За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова

Националисти: Не бяхме на почивка, изследвахме колониализма!
Обновена: 11 дек 2013 14:11 | 11 дек 2013 10:07,
253
За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова
Сидеров и Гаджева. Снимка: Impact Press Group

Депутатът от "Атака" Деница Гаджева категорично отхвърли твърденията, че Волен Сидеров е бил на почивка в Куба по време на гласуването на Бюджет 2014.

"Волен Сидеров беше с мен в Куба на официално посещение", отсече тя пред Нова телевизия, на фона на кадрите, заснети на плажа Варадеро, от които е видно как националистът разпуска в компанията на млади съпартийки.

"Мога да ви дам снимки как Волен Сидеров е на плажа в България цяло лято. Направени са и 2-3 филма по този въпрос", заяде се депутатката и се разгневи на въпросите защо депутати от "Атака" са били на плаж в Куба, докато в България се разглежда бюджетът за следващата година.

"Бяхме на официално посещение. Там се срещнахме с г-жа Йоланда Ферер, която е част от управлението на Куба", заяви Гаджева и се похвали, че е родена в Хавана.

Попитана дали Йоланда Ферер също е била на плажа, Гаджева заяви: "Волен Сидеров е на плаж. Това е прекрасно. Волен Сидеров може да си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи".

"Много хора го харесват и ще продължават да го харесват", заключи Гаджева.

Пред bTV депутатът от "Атака" Илиян Тодоров, който също е бил на посещението в Куба, направи опит да си спомни кои градове са били посетени, да изясни целта на посещението и колко време са били там.

По думите му "изследване на корените на колониализма" е бил поводът за националистическата визита на Острова на свободата, докато в същото време парламентът гласуваше парите на държавата за догодина.

Инициативата пък била осъществена със съдействието на посланика на Куба у нас Тересита Капоти. Продължителността на "проучвателната мисия" на партията пък била "няколко дни", считано до вчера.

Финансирането на екскурзията до тази екзотична дестинация е станало с лични средства. Илиян Тодоров пресметна, че неговият престой бил 2500 лева, собствени пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
5
 
34
 
! Отговори
Бай Боре преди 10 години
Волен и компания са ходили да се изследват интимно . А Гаджева е раждана и е живяла там . А аз се чудех от къде има този афинитет към груповият секс с участието на *** . Миналата година с Волен бяха за рожденият и ден в ЛЬО Морис в Париж . Там за нея е имаше *** а за Волен турци с яки керестета спас.простата масажисти . Целия парламент са такива картинки да беше само Волен на ръце да го носим!
187
11
 
49
 
! Отговори
Омерзен преди 10 години
Бойко даже и да е забогатял, някакси остана по обикновен-рита си топката с момчетата от махалата и не мисли много,много за луксове. Всички останали като видят келепира и хайде юруш на маслините. Нямат търпение милите! Едни ходят на лов за екзотични животни, други се скъсват от круизи и екскурзии. Ама тъй е-сиромашко невидяло. От Сиришник до Ямбол-всички един дол дренки!
186
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на плажа с феса ли си пази сянка ве сайдер
185
36
 
14
 
! Отговори
Турчин преди 10 години
90 % от плюещите Волен ако бехте на негово место същата работа щяхте да правите ама пуста завист ***.Гюзел ханъм, пара чок, яша Волен Ага!
184
4
 
29
 
! Отговори
kostur преди 10 години
ОТ СИДЕРОВ И АТАКА--САМО СКАНДАЛИ..ТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА , ЗА ДА СИ ЖИВЕЯТ , ДА БОГАТЕЯТ , А ПРАВЯТ ХОРАТА БАЛАМИ...ТОЛКОВА ЛЪЖИ -БОМБАСТИЧНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ , ДРУГИ ЛЪЖИ--НО САМО КРУИЗИ --В ПАРИЖ , БРЮКСЕЛ , КУБА---ЗА ПРЕД ХОРАТА --УЖ ПО ЗАДАЧИ , А ТО НИКОЙ НЕ ГЕ ЩЕ...НИ ТУК , НИ В СВЕТА----НЯМАТ ЕДИН СВЕСТЕН ЧОВЕК ПРИ ТЯХ----
183
19
 
13
 
! Отговори
Ivan преди 10 години
Volene ne im obrastay vnimanie.Zavijdat ti.Evalla na stari godini bereket na uya si da vidich s taya denitza.Dobre che izbyaga ot krokdila Kapka.
182
6
 
40
 
! Отговори
Уоуо преди 10 години
Какво "изследване на корените на колониализма" вие ще правите *** Та това ли изследване е по-важно от бюджета *** гадни .Нагли ***
181
6
 
41
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Няма сравнение между ДПС и АТАКА. Единствено общо между тях е големите обещания и популизма и накрая нищо. Продажници .
180
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази Гаджева колкото е грозна толкова е и *** т.е. много!
179
8
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болен не е луд,луди са тези които гласуваха този психар.
178
5
 
39
 
! Отговори
удоволетворен преди 10 години
Браво,че най-после отриха къде са корените на колониализЪма .Да им връчат НОБЕЛОВА награда!!!
177
6
 
30
 
! Отговори
художника преди 10 години
Не се ядосвайте бе хора ! Сидеров е бил в Куба за обмяна на опит. Разглеждал е тамошната АЕЦ в Свинския залив, затова е бил на плаж. Скоро очакваме специалисти от Куба за рестарт на АЕЦ Белене.Братска помощ е това, а не екскурзия- разбрахте ли ?
176
3
 
9
 
! Отговори
stanick преди 10 години
ALO PACHA MRASNA POSLEDNATA KOLONIYA HONG KONG OTDAVNA SVARSHI
175
9
 
58
 
! Отговори
Много нагли и прости преди 10 години
Няма такива нагли *** като Атака! Тия счупиха нагло-***!
174
10
 
34
 
! Отговори
софиянец преди 10 години
И това ми било НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ - срамота! Къде е възпитанието, културата, образованието- който е гледал предаването сигурно е възмутен! И ще им даваме "народни субсидии " да се гаврят с народната беднотия и мизерия, а като говорят от трибуната "умират за народа " - какво лицемерие! А колкото до телосложението на Сидеров и Борисов, това е абсолютно несравнимо сравнение - голям смях- вижте снимката Сидеров на плажа, но на нея и се вижда много красив, нормално, тя си го вижда като "Апол
173
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо ново под слънцето...
172
1
 
6
 
! Отговори
Гост преди 10 години
До Бай Върбан Изобщо виждали ли сте професор Балевски-ако е така той сигурно ще си помисли че сте излезли от едно "неприятно" болнично заведение.Жалка твар.
171
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази *** - без коментар, безкрайно наглото й гадженце - без коментар, ама ние баламурниците къде блеем като стадо овце, когато за пореден път се изгавриха като си намалиха субсидиите с 1 лев от 12 на 11 лв., то горе - долу като с Пеевски!
170
4
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
До trutАбсолютно. Това са жълтите стотинки. Белите пари са БСП и ГЕРБ. Обаче събрани ичетирите не правят дори един лев.
169
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това определение за Фидосова си е направо комплимент. Аз бих ползвал "Контейнер с мас и лай..."