За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова

Националисти: Не бяхме на почивка, изследвахме колониализма!
Обновена: 11 дек 2013 14:11 | 11 дек 2013 10:07,
253
За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова
Сидеров и Гаджева. Снимка: Impact Press Group

Депутатът от "Атака" Деница Гаджева категорично отхвърли твърденията, че Волен Сидеров е бил на почивка в Куба по време на гласуването на Бюджет 2014.

"Волен Сидеров беше с мен в Куба на официално посещение", отсече тя пред Нова телевизия, на фона на кадрите, заснети на плажа Варадеро, от които е видно как националистът разпуска в компанията на млади съпартийки.

"Мога да ви дам снимки как Волен Сидеров е на плажа в България цяло лято. Направени са и 2-3 филма по този въпрос", заяде се депутатката и се разгневи на въпросите защо депутати от "Атака" са били на плаж в Куба, докато в България се разглежда бюджетът за следващата година.

"Бяхме на официално посещение. Там се срещнахме с г-жа Йоланда Ферер, която е част от управлението на Куба", заяви Гаджева и се похвали, че е родена в Хавана.

Попитана дали Йоланда Ферер също е била на плажа, Гаджева заяви: "Волен Сидеров е на плаж. Това е прекрасно. Волен Сидеров може да си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи".

"Много хора го харесват и ще продължават да го харесват", заключи Гаджева.

Пред bTV депутатът от "Атака" Илиян Тодоров, който също е бил на посещението в Куба, направи опит да си спомни кои градове са били посетени, да изясни целта на посещението и колко време са били там.

По думите му "изследване на корените на колониализма" е бил поводът за националистическата визита на Острова на свободата, докато в същото време парламентът гласуваше парите на държавата за догодина.

Инициативата пък била осъществена със съдействието на посланика на Куба у нас Тересита Капоти. Продължителността на "проучвателната мисия" на партията пък била "няколко дни", считано до вчера.

Финансирането на екскурзията до тази екзотична дестинация е станало с лични средства. Илиян Тодоров пресметна, че неговият престой бил 2500 лева, собствени пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
11
 
26
 
! Отговори
коч-онлъшма преди 10 години
поткрепете морално-патриотичнатаорганизация дпс и атака няма по-честни от насдавай те волене и лютвитоистинските морални патриотивъзродете ни пак, ние сме отзадвъзродиха ни и после ни се извинихадпс и атака = победа
167
2
 
6
 
! Отговори
европеец преди 10 години
Да, и аз съм на това мнение с номер 189!
166
13
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слушах я на запис от предаването. Ако Волен е за лудница, тази не трябва да излиза оттам. През цялото време говореше заучените дежурни думички на Атака, с най-махленския възможен речник, не поиска да чуе и един въпрос, плямпаше без да спре и накрая затръшна телефона супер "обидена", макар че водещите не успяха да кажат нищо. И това ми било депутат... единствената дума, която ми дойде в главата, беше "***".
165
10
 
44
 
! Отговори
срам за България е преди 10 години
Начи, Волен, Деничка, Чуколов да не забравят Перу и Гватемала:там могат да видят пролетариата как се прехранва само от дрога, ОТХВЪРЛЯЙКИ всякакви опити на мръсните колониалисти да завземат националната икономика: има мнго яки момчета перуанци и гватемалци , които "охраняват пътищата" и като видят богат колониалист или НЕ, го спират, ограбват и той "изчезва".Така борят "мръсния колониализъм".Да се поучи Атака.СРАМ за РБЪЛГАРИЯ за тези "антиколониалисти" през 2014! ВЪН от РБЪЛГАРИЯ АТАКА!!МАРШ!
164
7
 
8
 
! Отговори
nina преди 10 години
)Mnogo isteria mnogo nesto metna nezadovolenata Denitza!Jalko za tialoto,koeto ne i varsi rabota.Boiko yj tulen ama damite ot GERB zadovoleni.......Denitzo smeni sipartiata ama na Boiko mazkite sa po xybavi i naistina se si platis voaijite.Kraino vreme e naistina parlamenta da se maxa barabar s lubimia si Orex.
163
8
 
45
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Повече от ясно е, че парите за екзотичната почивка идват от партийната субсидия. Онзи ден депутатите, "от солидарност към народа" намалиха субсидиите си от 12 лв на 11 лв за глас. Беше сметнато, че това щяло да спести 4 млн лв. Аз сметнах, че, ако 1/12 е 4 млн, то цялата сума за субсидии на партиите е 48 млн лв. А после нямало пари за коледни надбавки на пенсионерите и за издръжка на болниците. За пенсионерите няма, но да екзотични почивки на кубинския плаж има. Затова сме бананова република.
162
10
 
7
 
! Отговори
върл атакист преди 10 години
До pamet До тъпата pamet Без електорат в парламента не се влиза Малко сме но сме достатъчно Достатъчно чукундурите като тъпата pamet да получават рефлукс Лекувайте се
161
14
 
37
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Следващия път да отидат и до Северна Корея. Там са още по-големи антиколониалисти. И най-добре да не се връщат в България.
160
2
 
34
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Депутатите от всички партии се разхождат по света и въобще не ги интересува как живее българският народ. И правят това с парите от бюджета ,които сами си гласуват да получават.Същото правят и кметовете с общинарите. Пътуващи семинари ,обмяна на опит и всякакви други наименования измислят ,вместо да си кажат,че ходят по екскурзии с държавни пари,т.е. с нашите пари.
159
10
 
21
 
! Отговори
Бай Върбан преди 10 години
До Браво, Дени!--161 ;Всички атакисти сте Кухи ***. Навремето Проф. Балевски казваше че Дружбата между прости, Некадурни и др. *** е на Биологична основа. ОСТАВКА
158
6
 
26
 
! Отговори
мартин преди 10 години
много ми е интересно ако аз имам 2500лв. и искам да отида до куба дали ще ми стигнат трябва да пробвам
157
4
 
9
 
! Отговори
martin преди 10 години
До Браво, Дени!абе шматко ти си толкова заблуден че просто освен да се смея друго не ми остава
156
7
 
18
 
! Отговори
Теди преди 10 години
Фидосова е категория кит ,не тюлен.
155
4
 
14
 
! Отговори
до 173 преди 10 години
Абсолютно прав - *** народ, слаба държава. Там където Цивилизацията вирее и ние много искаме да се отъркаме у нея, не за друго ами щото там дават повече кинти, там тоя щяха да го изметат с една метла, още не прескочил входа.
154
7
 
35
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До АнонименКакъв електорат на Атака?Вероятно имаш предвид групичката пъпчиви неграмотни пикльовци,които преживят по парче вчерашна пица и врещят в захлас щом видят жалкото комплексирано пигмейче от ямболските села, който много ама много иска да е като мъжете, но все не му се получава и щом види повече от двама събрани на едно място тича да се крие под масата
153
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
звучи като виц, но в страната на абсурдите такива хора ни управляват, абсолютно нелепи
152
10
 
36
 
! Отговори
Яяяя, преди 10 години
Че то рублите вървeли в Куба,сега e ред на Северна Корея и СССР.Юдов харчи с пълни шепи.Важно е ,че успя с предизборната кампания и дари работещите с 1000 лева минимална заплата,а пенсионерите с 500 лева минимална пенсия.*** народ,слаба държава.
151
23
 
17
 
! Отговори
атакуващия преди 10 години
Голема работа! Дупетатите постоянно ходят на почивки, плажове и т.н. Интересното е обаче, че пишете новини целенасочено само когато Волен го прави. Бил е там по работа и е решил да разпусне малко на плажа след това, какво лошо виждате в това?
150
5
 
23
 
! Отговори
КОКО преди 10 години
СУПСИДИЯ 0.10 СТОТИНКИ НА ГЛАС....ПЛАЖ МУКАКА.ЩЕ ГО ГЛЕДАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.
149
7
 
16
 
! Отговори
КИС КИС преди 10 години
ТИЯ ПАЛЯЧЕТА НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ СПРЕ.ТО ХАРЧ БИВА АМА ТЕ......И БАТИ БОЙКО ЗАДМИНАХА.