Нагласите на ГЕРБ - за задължително гласуване

Такива са настроенията в ПГ и сред избирателите, обясни Тотю Младенов
13 яну 2014 21:10,
61
Нагласите на ГЕРБ - за задължително гласуване
Тотю Младенов. Снимка: архив Булфото

Нагласите сред избирателите на ГЕРБ клонят към въвеждане на задължително гласуване на избори, каза народният представител Тотю Младенов пред журналисти.

Младенов отбеляза, че само задължителното гласуване ще направи вота по-честен и ще спре практиката на "купуване на гласове". Според него такива са нагласите и в парламентарната група на ГЕРБ и най-вероятно през следващата седмица депутатите в нея ще вземат решение да подкрепят въвеждането на задължително гласуване в Изборния кодекс.

Народните представители от ГЕРБ Тотю Младенов и Петя Аврамова заедно с областния координатор на партията Валентин Литов дадоха първата си пресконференция за годината.

Безработицата е най-големият проблем, с който правителството не може да се справи, според тях.

Тотю Младенов посочи, че по данни на Бюрото по труда във Враца само за първите седем работни дни на годината нови 380 души са загубили работата си в общините Враца и Криводол.

Правителството няма готови програми, по които тези хора да бъдатнаети, а като не могат да се справят, по-добре да си вървят, допълни той, цитиран от БТА.

Председателят на Общинския съвет във Враца Малинка Николова връчи на депутатите отворено писмо, в което общинските съветници настояват за законодателни промени, които да позволят на центровете за кожно-венерически заболявания да разширят дейността си. Николова посочи, че четири от тези центрове в страната са обявени в ликвидация, а останалите, сред които и врачанският, засега работят, но са пред фалит.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
16
 
15
 
! Отговори
ИВАН преди 10 години
МНОГО БЪРЗАТЕ ДА ПРАВИТЕ ИЗВОДИ ,ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ СИ Е ИЗПЪЛНИЛО ОБЕЩАНИЯТА БЕ , ГЛАВОЧИ ! ТА ,ВИЕ НЕ ГО ОСТАВИХТЕ И ГО ЗАЯДОХТЕ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН,КОГАТО ОЩЕ НЕ БЕШЕ СЪСТАВЕНО ! ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ТЕ ВИ ПОДХВАЩАТ ДЕМАГОГИИТЕ И ЛЪЖАТ ХОРАТА В СЪЩИЯ ДУХ. САМО ШЕСТ МЕСЕЦА СА ИЗМИНАЛИ ОТ ИЗБОРИТЕ ,А ВИЕ ИСКАТЕ ВСИЧКО ОБЕЩАНО ЗА ЦЕЛИЯ МАНДАТ ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНО ! ТОВА СЕ КАЗВА ДЕБЕЛАЩИНА ,ДЕМАГОГИЯ И БЕЗХАБЕРИЕ /ТАКОВА ,КАТО НА ВОЖДА ВИ /!
7
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ САМО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ, А И ПРИНЦИПА ЗА ОТСЕДНАЛОСТ- НЕ МОЖЕ ХОРА , КОИТО ЖИВЕЯТ ОТ 1990 ГОДИНА В КАНАДА И САЩ ДА ГЛАСУВАТ- АКО НЕ СИ ЖИВЯЛ ПОНЕ ПОЛОВИН ГОДИНА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ- НЯМАШ ПРАВО ОТ МАДРИД ДА ГЛАСУВАШ- ГЛАСУВАЙ СИ ЗА МАДРИД И ИСПАНИЯ, КОЯТО Е ТВОЯТА ДЪРЖАВА И НИ ОСТАВЕТЕ НИЕ САМИ ДА СЕ ОПРАВЯМЕ. С ТЕЗИ ГЛАСОВЕ ОТ ЧУЖБИНА, КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ПОЛИТИЦИ САМО ПО СНИМКИ И МЕДИЙНИ НАДУВКИ, БЕЗ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА КАКВО СТАВА ТУК- НА ТЕРЕН, БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС.
6
10
 
22
 
! Отговори
Правилно преди 10 години
Задължително гласуване - с две ръце подкрепям. И глоби да има за тези, които не гласуват!!! Тогава с чиста съвест могат да мрънкат всички.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До UKРомското население в България вече е близо 10%, дали няма да влязат пак ДПС?
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мамини златни, сега сме за задължително гласуване, но когато писахте вие изборния кодекс и лудото Яне ви го предлагаше, не искахте! Мошеници, това сте вие, това, което ви изнася, защото не го правите за благото на нацията, а за вашето благо(нормална практика в България се гласува за някой от големите и поради нагласата да не се гласува за БСП, смятате, че вота ще е за вас, надявам се много да грешите).
3
9
 
16
 
! Отговори
az преди 10 години
Никога няма да гласувам за никой от тия ***!!!!
2
10
 
11
 
! Отговори
se преди 10 години
Каквото и да измислят пак няма да гласуват хората защото това значи да узаконят разграбването на България !Докато съд и прокуратура не потърсят сметка на всички приватизатори които съсипаха предприятията и ги разпродадоха няма народа да се успокои!
1
18
 
22
 
! Отговори
Не разбрах, преди 10 години
това сутришното, обедното или вечерното мнение на Боко е. Все пак, когато си говорим за ГЕРБ и Борисов, това уточнение е от съществено значение.