Бареков се готви да управлява през 2015 г.

Партията му се бори за челната тройка на евроизборите догодина
Обновена: 21 дек 2013 15:28 | 21 дек 2013 15:28, Елка Василева
164
Бареков се готви да управлява през 2015 г.
Снимка: България без цензура

През 2015 г. ще управляваме страната, зарече се Николай Бареков на старта на партията му във Велико Търново. 307 учредители и над 100 гости уважиха раждането на новата формация. Първият й конгрес ще е на 25 януари следващата година в НДК, когато ще се приеме уставът и ще се промени името й.

Уставът ще е демократичен и отворен.  Той ще даде минимална власт на лидера и максимална на структурите. Отворени национални ръководства, които сами ще си редят листите. Всички региони ще са представени. Правим партия на регионите, а не поредната лидерска партия, обяви Бареков.

"Ще бъдем представители на слабите, болните, децата, възрастните и на тези, на които държавата не е дала нищо. Ние сме последните, на които народът ще даде огромно доверие и не трябва да го пропиляваме, нямаме право на провал. Ще останем при хората, за да им помагаме“, обясни той идеологията на новата формация.

Ще се борим да сме в челната тройка на евровота, разкри плановете си Бареков.

В Инициативния комитет влязоха учени, общественици и спортни шампиони. Някои от имената са: проф. д-р на икономическите науки Величка Рангелова, културологът и политически анализатор проф. Мирослава Кортенска, проф. Марина Иванова - преподавател в Пловдивския университет, експертът финансистът Рада Коджабашева, трикратният световен шампион по самбо Марко Косев, спринтьорката Тезджан Наимова, братята близнаци, шампиони по силови спортове – Румен и Росен Димитрови, легендата на българския футбол Динко Дерменджиев – Чико, адвокати, учители, лекари, председатели на общински съвети.

Бареков обяви, че ще инициира референдум за Велико народно събрание за промени в Конституцията, които да завършат прехода. В момента новата партия има готовност за 70-80 общински структури, а веднага след конгреса на 25 януари те ще са 150, обясни главният секретар на формацията Стефан Кенов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
14
 
! Отговори
ани преди 10 години
Е по-зле..... няма на къде. И тоя щом ще ни управлява - куфара и ....сбогом България - имало някога такава държава,
60
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 10 години
изключено е да дам гласа си за човек който е способен да се обърне за 24 часа на 180 градуса. това издава липса на каквато и да е принципна основа и последователност. иначе популизъм има в изобилие.
59
1
 
19
 
! Отговори
Иво Калпазанов преди 10 години
Едно смешниче заобиколено от няколко глупави патки.
58
1
 
21
 
! Отговори
код преди 10 години
За сегашните управляващи е ясно - ДПС изцяло избрани с купени ***-турски гласове, а БСП от застарелия, изкуфял електорат. Но този клоун обаче, от къде му идват всичките тия десетки хиляди гласа, които му дават агенциите??
57
2
 
13
 
! Отговори
xari potar преди 10 години
LELEE I TOQ E DOKOSNAT OT MANITY PO GLAVATA.XAXAXA
56
4
 
28
 
! Отговори
gost преди 10 години
Тоя Бареков нормален ли е?
55
4
 
5
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Тоя поне не казва за колко дена ще ни оправи...или е забравил?
54
2
 
20
 
! Отговори
мая преди 10 години
И тая от Атака, бившата депутатка се е наредила и тя там до теб ***! как се нагаждат само и само да са в лапачката! няма да управляваш ти не искаме едни същи *** само да се се местят от партия в партия! махай я тая и не се надувай не те искаме лицемер такъв! кого убеждаваш1 лъжец!Бойко ти беше кум после го плюеш! не си ли лицемер1
53
1
 
18
 
! Отговори
георги преди 10 години
Колко партийки се народиха през тези години и всички те за народа мислят, така мислят че всичко кадърно се изнесе, от все още крепящата се държава България. Господ да ни е на помощ.........и новите при добро изпиране и почистване, се оцветяват в червено....
52
1
 
12
 
! Отговори
Iv преди 10 години
Ей, всеки преди да дойде на власт си "купува" гласовете на бедните и онеправданите, а после като се види в пари всичко се променя. Властта не е оставила никой непроменен. Особено силно важи за България!!
51
3
 
9
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Бареков, признай!1. Европа препоръча ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ С 12 ГОДИНИ ПО-НИСКА ОТ СРЕДНАТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА, която в България е 73 години или пенсии на 61 г., а заради младежката безработица - забрана на държавна работа за пенсионери!2. Инвалидността не е Трудов стаж!:- Инвалидните пенсии (950 000бр.) да се плащат от Здравните, а не от Пенсионните осигуровки!3. Приходите: - МРЗ равна на ОБЩЕСТВЕНИЯ МИНИМУМ от 562лв, а ДП и ДОД = 20%- Намаляване ДДС на 10%, с ОБРАТНО НАЧИСЛЯВАНЕ! ТАКА БЮДЖЕТА МОЖЕ ДА СЕ УДВОИ!.
50
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хахаахха тоя клоун не може да си управлява живота ,добре че е кукловода .
49
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков,толкова си смешен. Я по-добре изпей някоя чалга тикво издухана.
48
1
 
8
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Бареков, признай!МОРАЛ е...:1. Хуманизъма... - по нашенски "човещина..."2. Соцалната справедливост... - по нашенски "хорски срам"...За да разбереш разликата, прочети за:Човещина... - Що е то "Жизнен минимум" (351лв. =Мин. пенсия) ..., Хорски срам... - Що е то "Обществен минимум" (682лв. = Мин. заплата)..., А у нас 90% от хората живеят с по-малко пари и това е НЕМОРАЛНО!!!.
47
1
 
4
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Бареков, признай!Договора с Е.С. е НИЩОЖЕН!Защото включва отстъпване на НАРОДЕН СУВЕРЕНИТЕТ, а не е утвърден с референдум!К-яЧл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА. Тя се осъществява от него НЕПОСРЕДСТВЕНО и чрез органите, предвидени в тази Конституция(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция (ПАРЛАМЕНТА Е САМО ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ) или отделна личност (ПРЕЗИДЕНТА) не може да си присвоява осъществяването на НАРОДНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ.
46
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков, имаш моята подкрепа и на моите приятели!
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мисли за толкова голям, че смята да се нахлузи напарламента ;))
44
1
 
17
 
! Отговори
Ъц преди 10 години
Поредният "Дудук" готов да продаде/предаде всичко и всчки за 30 срребърникка!псПоявата на подобна личност на бг политическа сцена е достатъчно красноречиво описанние на липсата на нравствени и морални принципи в бг политтическа среда.
43
2
 
23
 
! Отговори
ЦВ.ВАСИЛЕВ преди 10 години
ПРОСТО ЕДНА ***! За 5 лв. е готов за излиже всеки ***! Няма съвест, нито скрупули! Долна картинка!
42
1
 
26
 
! Отговори
Kака Ганка преди 10 години
А бе тоя май много си е повярвал?!Аман от нагляри!