Борисов разсъждава: Безсилието вади Местан от равновесие

Нека се уважаваме, зове лидерът на ГЕРБ във Facebook
15 яну 2014 16:30, Анисия Иванова
191
Борисов разсъждава: Безсилието вади Местан от равновесие
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка, архив: Булфото

Безсилието на БСП и ДПС да решат вътрешните си проблеми вади лидера на ДПС Лютви Местан от равновесие, пише в страницата си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той припомня, че само преди месец заместник-председателят в ДПС и заместник-председател на Народното събрание Христо Бисеров беше подведен под съдебна отговорност за корупция в огромни размери.

Борисов определя твърденията за коалиция между него и Първанов като нелепи и невъзможни.

"Само му напомням на Местан, че точно ГЕРБ проведохме процедура по импийчмънт на президента Първанов и тогава ДПС и БСП не се посвениха да гласуват в негова защита. Явно тогава покойният Мишо Бирата не беше пречка за тяхната подкрепа. Напомням на Местан също, че вторият мандат на Първанов беше осигурен точно с подкрепата на ДПС. С президента Първанов аз не съм имал срещи от времето, когато е бил президент. Странно обаче как в някои явно много информирани медии започват да се цитират СРС-та за подобни срещи и разговори и аз продължавам да настоявам компетентните органи да се занимаят с тази информираност на определени лица в ДПС и техните патерици“, пише експремиерът в социалната мрежа.

Борисов е категоричен, че единственият му коментар по адрес на АБВ, е, че проектът е много сериозен противник за ГЕРБ, защото в него „участва човек, който е бил два мандата държавен глава, вътрешният и външният министър на правителството на Тройната коалиция, както и кметове на различни населени места“.

„Нещо повече, за да няма спекулации, напомням, че винаги съм признавал лидера на ДПС Ахмед Доган като най-успешният политик, имайки предвид най-много пъти мандатоносител. Както и бях от първите, които поздравиха Сергей Станишев при избирането му за президент на ПЕС. Но това не значи, че има коалиция между хидроинженерството и Хохегер или източването на стотици хиляди евро от страна на заместник-председателя на ДПС и на Народното събрание Христо Бисеров. Защото проекти като „Цанков Камък” и „Белене” също биха могли да бъдат заглавия на коалиции.“, продължава с анализа си  лидерът на ГЕРБ.

Той напомня на Местан, че когато в парламента герберски депутат е обидил него и личния му живот, лично Борисов му се е извинил и "направихме това и от трибуната на парламента“.

"Надявам се доброто възпитание, политическата етика и зачитането на лидерите на отделните партии да се възвърне в нашия политически живот. Като пример за моето поведение ще посоча, че след като получих писмо от председателя на „Атака” Волен Сидеров, в което той иска моето мнение за изразните средства и епитетите, с които евродепутатът Славчо Бинев говори по негов адрес, само един час след това осъдих поведението и тона на евродепутата Бинев. Още веднъж призовавам – нека се уважаваме. Всеки от нас е лидер на партия, подкрепена от стотици хиляди български граждани, нека да уважаваме техния глас.“, завършва коментара си Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До всички, чийто речник се изчерпва с Боко, Боку и т.п. напомням, че в предни парламенти имаше двама депутати брат и сестра БОКОВИ ( в превод на български - ла*няни) деца на вездесъщият несменяем гл.редактор на Р.Дело. Сега др. Бокова е шев във ЮНЕСКО, но нищо не свързва Б.Б. с въпросните човечета, освен Вашето въображение.Просто не копаете където трябва !
136
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Будакова 130Моля, преди да коментирате чуждия интелект, научете правопис !
135
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен к.142"Борисов да върне на..." на ДОган парите похарчени за магистрали, те бяха от неговите порции !
134
4
 
3
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
До: pr***gerb.bgОтносно: ДОО(Данък общ доход)Дата: Четвъртък, 2014, Януари 16 09:35:19 ЕЕТБорисов,защо се усмихваш като овцата Доли(p) Тиранозавърска ти изчезна.Ъм-така си е.Когато Мошетата от Мосад не успяха да те ДООклонират в повече та да спреш "Южен поток"-дааа,не стана.И колко последващи мръсотии направиха чрез тебе! И преди това.И сега и Пърданов-идеолога на Мръсоти и той гледа мътно.А Мошетата пикаят оцет.Такъв,когато Кипър разработваше проекта за газовите си находища.Айди-Чао! Ти си криминогенен"елемент"с висока степен на обществена опасност.Сметалото се движи паралелно(успоредно
133
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
редакстирали са го, то е ясно.
132
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Oчаквайте за изборите герб ще разпада БСП+ГЕРБ =АБВ
131
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Борисов - Студентите да станат овчари ! vbox7/play:fc18066dc8
130
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко, с тебе сме .Ние *** от село Пчелин ще гласуваме за теб.Когато управляваше сечехме нашата гора без проблем, сега ДПС-то не ни дава .Мръсните турци мразят *** .Ние ще те качим отново на власт, ако пак почерпиш 50 лв.
129
4
 
4
 
! Отговори
Христо БСП преди 10 години
След изборите:След подкупи и измами .Бойко, като влезеш в новия парламент и сформираш правителство .Пак ли 4 години ще мрънкаш пред журналистите, че не можеш да увеличиш заплати и пенсии на народа , защото твоя любовник Станишев ти направил сечено .Затова за да помогнеш с нещо, ще затвориш болници и ще увеличиш данъците, таксите и цените на тока и горивата .Ще пратиш инженерите да гледат *** .И ще наречеш българите: Лош материал .Дано не повтаряш грешките, че прошка няма да има .
128
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички предполагам знаете, че ако Делян Пеевски беше останал шеф на ДАНС лицето Борисов и лицето Цветанов вече щяха да са в затвора!!!Благодарение на "протестиращите" тези хора са все още на свобода-а не там дето им е мястото в затвора.
127
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов да върне на данъкоплатците милионите, които изхарчи, за да лети почти всеки ден със самолети и хеликоптери, за да ходи на мачове у нас и в чужбина-до Барселона и др., да вози Бистришките тигри др. селски отбори, заради загубен бас, да ходи по купони и лов в държавни и горски резиденции, в компания с бизнес и др. партньори и "придружителки", да посети магарето "Бойка", на предизборни митинги и така профука милиони, докато лъжеше, че пари няма и замрази 4 год. доходите, а цените хвърчаха.
126
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко Налъмооф Тиквунооф ПАК СЕ ОПИТВА ДА РЪЗСЪЖДАВА ЯВНО Е ЧЕ И СЛЕД ТОЗИ ПОРЕДЕН И НЕУСПЕШ ОПИТ ПОЛОЖЕНИЕТО МУ СЕ Е ВЛОШИЛО И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ВЛОШАВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ
125
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАРЕСВАМ БОЙКО БОРИСОВ....С ДВЕ-ТРИ ДУМИ КАЗВА ТОЧНИТЕ НЕЩА,И НАЙ-ВЕЧЕ ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ,А И МУ СЕ РАЗБИРА.А НЕ КАТО ОНЗИ С ИЗВРАТЕНИЯ ЕКЗАКТЕН ЕЗИК ДЕТО 6 ЧАСА ГОВОРИ И НИКОЙ НЕ РАЗБИРА КАКВО ИСКА ДА КАЖЕ,ПОДОЗИРАМ, ЧЕ И ТОЙ САМИЯ НЕ ПОМНИ ЗА КАКВО Е СТАНАЛ ДА ГОВОРИ, И МОЛЯ ВИ,ЗАЩИТНИЦИТЕ НА УКРАИНСКО-ТУРСКАТА МАФИЯ, КАЖЕТЕ НА СТАНИ ШЕФ,ДА НЕ ПРЪСКА ТОЛКОВА ЖЛЪЧ ОТ ЕКРАНИТЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА...ПОЗЕЛЕНЯВА ЕКРАНА ОТ ТОВА МИШЛЕНЦЕ. ТАЗИ УСТАТА ЛАПАЦАЛНИЦА -МНОООГО ЗЛОБНА БЕ,ЧАК ЗЕЛЕНА.
124
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"
123
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От много време не бях чувал смислено и свястно изказване на политик.
122
7
 
20
 
! Отговори
Катя преди 10 години
И все пак казаното от него има смисъл. Освен това липсват обидните епитети, които той получава постоянно от отсрещната страна. Поне това е написано. Разбира се винаги има и хора, които на бялото казват черно.
121
8
 
7
 
! Отговори
bratya Grim преди 10 години
Breeeee,taya mazna mucuna mojel i da "razsajdava"!:D Otkoga li???Ya po-dobre se skriy ve4e, 4e mi se povdiga kato te gledam !UMNIK.........
120
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БудаковаБудакова ... ти интИлигентна ли си ,щом пишеш толкова неграмотно думата "интИлект"...?????????????????
119
17
 
15
 
! Отговори
titit преди 10 години
От тия филии с мас дето ги плющи съвсем изпростя Тиквата , скоро ще мине Фидосова на килца..
118
7
 
21
 
! Отговори
ъъъ преди 10 години
Абе Човек ли си ***** ли си ? За 20 години управление на БСП и ДПС и системно унищожаване на българската икономика Борисов ли е виновен? "При посещението си в София година преди да го приеме в Белия дом, Буш нарече Станишев Мистър Клийн (чист, чистещ), и го похвали и в София 2007 г., и във Вашингтон 2008 г" Станишев е поел ангажимента да изЧИСТИ БЪЛГАРИТЕ от лицето на земята и си изпълнява поетите ангажименти а обвинява Борисов. Пак гласувай за СтанишБългароубиец зад гърба му е Буш