Бареков се готви да управлява през 2015 г.

Партията му се бори за челната тройка на евроизборите догодина
Обновена: 21 дек 2013 15:28 | 21 дек 2013 15:28, Елка Василева
164
Бареков се готви да управлява през 2015 г.
Снимка: България без цензура

През 2015 г. ще управляваме страната, зарече се Николай Бареков на старта на партията му във Велико Търново. 307 учредители и над 100 гости уважиха раждането на новата формация. Първият й конгрес ще е на 25 януари следващата година в НДК, когато ще се приеме уставът и ще се промени името й.

Уставът ще е демократичен и отворен.  Той ще даде минимална власт на лидера и максимална на структурите. Отворени национални ръководства, които сами ще си редят листите. Всички региони ще са представени. Правим партия на регионите, а не поредната лидерска партия, обяви Бареков.

"Ще бъдем представители на слабите, болните, децата, възрастните и на тези, на които държавата не е дала нищо. Ние сме последните, на които народът ще даде огромно доверие и не трябва да го пропиляваме, нямаме право на провал. Ще останем при хората, за да им помагаме“, обясни той идеологията на новата формация.

Ще се борим да сме в челната тройка на евровота, разкри плановете си Бареков.

В Инициативния комитет влязоха учени, общественици и спортни шампиони. Някои от имената са: проф. д-р на икономическите науки Величка Рангелова, културологът и политически анализатор проф. Мирослава Кортенска, проф. Марина Иванова - преподавател в Пловдивския университет, експертът финансистът Рада Коджабашева, трикратният световен шампион по самбо Марко Косев, спринтьорката Тезджан Наимова, братята близнаци, шампиони по силови спортове – Румен и Росен Димитрови, легендата на българския футбол Динко Дерменджиев – Чико, адвокати, учители, лекари, председатели на общински съвети.

Бареков обяви, че ще инициира референдум за Велико народно събрание за промени в Конституцията, които да завършат прехода. В момента новата партия има готовност за 70-80 общински структури, а веднага след конгреса на 25 януари те ще са 150, обясни главният секретар на формацията Стефан Кенов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
39
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Извинявайте , но така като гледате президиума на Бареков приемате ли на сериозно твърденията му , кой ще управлява Ангел Славчев или онази Калинка от Атака или кой , така хвърлихте ли един поглед на залата с кави беше пълна . То вярно , че след Бойко Борисов вече няма да се учудя на нищо у нас , явно българския народ е готов да гласува за всеки , но честно казано ако този се добере до Парламента ,аз емигрирам , все още мога макар и на 50 да го направя , езикови бариери нямам и ще се справя.
100
3
 
44
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
През 2015,Бараков ще управлява само средният си пръст като го пъха на любимото му място!
99
12
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
кого избирате да ни управлява Борисов или Бареков,ако искате Бориссов пишете+
98
3
 
38
 
! Отговори
????? преди 10 години
Тази втората от ляво не е ли Калинка бивша депутатка от Атака която преди това сричаше сутрин вестници по една кабеларка ...ей какво нещо е проституцията ..не съм споменавал и нямах на предвид политическата такава !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
97
33
 
4
 
! Отговори
мими преди 10 години
Браво пак казвам Г-н Бареков!Ще смажем гладното простолюдие,живота е за богатите!Време е да измрете- казва се естествен подбор!Виждам тук масово кълнете Г-н Бареков,но много внимавайте!Знаете че в нет- пространството нищо не е анонимно!Станислав Стъки да не ви открие че с бухалката ще има много начупени глави!Помните че бе охрана на Златко Баретата,а в родния си град Търново работеше за местни лихвари и им събираше парите.Наистина ВНИМАВАЙТЕ.
96
1
 
23
 
! Отговори
Barekoff-kaputen преди 10 години
Още навремето Хитлер е казал " Какъв късмет е за правителствата факта ,че хората ИЗОБЩО НЕ МИСЛЯТ "!! Това важи в пълна степен за Бай *** който при родната избирателна система е готов да вкара в парламента и едно магаре -стига зад него да има някой който да плаща здраво масрафа за да слушат избирателите с упоение ревовете на магарето и да душат с не по малко упоение и фъшкиите му !!направо ме е срам че съм българин щом сред сънародниците ми има такива наивни *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!
95
1
 
27
 
! Отговори
ined преди 10 години
Всичките *** искат да управляват, ама на мене взе вече да ми писва от тях.Идва ми да ги строя до стената и да ги зачеша наред с някоя ПК да е** тяхната м***
94
1
 
19
 
! Отговори
мими-крия преди 10 години
До мимиЕ специално ти,нито си умна,нито си интЕлигентана!А най-малкото можеш да говориш от името на умните и интилигентните хора в БГ-то!ЯСНО........................!
93
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До мими6to be mimi, I na tebe li ti e obe6tal miato v listite?
92
2
 
17
 
! Отговори
:) преди 10 години
Ако направят марихуана задължителна за употреба има голяма вероятност Този Предпазител да се класира в първата тройка.
91
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ами,дори да се намерят тооолкова наивни и глупави хора ,които да гласуват за ТОВА нещо ,което ни е журналист,ни е политик ,никво не е ,та дори да влезе в парламента,то аз не знам откъде пари за субсидии ,щото то работещи българи не останаха !п.п.как може да си толкова гнусен и долен човек ,че да се обърнеш срещу кума си ,на който до вчера си му целувал г***зът и да почнеш да го плюеш .какво говори това за него (Бареков) ,че си ***!
90
2
 
21
 
! Отговори
ни съ знай преди 10 години
Нямат ли край наивниците????????????????????????????????????
89
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само факта че това нещо се вре в политиката и се готви да управлява показва колко е безнадеждно положението.
88
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахахаха
87
36
 
9
 
! Отговори
мими преди 10 години
Браво г-н Бареков!Всички умни и интелигентни хора сме с Вас!Долу мутрите и тиквите!Да живее свободата и демокрацията!Бобеда!
86
3
 
13
 
! Отговори
BRAMBAR преди 10 години
VIJTE KOI E TAM V LQVO EDNA KALINKA MAI NEMA I NEMA TAKAV CIRK ZAMINAVAM..
85
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоз и да си избърше г*за с него не става, че е много плъзгав!
84
1
 
15
 
! Отговори
georgi преди 10 години
Sega da vi kaja kakvo vijdam az.....vuv Vesti.bg e otrazeno negovo meropriatie vuv Veliko Turnovo I na prednite redici sa Yuliana Don4eva I maja I sastezatel po Mma, koito do v4era biaha v redicite na GORD.....kakto se kazva-STARI *** V NOV BArDAK .Igrata e goliama, ama nie s vas sme samo kravodaritelite v neia.....spim narode I si davame poslednite trohi na takiva kato tozi, BolenSiderov I Stani6ev(monika)......TOVA E GOR4IVATA ISTINA......
83
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АБЕ ЕЙ ДУДУК И ТИ СИ ЕДНА ФУРНАДЖИИСКА ЛОПАТА
82
4
 
41
 
! Отговори
Гочо преди 10 години
Не ни ли стига един психопат Волен,ами още един *** с вятърни мелнци в главата се готви да ни управлява.Няма ли нормални хора в тази държава?