Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!

Станилов за случилото се във Варна: Скандали стават постоянно
335
Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!
Станислав Станилов. Снимка: архив, БулФото

За България ще има огромна полза, ако хората не смесват политиката с кухнята и с дребните скандали. От това, което се прави в момента, няма никаква полза. Така депутатът от „Атака“ проф. Станислав Станилов коментира скандала във Варна, предизвикан от лидера на партията Волен Сидеров и негови колеги депутати.

С уточнението, че не е присъствал на случилото се, Станилов заяви още, че атаката е всеобща, изключително агресивна, рязка и субективна.

Още по темата

Депутатът посочи три причини за това. „Първата е геополитическа – това се отнася до критиките на "Атака" по отношение на политиката на САЩ в Европа и специално в България, както и по света. Втората е политическа – "Атака" държи това Народно събрание да работи и това е срещу връщането на ГЕРБ във властта заедно с т.нар. реформатори, което ние считаме, че е крайно вредно за България. Третата причина е икономическа – тя е в това, че "Атака" внесе и прокара в НС таксите върху ВЕИ-тата и фотоволтаичните електростанции, което е на стойност 200 млн. долара”, обясни той пред БНР.

Последното според Станилов енергийната мафия никога няма да прости на Волен Сидеров и "Атака" и ще използва всеки инцидент като този на летището, какъвто и да е той.

Никой не анализира какво прави "Атака" в НС, какви предложения прави, как работи по законите, каква е нейната програма и какво предлага на избирателите – с това абсолютно никой не се занимава, всички се занимават с мръсно бельо, възмути се депутатът.

Според него случилото се във Варна е „някакъв скандал, а скандали стават постоянно”. “На всеки му се случва да се скара с някого в автобуса, в тролея, в самолета. И аз съм се карал с германската полиция навремето”, даде пример Станилов.

“Разбира се, че е дребен скандал. Френският дипломат бит ли е, какво му е? Казано му е нещо. И аз съм се карал с дипломати”, коментира още той.

На въпрос, дали ако бъде снет имунитетът на Волен Сидеров, „Атака“, ще продължи да крепи кворума в парламента, Станилов отговори, че свалянето на имунитета няма никаква връзка с политиката на партията. Той добави, че депутатите от „Атака“ ще продължават да ходят на работа.

Народният представител отправи критика към главния прокурор Сотир Цацаров: „Чух думите на главния прокурор и се удивих на това, че той предварително, преди да е завършило следствието, почти хвърля обвинения. Още не са разпитани всички, не е доказано, няма заключение, а той вече произнася кажи-речи обвинение, което според мен не е съвсем законно“.

Станилов беше категоричен, че лицето на национализма в България се намира в програмата на "Атака", а „всички тези изпълнения” са част от всеобщата атака срещу партията за нейното унищожаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото и съм отвратен от БСП, ГЕРБ и ДПС по-голям срам за България от Атака няма. Какво е построил, какво е съградил Волен през живота си? Освен зулуми и мизерия друго не е създал.
65
1
 
8
 
! Отговори
Педал преди 10 години
Кога ще видим снимки и видео от случилото се?
64
9
 
9
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Побеснелите атакисти и вожда им ще се пръснат от яд, защото ще им свалят имунитетите на всичките до един и ще ги правят в лудницата :).
63
6
 
7
 
! Отговори
платен трол преди 10 години
До atakapobedaВиж сега, това което казваш за Боко е факт, но е факт и друго. Вместо, като истински патриоти, да предизвикат нови избори, юруш свалиха гащите и подкрепиха правителството на дпс, то нямаше да съществува без кворума осигурен от лудия, вероятно срещу много...Две трети от България е с турци за областни управители, благодарение на златния пръст на сидероглу, факт !
62
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво смятате ,че е в момента Франция освен болид стремглаво летящ по нанадолнището?Колко *** трябва да си за да искаш 75 % данък богатство като за всеки е ясно ,че това ще обезглави икономиката.Тези перверзни типове социалистите умират да правят революции.Колко от бившите френски колонии просперират?Защо Франция е пълна с *** и араби,може би защото им е хубаво у дома?Французите да си оправят Франция.
61
12
 
9
 
! Отговори
denim58 преди 10 години
Искрено съжалявам Волен Сидеров, който кризата на средната възраст и младата любовница промениха до неузнаваемост! Страхливец е той! Какъв патриот си, след като загърбваш каузата си в името на чичко паричко?! Истината е много отвратителна, а тя е че Атака,откакто започна да осребрява присъствието си и подкрепата си / за който е на власт/се превърна в една сбирщина от политически хулигани, заобиколени с жени- депутатки, които имат поведение на карачки! Сидеров се превърна в един голям неудачник!
60
8
 
3
 
! Отговори
платен трол преди 10 години
До atakapobedaИ с какво вие сте по-различни от герп? Те се прегръщат с Ердоган, вие с Доган, големи " националисти " няма що, че и обиждате, безсрамници !
59
0
 
5
 
! Отговори
неутрален преди 10 години
До утраленОбаче го казаха,нали,а другите партии,защо мълчаха и се ослушваха.
58
5
 
9
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Вярно,че стават постоянно скандали,но защо винаги участник в тях са атака и волен сидеров!? Тези не заслужават да се пишат с главни букви!
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В цяла Европа се надигат не популистките ,както му се иска на Вегенин,а националистки партии.Идва краят на социалистическата вакханалия в цяла Европа.Бившите ниско образовани/Мртин Шулц/ и некадърни евродепутати няма да си намерят работа в нито една частна фирма.Европа е "остров" спрямо целия свят и най-накрая на хората им светна ,че бъдещето е в зачитането на националните приоритети, а не в отнемането на националния суверенитет.Всички априори некадърни комунисти отивате в ада.Бай,бай!
56
17
 
12
 
! Отговори
Соня преди 10 години
На изборите съм отново за Атака. Кефят ме тези неубоздани тигри!
55
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От християнска гледна точка трябва да се молим за тези хора ("молете се за враговете си"), най-малкото за да контрастираме естествения си порив и желание да ги ..................... просто не искам да напиша какво ми минава през главата по отношения на тази БАНДА ГНУСНИЦИ!.... И този *** - *** - професор!... Ех, нищожество долно и противно!...
54
4
 
12
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Станишев забрави ли как Сидеров го наричаше Сергей Гей по време на митинг на "Атака"? Явно е готов и това да преглътне, както и всички скандали около Сидеров, само и само да се задържи на власт БСП.
53
10
 
9
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
Как да го разбирам това ?! "Не гледайте, че сме ***, *** и харчим парите от продажбата ви в Куба и Френската Ривиера. Гледайте, че избрахме правителство на ДПС и олигархията, че подпомогнахме за областни управители и техни замесници да се назначат хора на ДПС, че правителството, което избрахме увеличи безработицата с 1.5%, и за 6 месеца натрупа дълг 2.6 милиарда лева ..."Изкл'ително прости хора подкрепят Сидеров и АТАКА, толкова прости, че се чудя как мозъкът им осигурява дишането.
52
6
 
6
 
! Отговори
берия преди 10 години
БЕЗСПОРНО ВЪВ ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ПАРЛАМЕНТ ,ТРЯБВА ДА ПРИСЪСТВА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ ,НО КАЖЕТЕ МИ ПРОФ.СТОИЛОВ ,НИТО ВЕДНАЖ ЛИ ШЕФА ВИ СИДЕРОВ НЕ ВИ РАЗОЧАРОВА С ПОВЕДЕНИЕТО СИ. ВИЕ СТЕ МЪДАР И УМЕРЕН ЧОВЕК ,КАК ДОПУСНАХТЕ ,ЧУКОЛОВЩИНАТА И СИДЕРОВЩИНАТА ДА Е ГОРДОСТТА ВИ .НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАМ ,АКО СЕ РАЗПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА ,НО НИКАК НЕ МЕ РАДВА ПРЕГРЪДКАТА НА БОРИСОВ И ПРЪМОВА ,МИСЛЯ ,ЧЕ ТАЗИ ПРЕГРЪДКА Е ПО ЖАЛКА ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА АТАКА.
51
3
 
1
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Ако влезеш в СИСТЕМАТА имаш следните ВЪЗМОЖНОСТИ:1.Тя бързо те асимилира и приспособява така ,че ставаш ЧАСТ от нея.Правиш каквото ти кажат ,за да продължаваш да си ЧАСТ ОТ СИСТЕМАТА,защото нямаш друга алтернатива.2.Опитваш се да промениш СИСТЕМАТА спрямо собствените разбирания за логика и справедливост.Успяваш малко ,но недостатъчно.НАПУСКАШ СИСТ.,защото имаш достатъчно други алтерн..3.Стоиш в СИСТЕМАТА до ДУПКА и си готов да ЗАСТРЕЛЯШ някой,който ти се изпречва на пътя .Е това е Волен.
50
5
 
10
 
! Отговори
утрален преди 10 години
До неутраленТе това дето са го казали са го приписали от някой руски сайт.Те нямат мозъци че да правят анализи
49
3
 
5
 
! Отговори
Cec преди 10 години
G-n Stanilov,Ne poznavam vashite nauchni trudove i rezultat ot tiah,no tova koeto poznavam e che samo edin *** moje da si nosi mrasnoto belio, vanshno da ponamirusva no da tarsi realizacia. Ne znam kolko ste balgarin, no tova ponamisvane i skandala, koyto citirates s germanskia policay poveche napomnia druga prosloyka v BG
48
5
 
10
 
! Отговори
vasil преди 10 години
Атака е една МЪРДА партия!
47
6
 
9
 
! Отговори
неутрален преди 10 години
Не харесвам Атака,нито коя и да е друга партия,но те бяха май,единствени,които заеха ясна позиция,срещу агресия на НАТО и САЩ,в Сирия.Помнете ми думите,падне ли Асад,да не дава Господ,там ще се пролеят реки от кръв.Ще загиват и християни,и шиити,и друзи,и умерени сунити.Поне за това чест им прави на АТАКА,не можем да си кривим душата.