Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!

Станилов за случилото се във Варна: Скандали стават постоянно
335
Всички се занимават с мръсно бельо, не с политиката ни!
Станислав Станилов. Снимка: архив, БулФото

За България ще има огромна полза, ако хората не смесват политиката с кухнята и с дребните скандали. От това, което се прави в момента, няма никаква полза. Така депутатът от „Атака“ проф. Станислав Станилов коментира скандала във Варна, предизвикан от лидера на партията Волен Сидеров и негови колеги депутати.

С уточнението, че не е присъствал на случилото се, Станилов заяви още, че атаката е всеобща, изключително агресивна, рязка и субективна.

Още по темата

Депутатът посочи три причини за това. „Първата е геополитическа – това се отнася до критиките на "Атака" по отношение на политиката на САЩ в Европа и специално в България, както и по света. Втората е политическа – "Атака" държи това Народно събрание да работи и това е срещу връщането на ГЕРБ във властта заедно с т.нар. реформатори, което ние считаме, че е крайно вредно за България. Третата причина е икономическа – тя е в това, че "Атака" внесе и прокара в НС таксите върху ВЕИ-тата и фотоволтаичните електростанции, което е на стойност 200 млн. долара”, обясни той пред БНР.

Последното според Станилов енергийната мафия никога няма да прости на Волен Сидеров и "Атака" и ще използва всеки инцидент като този на летището, какъвто и да е той.

Никой не анализира какво прави "Атака" в НС, какви предложения прави, как работи по законите, каква е нейната програма и какво предлага на избирателите – с това абсолютно никой не се занимава, всички се занимават с мръсно бельо, възмути се депутатът.

Според него случилото се във Варна е „някакъв скандал, а скандали стават постоянно”. “На всеки му се случва да се скара с някого в автобуса, в тролея, в самолета. И аз съм се карал с германската полиция навремето”, даде пример Станилов.

“Разбира се, че е дребен скандал. Френският дипломат бит ли е, какво му е? Казано му е нещо. И аз съм се карал с дипломати”, коментира още той.

На въпрос, дали ако бъде снет имунитетът на Волен Сидеров, „Атака“, ще продължи да крепи кворума в парламента, Станилов отговори, че свалянето на имунитета няма никаква връзка с политиката на партията. Той добави, че депутатите от „Атака“ ще продължават да ходят на работа.

Народният представител отправи критика към главния прокурор Сотир Цацаров: „Чух думите на главния прокурор и се удивих на това, че той предварително, преди да е завършило следствието, почти хвърля обвинения. Още не са разпитани всички, не е доказано, няма заключение, а той вече произнася кажи-речи обвинение, което според мен не е съвсем законно“.

Станилов беше категоричен, че лицето на национализма в България се намира в програмата на "Атака", а „всички тези изпълнения” са част от всеобщата атака срещу партията за нейното унищожаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
11
 
! Отговори
аС преди 10 години
Това, което не ни убива, ни прави по-силни !
5
20
 
21
 
! Отговори
citizen преди 10 години
200 милиона долара ли бе гусин Станилов? С толкова ли ще направите заплатите по хиляда, а пенсиите по 500?А къде бяхте, когато се сключваха договорите за изкупуване на преференциални цени?Къде - на политическото бунище, там накъдето пак сте се запътили.
4
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само тоя *** не си беше показал комсомолската тиква...досега.
3
14
 
20
 
! Отговори
Един гражданин преди 10 години
казал на лидера им -***.Въпросът е-Защо само на него?
2
18
 
15
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Какво очаквате ?С идиотско отношение и държание да привлечете на своя страна елита на обществото.Освен да откриете избирателни секции в психиатричните болници в страната .
1
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гнусник - сидераст, е този!