Борисов разсъждава: Безсилието вади Местан от равновесие

Нека се уважаваме, зове лидерът на ГЕРБ във Facebook
15 яну 2014 16:30, Анисия Иванова
191
Борисов разсъждава: Безсилието вади Местан от равновесие
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка, архив: Булфото

Безсилието на БСП и ДПС да решат вътрешните си проблеми вади лидера на ДПС Лютви Местан от равновесие, пише в страницата си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той припомня, че само преди месец заместник-председателят в ДПС и заместник-председател на Народното събрание Христо Бисеров беше подведен под съдебна отговорност за корупция в огромни размери.

Борисов определя твърденията за коалиция между него и Първанов като нелепи и невъзможни.

"Само му напомням на Местан, че точно ГЕРБ проведохме процедура по импийчмънт на президента Първанов и тогава ДПС и БСП не се посвениха да гласуват в негова защита. Явно тогава покойният Мишо Бирата не беше пречка за тяхната подкрепа. Напомням на Местан също, че вторият мандат на Първанов беше осигурен точно с подкрепата на ДПС. С президента Първанов аз не съм имал срещи от времето, когато е бил президент. Странно обаче как в някои явно много информирани медии започват да се цитират СРС-та за подобни срещи и разговори и аз продължавам да настоявам компетентните органи да се занимаят с тази информираност на определени лица в ДПС и техните патерици“, пише експремиерът в социалната мрежа.

Борисов е категоричен, че единственият му коментар по адрес на АБВ, е, че проектът е много сериозен противник за ГЕРБ, защото в него „участва човек, който е бил два мандата държавен глава, вътрешният и външният министър на правителството на Тройната коалиция, както и кметове на различни населени места“.

„Нещо повече, за да няма спекулации, напомням, че винаги съм признавал лидера на ДПС Ахмед Доган като най-успешният политик, имайки предвид най-много пъти мандатоносител. Както и бях от първите, които поздравиха Сергей Станишев при избирането му за президент на ПЕС. Но това не значи, че има коалиция между хидроинженерството и Хохегер или източването на стотици хиляди евро от страна на заместник-председателя на ДПС и на Народното събрание Христо Бисеров. Защото проекти като „Цанков Камък” и „Белене” също биха могли да бъдат заглавия на коалиции.“, продължава с анализа си  лидерът на ГЕРБ.

Той напомня на Местан, че когато в парламента герберски депутат е обидил него и личния му живот, лично Борисов му се е извинил и "направихме това и от трибуната на парламента“.

"Надявам се доброто възпитание, политическата етика и зачитането на лидерите на отделните партии да се възвърне в нашия политически живот. Като пример за моето поведение ще посоча, че след като получих писмо от председателя на „Атака” Волен Сидеров, в което той иска моето мнение за изразните средства и епитетите, с които евродепутатът Славчо Бинев говори по негов адрес, само един час след това осъдих поведението и тона на евродепутата Бинев. Още веднъж призовавам – нека се уважаваме. Всеки от нас е лидер на партия, подкрепена от стотици хиляди български граждани, нека да уважаваме техния глас.“, завършва коментара си Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ХаТи пък откъде изпълзя ? Червей...
116
20
 
14
 
! Отговори
Ха преди 10 години
Да припомня на Будата.При този пичмънт,Будата активира Янето да напусне залата със своите 8 депутата и така осуети импийчмънта.Нали не мислите,че янето сам е взел това решение????
115
24
 
19
 
! Отговори
Будакова преди 10 години
Да живей д-р борисов , знаме на мутрите и нискоинтилигентната ***....разсъждавал ...с какво ли ?
114
3
 
13
 
! Отговори
titi преди 10 години
Prav e Borisov i za vazmu6tenieto si ot tezi taka nare4eni paterici, i ot kliukite po adres na tova 4e vse toi e v niakakvi tamni proekti , 4e vse toi e napravil ne6to ne kakto e ugodno na drugite partii .A dokoga horata sa dlajni da tarpiat bez4instvata na ostanalite partii i tova da se premal4ava , i da se podminava s leka raka ? S godini nasloiavani izmami se prikrivat i se gleda spokoino i s 4ista savest na vsi4ko tova!I pak li Borisov 6te e vinoven ? Drugi niama li ?
113
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички *омети плюещи по Борисов да се прибират по кенефите...
112
37
 
16
 
! Отговори
Човек преди 10 години
"Борисов" и "разсъждава" са две взаимно изключващи се понятия. Толкова елементарен, неграмотен, арогантен и брутално *** човек никога до сега не беше заемал най висшия пост в държавата. Не знам с какви очи се показва тази Тиква остави без работа 400 000 БЪЛГАРИ. Толкова много хора без препитание не е имало никога в цялата ни история след Освобождението. Такъв погром и толкова не просто Антибългарска, а Античовешка политика, Антихуаманна, никой не е водил до сега. Господ ще го съди.
111
13
 
37
 
! Отговори
американецо преди 10 години
И само да добава, аз съм от село Горубляне, в което допреди Бойко немахме мръсен канал а си копахме гов*на*та у дворовете. Бойко, да е жив и здрав, ни вкара канализация та ни очовечи и ни направи селото нормално за живеене! Бойко, Горубляне е с тебе и винаги ше е!
110
29
 
13
 
! Отговори
Киро -заварчика преди 10 години
Боцето ми е любилец.Тъпо *** и нахално биче.*** он си е полицай и мутра кога бе в Ме-Ве-Ре То.Аз шъ гласувам за него.Щото вятъра и он немат умора.
109
15
 
29
 
! Отговори
американецо преди 10 години
Бойко Борисов е единствената надежда на измъчения народ - единствения политик който мисли за народа си преди всичко и прави и направи много! Той приближава България към Западна Европа и САЩ, а Станишев и Доган я дърпат към Рашка - Машка и Османска Турция! Гласувайте за Бойко ако не искате дъщерите ви със забрадки да ходят и ходжи да пеят на децата ви. Освен ако не искате да празнувате Коч-Курбан-Байрям вместо Великден и Гергьовден?
108
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарю "американец", скъпи Боколюбецо, как да го наричаме другаря Тиквун? Господин докторе ли? И за копейки не приказвай, защото любимият ви вожд продължаба да си е член на БКП, а това, че е доносник и лъжец е публична тайна. И спокойно, моля, всеки има право на мнение. И на нас не ни се иска да гледаме мазната физиономия на др. Борисов, ама нямаме избор, навират ни го в очите!
107
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко е кучето на когото ще се накачат всички БЪЛХИ на следващите избори( КАРБОВСКИ )
106
11
 
18
 
! Отговори
Канадецо преди 10 години
До американецо - този веСник е на човека - ***, така, че не се очудвай! И *** не става да си обършеш с него - а коментиращите на хонорар са хард-*на на доганя и станишев. Да живее Бойко Борисов - спасителя на Българите! *** мръсни ислямско-съветски ***!
105
3
 
15
 
! Отговори
Made in Varna преди 10 години
Местанчо да похапва чесън. Помага за кръвното. Както за ниско, така и за високо. Ако не иска да понамирисва, продават и безароматен, на прах...
104
17
 
9
 
! Отговори
nonsense преди 10 години
Борисов разсъждава!!Понеже ГЕРБерастите са прости и не знаят какво означава "nonsense", ще започнат да цукат плюсчета, защото им звучи френско!
103
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
109Да наречеш БокУ-главата политик е все едно да наречеш майка си брадясала ку..ва.Българияе зле защото мнозинството са *** като теб.
102
7
 
16
 
! Отговори
американецо преди 10 години
Тук в тези коментари дори най-малка симпатия по адрес на Бойко да изразиш и биваш изтриван моменталически! И след това те банват за ден да не коментираш. В същото време публикуват коментари срещу на килограм писани от един индивид с беден речник, но пък за сметка на това обилни - 10 до 15 на всеки час. "Тиквата" и "***" са двете съществителни които се използват на всеки 2 думи. Може би по някоя копейка им се плаща за поддържането на този *мет срещу г-н Борисов?! а може би турски лири?
101
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко разсъждава ?! Това виц ли е ?!
100
7
 
10
 
! Отговори
Real преди 10 години
До бунакаБунак си и такъв ще си останеш докато си жив!
99
13
 
10
 
! Отговори
бунака преди 10 години
бе то мисли и разъждения се леят от тая проста тиква за чудо и приказ хи хи ... и един куп *** да му кадят тамян...
98
3
 
18
 
! Отговори
Николов преди 10 години
ДПС преядоха с власт. Този път я имат във възмутително големи размери. Реакцията е обяснима. Повече власт от тази те никога повече няма да имат, затова се държат като удавник за сламка. И не само те. Какво ли не се изговори за 24 часа...Напомня ми деня за размисъл, в който поругаха всичко, но си останаха безнаказани. Преяждането с власт главозамайва. Ще дойде все някога Видовден.