ГЕРБ ще гласува "за" свалянето на имунитета на Сидеров

Борисов се възмути от мълчанието БСП и ДПС във Facebook
Обновена: 8 яну 2014 22:45 | 8 яну 2014 21:49,
98
ГЕРБ ще гласува "за" свалянето на имунитета на Сидеров
Бойко Борисов. Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ ще гласува „за” свалянето на депутатския имунитет на лидера на „Атака” Волен Сидеров. Това става ясно от публикация във Facebook на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

Със съжаление наблюдавам как се гърчат БСП и ДПС, за да не изкажат отношението си към поредната срамна постъпка на Сидеров и депутатите от “Атака”. Знаейки, че зависят от Сидеров и неговия “златен пръст”, тези хора са готови да оставят една от най-важните комисии под негово ръководство. БСП и ДПС шикалкавят, че им трябвало време, за да се запознаят с документите, които прокуратурата ще им изпрати. А от репортажите по телевизиите става безпощадно ясно за какво иде реч. С мълчанието си БСП и ДПС окриляват поведението на Волен Сидеров, отдалечават себе си от Европа и доказват колко зависими са от този човек, пише Борисов.

По-рано днес главният прокурор Сотир Цацаров внесе искане в деловодството на парламента за сваляне на имунитета на Сидеров. Причината е скандалът във Варна в понеделник вечерта, при които националистът първо нападна словесно френски дипломат, а след това се стигна и до физически сблъсък с двама души, един от които – полицаи.

Борисов поздравява прокуратурата и главния прокурор за бързата им реакция.

Както Dnes.bg вече писа, депутатът от левицата Антон Кутев не каза как ще гласува БСП относно имунитета на Сидеров. Той обясни, че трябва да се запознае с внесените 60 страници мотиви на прокуратурата в НС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
7
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
И ще му свалят имунитета, а после - с умело протакане + едно (в краен случай две) обжалване (ако се стигне до осъдителна присъда и тя е ефективна) и Болен ще си изкара мандата....
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жестоки хора са ГЕРП- свалят имунитет в началото на грипна епидемия. А кой от кой пол е в политическата любовна двойка ГЕРБ - Реформаторски блок? Реформаторите ли са женичките, или обратно?
6
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всяко решение и заповед в ГЕРБ са предпоследни. Генерала им е мноо прос и фурнаджийска лопата.
5
14
 
20
 
! Отговори
Шапшал преди 10 години
Тиквара може само да му го подържи на Волен и да му го забели със зъбки. Проклет да е! Проклет да е! Проклет да е !
4
13
 
21
 
! Отговори
доктор Ох Боли преди 10 години
Шашавото трябва да бъде принудително лекуван,а не съден.
3
6
 
7
 
! Отговори
titi преди 10 години
Borisov znae , i sam vzema re6eniata .
2
4
 
17
 
! Отговори
varg преди 10 години
Добре,че бях аз да ви кажа иначе нямаше да пишете за Бойко днес.Отново ще забогатея.Лоши новини за враговете ми.Пак започвам да слагам в касичката си по 1 лев щом видя някого от герб в статия.
1
21
 
36
 
! Отговори
Спомени! преди 10 години
А га Сидеров ти крепеше мнозинството не рева а?