой е напуснал ГЕРБ. Зад Бойко стоят много избиратели, който са яли филии с мас. А Стани шеф е ял и ще яде черен хайвер, а вие ще останете там където сте. Бисеров питаше '' Боли ли?'' , сега да го попитаме Боли ли Бисеров? Е, рано или късно всичко се връща. А вие си останете със здраве и продължавайте да плюете Бойко.
34
3
 
13
 
! Отговори
az- преди 10 години
Винаги съм се чудил след като някакъв световно неизвестен субект само защото е партийна мижетурка и си е платил я с хляб и 3 пити кашкавал (като Фидосова) с вдигане на краката (като Лили Свинкята) или по някакъв друг грозен начин място в партийна листа при тази избирателна система, кой представлява след това, че да виси в парлиамента. И всъщност що са ни 240 *** там, а не е като в едно ООД-нце - председателя кеси сам и гласува с процентите, които има. Хем по-евтино, хем без глупости
33
6
 
25
 
! Отговори
Всичко се връща! преди 10 години
Хак да му е на ЦвъЦвъ!Купуването на чужди депутати е запазена марка на ЦвъЦвъ!Сега му го връщат тъпкано!И няма никакво значение защо депутатите напускат ПГ на ГЕРБ. Важното е ББ и Цвъ Цвъ да останат без подкрепа и да влязат в затвора!
32
5
 
20
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
днес на кафе в НС се шушука, че и други ще го последват....явно нещо става в Герб...тази нощ ще има спешно събиране на най доверените хора на дон борисов в банкя за да се дадат разпоредби за стягане на редиците и да се набият чемпери на недоволните...НАП е подгонил депутатите на Герб..че и вожда дон борисов се е стаил за офшорката и за фотоволтаиците...бая далавери ..но дали ще лъснат или ще се спогодят е друг въпроса..дон борисов вече е готов да сключи договор за примирие нещо като в съда да
31
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
очаквам и лудото яне след два три дена като разбере, че попарата е издухана да вземе да блещи срещу царицата майка.
30
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
господа депутати, ако искате заплати поне още 3.5 години барзо напускайте гербеската гротеска. трябва да се сложи мигом край на това първобитно недоразумение герб и неговата създателка.
29
6
 
22
 
! Отговори
454 преди 10 години
Дано сега другарю Велчев сте разбрали,че морала има много лица.Когато купувахте депутати беше морално,сега не.Е къде тогава е морала за който все говорите.Борисов все за морал,представете си ,говори.А за мене той е човек без всякакъв морал-е къде е истината.Реформаторите и те за морал говорят,ама морала им единствено стига дотам да се докопат до властта и то без избори/щели да правят служебно правителство/и кой ги упълномощава за това -8% от народа,е къде е морала им.Безморални хора говорят за м
28
5
 
30
 
! Отговори
GERB OVER преди 10 години
В ГЕРБ няма нито идеология, нито нещо, което да ги свързва. Това беше престъпна група за употреба на власт. Извън властта няма как да оцелеят. Истинският тест за една партия е ако остане в опозиция да оживее. Вярата на Борисов: "ей сега ще се върна на власт" ги държеше сплотени. Роенето на партията ще продължава.
27
3
 
21
 
! Отговори
R.I.P. преди 10 години
`айде, почна се :)))
26
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
очаквам по познат начин човекът да получи инфаркт или да му пуснт цецомобила да го поослуша хубаво. а боко не си вдигал телефончето, понеже вече е чул разговорите.
25
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"У нас 44% (в сравнение с 41% през 2009 г.) от деветокласниците нямат ключови когнитивни умения, предопределящи включването им в пазара на труда и пълноценното им участие като граждани. "ТОВА ВИ ДАДЕ за 4 години Бойко Методиев Борисов.ЧЕСТИТО!
24
9
 
12
 
! Отговори
не син преди 10 години
Моралът и справедливостта са висшите цели ! За постигането им се правят закони спазвани от всички . Може да е законно да остане в парламента,но не е морално ,а това е по важно !
23
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Велчев ! Въпрос на морал е Цветанов да напусне ГЕРБ, Парламента и Политиката ! Ама къде го този морал.....
22
2
 
6
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Това няма особено значение, при сегашния парламент. Просто на Волен цената ще падне драстично.
21
6
 
27
 
! Отговори
12345678 преди 10 години
брех от кога такъв морал в Гербаджия та вие като пазарувахте депутати не бяхте такива морални и етични балона на герб се пука и съдбата на ндсв ги преследва