Борисов разсъждава: Безсилието вади Местан от равновесие

Нека се уважаваме, зове лидерът на ГЕРБ във Facebook
15 яну 2014 16:30, Анисия Иванова
191
Борисов разсъждава: Безсилието вади Местан от равновесие
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка, архив: Булфото

Безсилието на БСП и ДПС да решат вътрешните си проблеми вади лидера на ДПС Лютви Местан от равновесие, пише в страницата си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той припомня, че само преди месец заместник-председателят в ДПС и заместник-председател на Народното събрание Христо Бисеров беше подведен под съдебна отговорност за корупция в огромни размери.

Борисов определя твърденията за коалиция между него и Първанов като нелепи и невъзможни.

"Само му напомням на Местан, че точно ГЕРБ проведохме процедура по импийчмънт на президента Първанов и тогава ДПС и БСП не се посвениха да гласуват в негова защита. Явно тогава покойният Мишо Бирата не беше пречка за тяхната подкрепа. Напомням на Местан също, че вторият мандат на Първанов беше осигурен точно с подкрепата на ДПС. С президента Първанов аз не съм имал срещи от времето, когато е бил президент. Странно обаче как в някои явно много информирани медии започват да се цитират СРС-та за подобни срещи и разговори и аз продължавам да настоявам компетентните органи да се занимаят с тази информираност на определени лица в ДПС и техните патерици“, пише експремиерът в социалната мрежа.

Борисов е категоричен, че единственият му коментар по адрес на АБВ, е, че проектът е много сериозен противник за ГЕРБ, защото в него „участва човек, който е бил два мандата държавен глава, вътрешният и външният министър на правителството на Тройната коалиция, както и кметове на различни населени места“.

„Нещо повече, за да няма спекулации, напомням, че винаги съм признавал лидера на ДПС Ахмед Доган като най-успешният политик, имайки предвид най-много пъти мандатоносител. Както и бях от първите, които поздравиха Сергей Станишев при избирането му за президент на ПЕС. Но това не значи, че има коалиция между хидроинженерството и Хохегер или източването на стотици хиляди евро от страна на заместник-председателя на ДПС и на Народното събрание Христо Бисеров. Защото проекти като „Цанков Камък” и „Белене” също биха могли да бъдат заглавия на коалиции.“, продължава с анализа си  лидерът на ГЕРБ.

Той напомня на Местан, че когато в парламента герберски депутат е обидил него и личния му живот, лично Борисов му се е извинил и "направихме това и от трибуната на парламента“.

"Надявам се доброто възпитание, политическата етика и зачитането на лидерите на отделните партии да се възвърне в нашия политически живот. Като пример за моето поведение ще посоча, че след като получих писмо от председателя на „Атака” Волен Сидеров, в което той иска моето мнение за изразните средства и епитетите, с които евродепутатът Славчо Бинев говори по негов адрес, само един час след това осъдих поведението и тона на евродепутата Бинев. Още веднъж призовавам – нека се уважаваме. Всеки от нас е лидер на партия, подкрепена от стотици хиляди български граждани, нека да уважаваме техния глас.“, завършва коментара си Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
5
 
11
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Реформаторският блок е пристанал на ГЕРБ като поизхабена провинциална фолк певица на софийскамутра.
76
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ааа нашта тиква много жълта станала бе.
75
11
 
16
 
! Отговори
Гацо преди 10 години
Защо когато видя Борисов и се сещам за филмчето ТРИМАТА *** ?
74
7
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Да се твърди, че дясното е ГЕРБ ЕООД е смехотворно! Или че ГЕРБ ЕООД са дясна партия? Че може да се работи с тях? Нима опитът на ДСБ и Атака от предишния парламент не е достатъчен, та някой още е мераклия да се опари от същата гореща каша?
73
11
 
10
 
! Отговори
фен преди 10 години
сега всички ползвате южната дъга и се кефите, вашата майка комунистическа. тази южна дъга която направи Бойко Борисов.
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол!
71
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо се опитва, като не му се отдава
70
9
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
"Явно тогава покойният Мишо Бирата не беше пречка за тяхната подкрепа."Ейч, алоу, Будьони, тебе те бяха хванали да се обясняваш, че правиш услуга на Мишо Бирата и ти се оправдаваше, че Гоце те бил помолил. Така че не се прави на света вода, нещастно ***. И спрете да ни занимавате с шизофреничните излияния на тоя дебелунген във фейсбук, туитър и пр. Ако някой го интересува, той ще си го следи във въпросните сайтове.
69
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази душица е непорочна! Първанов го бил помолил! Но дали е така? Да не би Първанов да е намесен в разговора за тежест?
68
15
 
7
 
! Отговори
virus преди 10 години
Бе тоя постоянно в facebook всички даржавни сложители и малки ку.ви са постоянно в този смешен сайт. Пиши си в facebook глупчо на никого непречиш
67
13
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Ама тои не може да разсъждава!Тоя е глупав,много глупав и нагъл!
66
15
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Гробаджиите, какво заслужават друго освен бой по празните тикви, те не се посвенихада подслушват, да рекетират, да съсипват хора и бизнеси, да фалшифицират избори, да се палят хората заради тях!
65
9
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
ГЕРБ са организирана около своя лидер престъпна група, която разглежда държавата като плячка. Значи ли това, че реформаторите, след като се прегърнаха с ГЕРБ, са съучастници и престъпници?
64
4
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Реформаторският блок, реши да се коалира с Борисов. Ако редовите членове и симпатизанти на ДСБ и остатъците от старото СДС можеха да преглътнат генерала, то хапката Първанов вече им заседна.
63
29
 
24
 
! Отговори
до ББ преди 10 години
Г-н Тиква, тъкмо пък Лютфи Местан може да излезе от равновесие! Именно най-ценното му качество е УРАВНОВЕСЕНОСТТА МУ! Като добавим и сигурния му електорат, отличното му владеене на български език, таланта му в риториката, и не на последно място стилния гардероб (никога не съм го видял кичозно облечен!), той е сигурен участник във всяко едно НС и във всяка една схема!
62
5
 
7
 
! Отговори
Ostavka преди 10 години
До 64 evgeni1234 :) Платен коментатор ли е според вас, а?
61
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Христо Бисеров в чист като миньорска сълза. :)
60
21
 
23
 
! Отговори
Познайте кой пише? преди 10 години
Познайте кой стои зад Фейса на Тиквата. Всеки друг, но не и неговата Мутра. Той така или иначе не е способен да разсъждава. Затова си е купил дрг да му катиска клавишите, както бае Тодор овчаро четеше от листче, така и Лидеро Пожарникаро пише у Гейсбуко, само че некой друг му подготвя речите. Нищо ново под слънцето на България. А и нали Бае Тодор му е учител на Тикви.
59
17
 
21
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Този на работа не ходи ли, че трябва да ни информират за глупостите, които пише някой от негово име
58
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Новата порция СРС доказва тенденцията станала традиция в новата история на БГ- използване на всякакви технологийки, техники и най-вече на продажната българска душа за сдобиване с компромати. И винаги тези компромати разкриват грозните политически лица на съвремието ни- алчни, безскрупулни, безидейни, устремени само към едно- лично облагодетелстване, физическо и психическо унищожение на бедстващия българин пак за една имотна облага и нищо повече. Е не са ли всичките те маскари Алеко!