ГЕРБ ще гласува "за" свалянето на имунитета на Сидеров

Борисов се възмути от мълчанието БСП и ДПС във Facebook
Обновена: 8 яну 2014 22:45 | 8 яну 2014 21:49,
98
ГЕРБ ще гласува "за" свалянето на имунитета на Сидеров
Бойко Борисов. Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ ще гласува „за” свалянето на депутатския имунитет на лидера на „Атака” Волен Сидеров. Това става ясно от публикация във Facebook на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

Със съжаление наблюдавам как се гърчат БСП и ДПС, за да не изкажат отношението си към поредната срамна постъпка на Сидеров и депутатите от “Атака”. Знаейки, че зависят от Сидеров и неговия “златен пръст”, тези хора са готови да оставят една от най-важните комисии под негово ръководство. БСП и ДПС шикалкавят, че им трябвало време, за да се запознаят с документите, които прокуратурата ще им изпрати. А от репортажите по телевизиите става безпощадно ясно за какво иде реч. С мълчанието си БСП и ДПС окриляват поведението на Волен Сидеров, отдалечават себе си от Европа и доказват колко зависими са от този човек, пише Борисов.

По-рано днес главният прокурор Сотир Цацаров внесе искане в деловодството на парламента за сваляне на имунитета на Сидеров. Причината е скандалът във Варна в понеделник вечерта, при които националистът първо нападна словесно френски дипломат, а след това се стигна и до физически сблъсък с двама души, един от които – полицаи.

Борисов поздравява прокуратурата и главния прокурор за бързата им реакция.

Както Dnes.bg вече писа, депутатът от левицата Антон Кутев не каза как ще гласува БСП относно имунитета на Сидеров. Той обясни, че трябва да се запознае с внесените 60 страници мотиви на прокуратурата в НС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Budio Tikvaref s pipon kato Kratuna, krastosal prst4eta kato anadolski evnuh sha mi razpraa za moral, matrial i tuhlariat Cucik- onia bega4a s papkite i tiostata, az SIK 4ik -4iriknesto da kae- nema i nema.zatuj baba, milata, staratelno izrezva ot vestnicite snimki na tva tikve i gi polzva da brishe kafiavoto, i zlutoto, kakto da se sekne, hraci i pliue po snikite na Budkata i Cuckata, kato nai se kefi kogato sa zaedno oti gumno ne ii ostana na gorkakata da gi omazva
47
0
 
4
 
! Отговори
Ирод преди 10 години
Бегайте да ближете *** на Доган и х..я на Сидер-оглу,*** комунистически мекерета.И без това лидерът ви СерГей,здраво се е надупил,измикяри!!!!!
46
7
 
3
 
! Отговори
аман преди 10 години
писна ми от тъпата кратуна на тоя мутродоносник
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГEРБ !Млъкни и се скрий бе ФЕС
44
3
 
6
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Тамън се бях зачудил кога ще ни запознаят с най-новия статус на вожда във феисбук.
43
8
 
5
 
! Отговори
Муцинката преди 10 години
И 'ко стана - още няма обвинения, а Борисов "винаги готов" да сваля чужд имунитет! Ама да не стане така, че френското посолство да се извинява на Волен за разпространяване на невярна информация - че бил пиян, от официалния сайт на посолството? 'Щото нашата държава не е отговорна за поведението на Волен, ама френската държава е отговорна КАКВО се пише на нейните официални сайтове по света!
42
8
 
4
 
! Отговори
Сноудън преди 10 години
Боко, ти си шеф на Герб и СИК, а не на всички партии и групировки.
41
3
 
6
 
! Отговори
ИВАН преди 10 години
До Венелин: Сините ликвидатори на БЪЛГАРИЯ и техните производни партийки с фалшиви имена ,се прегърнаха с безхаберните далавераджии от герб и сега всички те ,са вече реформатори ! СМЯХ В ЗАЛАТА , НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ - ПАК ИСКАТ ДА ТЕ ЯХНАТ РАЗБОЙНИЦИТЕ НА НОВОТО ВРЕМЕ ,ДЕТО БЕШЕ ТЯХНО !
40
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не,че не е прав по отношение на Сидеров,но пидИраслъкът на Борисов вече явно му личи.При своя мандат Борисов хвалеше Сидеров,наричаше го умен и способен държавник,снизходително се отнасяше към изцепките му у нас и в чужбина.Даже напазарува част от депутатите му,които пък били заробени като гаранти в някакви офшорки и т.н.Толкова поумня,че се превърна в най-активен коментатор и анализатор във Facebook по теми разни от политически,икономически,морален и всякакъв друг аспект.Кефи ме.Много е креативен.Само така.Чрез ПИДИРАСТИЯ към прогрес.
39
10
 
12
 
! Отговори
с пяна на уста преди 10 години
Най обичам другаря член на БКП Борисов (агент Буда), когато с пяна на уста излива тонове помия върху някого. Това много се харесва на ***, които гласуват за него. За тях помията е духовната им храна.
38
8
 
12
 
! Отговори
In memoriam преди 10 години
Не съжалявам пожарникаря (агент Буда) и неговата ЕТ тиквен герб за тоталния им провал, защото те бяха жертва на собствената си глупост и колективна самозаблуда!
37
11
 
19
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Воленчо може да си има психо отклонения, но и Бойчето не му отстъпва. А някой поддръжници на герб (като гледам по-долу) са си направо за незабавно лечение...
36
11
 
12
 
! Отговори
бойкомет преди 10 години
А па скоро парламента да гласува сваляне имунитета на Бойко. Амин.
35
2
 
19
 
! Отговори
аС преди 10 години
Ха...ха ! Боли ли ? Боли ли 20% налог над ВЕИ-тата ? Че и затвор може да има , стига мат'рялът да се осъзнае , че 24 г. го клати една и съща безцветна върхушка - безгръбначни, безродни , алчни лапачи ! По-добре един "луд", че "нормалните" видяхме до къде ни докараха !
34
11
 
10
 
! Отговори
Селянина преди 10 години
ГЕРБ вече не е в моята сфера на политическо доверие. Жалко само, че няма и свестна десница.Изходът е един - Терминал2 .
33
15
 
15
 
! Отговори
Истина преди 10 години
Този ***,този ***,няма ли кой до го гръмне бе! Толкова години лъга народа,мутрата ме ***! Всъщност той не не нищо повече от една жалка нищожна слуга на САЩ и Израел! ойко Борисов изпълнява мисията да унищожава България! Смърт!!!!Да живее АТАКА И НАЦИОНАЛИЗМА! НАЦИОНАЛИЗВЪТ ЩЕ СПАСИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ ОТ ЕВРЕЙСТВОТО!!!!
32
4
 
3
 
! Отговори
ТЕ! преди 10 години
ТЕ БСП И ДПС ГОВОРИХА САМО ЧЕ БОРИСОВ ЧУВА САМО СОБСТВЕНОТО СИ ГОВОРЕНЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВО ГОВОРИМ ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХМЕ ЗА НЕГО И ЩЕ МУ ЗАМРЪЗНЕ УСМИВКАТА
31
0
 
3
 
! Отговори
Язе преди 10 години
До тихaта_стъпкаОт 7 до 8.5 не е два пъти. Ама явно и математиката ви е друга. А през 2008 - *** пазарувал ли си? И не ме бъркай, че защитавам комунисти или когото и да е. Просто ме дразни ващо преклонение пред тоя или оня.
30
0
 
3
 
! Отговори
Язе преди 10 години
До rаdioprestilkаБойки след като стана опозиция рече, пак така от раз, че ще работят и ще бъдат конструктивна опозиция. После не се явиха в парламента. Бойко пак така решително каза и се отметна с думите "някаква лудост ни беше обхванала" Странно, как той сам не си вярва, па толко народ му се кланя.
29
2
 
2
 
! Отговори
Язе преди 10 години
До тихaта_стъпкаКой кашкавал? Марка, модел? Качваме снимки на касови бележки където кажеш. Ако рече *** и в "М репортер"