Борисов разсъждава: Безсилието вади Местан от равновесие

Нека се уважаваме, зове лидерът на ГЕРБ във Facebook
15 яну 2014 16:30, Анисия Иванова
191
Борисов разсъждава: Безсилието вади Местан от равновесие
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка, архив: Булфото

Безсилието на БСП и ДПС да решат вътрешните си проблеми вади лидера на ДПС Лютви Местан от равновесие, пише в страницата си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той припомня, че само преди месец заместник-председателят в ДПС и заместник-председател на Народното събрание Христо Бисеров беше подведен под съдебна отговорност за корупция в огромни размери.

Борисов определя твърденията за коалиция между него и Първанов като нелепи и невъзможни.

"Само му напомням на Местан, че точно ГЕРБ проведохме процедура по импийчмънт на президента Първанов и тогава ДПС и БСП не се посвениха да гласуват в негова защита. Явно тогава покойният Мишо Бирата не беше пречка за тяхната подкрепа. Напомням на Местан също, че вторият мандат на Първанов беше осигурен точно с подкрепата на ДПС. С президента Първанов аз не съм имал срещи от времето, когато е бил президент. Странно обаче как в някои явно много информирани медии започват да се цитират СРС-та за подобни срещи и разговори и аз продължавам да настоявам компетентните органи да се занимаят с тази информираност на определени лица в ДПС и техните патерици“, пише експремиерът в социалната мрежа.

Борисов е категоричен, че единственият му коментар по адрес на АБВ, е, че проектът е много сериозен противник за ГЕРБ, защото в него „участва човек, който е бил два мандата държавен глава, вътрешният и външният министър на правителството на Тройната коалиция, както и кметове на различни населени места“.

„Нещо повече, за да няма спекулации, напомням, че винаги съм признавал лидера на ДПС Ахмед Доган като най-успешният политик, имайки предвид най-много пъти мандатоносител. Както и бях от първите, които поздравиха Сергей Станишев при избирането му за президент на ПЕС. Но това не значи, че има коалиция между хидроинженерството и Хохегер или източването на стотици хиляди евро от страна на заместник-председателя на ДПС и на Народното събрание Христо Бисеров. Защото проекти като „Цанков Камък” и „Белене” също биха могли да бъдат заглавия на коалиции.“, продължава с анализа си  лидерът на ГЕРБ.

Той напомня на Местан, че когато в парламента герберски депутат е обидил него и личния му живот, лично Борисов му се е извинил и "направихме това и от трибуната на парламента“.

"Надявам се доброто възпитание, политическата етика и зачитането на лидерите на отделните партии да се възвърне в нашия политически живот. Като пример за моето поведение ще посоча, че след като получих писмо от председателя на „Атака” Волен Сидеров, в което той иска моето мнение за изразните средства и епитетите, с които евродепутатът Славчо Бинев говори по негов адрес, само един час след това осъдих поведението и тона на евродепутата Бинев. Още веднъж призовавам – нека се уважаваме. Всеки от нас е лидер на партия, подкрепена от стотици хиляди български граждани, нека да уважаваме техния глас.“, завършва коментара си Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
15
 
26
 
! Отговори
Йоцич преди 10 години
Боjko, приятелю, другият месец излизам за малко, ще се видим в Банкя. Очаквам те в пълно емоционално равновесие, с нормално кръвно и без патерици. Ще успееш ли?
56
11
 
15
 
! Отговори
wryzka преди 10 години
Дори е неудобно да се КОМЕНТИРА ПОЧИНАЛ човек, но Местан СРАМЕЖЛИВО (би трябвало ) да визира ПЪРВАНОВ,а не всяко второ изречение да бъде ирония на Борисов.ЗАЩОТО ПЪРВАНОВ е първопричината за историята с починалия собств.на пивоварна: Първанов се обажда на Борисов, за го "помоли" да съобщи да се "тушира" проверката на пивоварната.НО през цялото ИСТЕРИЧНО обвиняване на Борисов, НИКОЙ или много срамежливо и "загадъчно" споменаваше ПЪРВАНОВ.Слагаше се ударение на Танов и Борисов. A Бисеров,Сидеров?
55
6
 
6
 
! Отговори
Б.Б. преди 10 години
55 (Георги Олийййгофренов),Аз съм ***, и ти си *** та за това и се харесваме!
54
9
 
11
 
! Отговори
бай Цеко -полицая преди 10 години
Немъ ;ъ псувате началнико оти пала патрулкаъта и шъ въ укаушъ.Що сакате бре?Он е учил у Симеоново за джандар, а не у Софийскио за държавнико.Он и Сорбоната на живо е видел,то он си е пак бандито.Що филии с мас е изял, то има цяла Банкя да изхрани приживе.Ама сега с кучето-Бойка си гризе телешки пържоли.Е, заслужил си е.Що народ е изгорил' ама ...найсе!
53
14
 
12
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
До: pr***gerb.bgОтносно: до БойкотоДата: Сряда, 2014, Януари 15 17:19:33 ЕЕТСвинка в джамия ще влезе,или поп ще се посриже Борисов,отколкото вече ти да останеш в политиката освен като Сидеров-клоуни.Просто сте вредители за тази нация.А ти си мислиш,че зелената муха *** :"Въртоломей" или твоите и на Цветелина парите ще те зкрепят.Грешиш Борисов,грешиш.
52
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А пък ти никога не си бил в равновесие.
51
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До georgi ishkitievха ха ха като има трезва преценка защо не е на власт ????????????????????
50
2
 
4
 
! Отговори
БКПто е за всички преди 10 години
Ники Младенов:''*** е цялото състояние, в което има хора в Българската държава, които си позволяват да имат смелостта да се, да.., да... заемат позиции,които са различни от позиции, които са тези правителството.''
49
6
 
14
 
! Отговори
акълмайстор преди 10 години
Много Борисовчета тука бееееее....
48
5
 
6
 
! Отговори
ББ преди 10 години
56Аз съм ***, и ти си *** та за това и се харесваме!
47
1
 
8
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ БКП/БСП преди 10 години
АГЕНТА - ДОНОСНИК ПАВЕЛ , КЛЕПАЛ НА ДС ДРУГАРИТЕ СИ , ОТДАВНА НЕ Е В РАВНОВЕСИЕ ...
46
7
 
10
 
! Отговори
:) преди 10 години
Имало записчета как другаря Гоце, другаря Румен Петков и другаря Бойко Борисов се уговарят за евровота. Дано скоро ги пуснат за да понамалеят баламурниците, които вярват в партиите.
45
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
срам за българският народ е тоя барух
44
13
 
10
 
! Отговори
georgi ishkitiev преди 10 години
Бойко все още ме кефи много повече от останалите :-). Много трезва преценка има винаги.Те и другите сигурно имат но са подли и не казват истината
43
4
 
9
 
! Отговори
Umoren преди 10 години
Dnes. bg така старателно цитират всяко писание на Бойко, че май е време да издадат негов цитатник - като на Мао....
42
7
 
10
 
! Отговори
ВВВ преди 10 години
МУТРА СИК КАЛИНКИ БЕЗРАБОТИЦА ГАФОВЕ СРИНАТ БИЗНЕС ИКОНОМИКА ЕНЕРГЕТИКА ПР АКЦИИ ДЯНКОВ ФИЛИИ С МАС СТУДЕНТИ ОВЧАРИ ФИДОСОВА МАСОВА ЕМИГРАЦИЯ ФАЛИТИ САМОЗАПАЛВАНИЯ ЦВ ЦВ ПОДСЛУШВАНИЯ РЕКЕТ ДЕМОГРАФСКИ СРИВ СПРЕНИ ГОЛЕМИ ПРОЕКТИ НОЦИЖИ ЛЕНТИ МЕДИИ СЛУГИНАЖ КАРТОФИ БАНКЯ МУТРА АМФЕТАМИНИ КОНТРАБАНДА МИШО БИРАТА БИСТРИШКИ ТИГРИ АВИООТРЯД 28 *** -ГЕРБ!
41
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо произвеждаха партии - проекти за да вземат електорат от ГЕРБ - партия на жените по френския проект, после партийката на Бареков за противопоставяне. Сега произвеждат партии, които на практика да прибират вече отцепилите се от БСП, ДПС за да не се влеят в ГЕРБ и ги обявяват за приятели на ГЕРБ. Следващия ход е да се мъ1ат да направят коалиция с ГЕРБ преди съвсем да им е намаляла тежестта. Затова Доган се люлее на махалото докато е жив
40
2
 
5
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Иначе Бойкото лично бе удостоен с почетното посещение на тогава директора на Мосад-Меир Даган.Ама то така си е -крастави магарета,през девет планини се намират.
39
2
 
3
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Знаете ли още как се влияе едно зърно на пуканка в непосредствена близост до включени в режим на предаване мобилни телефони(p) Ще се учудите ако видите.Но ако пуканката е в микровалнова-няма да ви прави впечатление.Дори така с ХД-визията и "всичко под контрол" се осъществяват тер.актове като "Сарафово","Мари" Кипър- Ирак и на всякъде,където има стратегически интерес.Иначе Мосад са лидери в спътниковото "модераторство" с приоритет-Тероризъм !
38
8
 
10
 
! Отговори
Доктора преди 10 години
Току да повервам,че е завършил Сорбоната и е придобил френски обноски.Невероятно *** и арогантен субпродукт.