Всички депутати от "Атака" се отказват от имунитета си?

Така ще протестират срещу искането за сваляне на защитата на Сидеров
Обновена: 15 яну 2014 09:34 | 15 яну 2014 07:06, Елка Василева
182
Всички депутати от "Атака" се отказват от имунитета си?
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Вкупом депутатите от "Атака" си дават имунитета днес, пише "24 часа".

Така те ще изразят протеста си срещу искането на главния прокурор Сотир Цацаров да се свали имунитетът на лидера на партията Волен Сидеров заради скандала на летище Варна.

Още по темата

Партийното ръководство отхвърлило идеята Сидеров сам да се откаже от депутатската си защита, защото това би означавало той сам да признае и поеме еднолично вината за скандала.

Главният прокурор Сотир Цацаров поиска миналата седмица Народното събрание да свали имунитета на Волен Сидеров. Според събраните данни в рамките на разследването на скандала, предизвикан от лидера на „Атака“ по време на полет на 6 януари от София за Варна, той е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Деянието е било съпроводено със съпротива срещу орган на властта – полицай в Областната дирекция на МВР-Варна, изпълняващи задължения по опазване на обществения ред. Волен Сидеров  не е прекратил хулиганските си действия въпреки намесата на полицията.

Събрани са доказателства и за това, че Сидеров е причинил на Костадин Колев - полицай от МВР-Варна, лека телесна повреда. Телесната повреда е причинена на полицейски орган при изпълнение на службата му. Според Софийска градска прокуратура Сидеров е оказал физическа и словесна съпротива срещу полицейските служители при упражняване на правомощията им. По този начин той открито се е противопоставил на установения правен и обществен порядък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОДОЗИРАМ ЧЕ ТОЗИ ГО ПУСКАТ КАТО ПАРАВАН,ПРАВИ НЯКОЯ ПРОСТОТИЯ И ЦЕЛИЯ НАРОД ГЛЕДА У НЕГО...ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ЗАД НЕГО КОЙ ЗНАЕ КАКВО НИ ГОТВЯТ. И ДОКАТО СЕ ОПОМНИМ,ХОП НАПИСАЛИ НЯКОЙ ЗАКОН ДЕТО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕМ СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ АМА ЩЕ Е КЪСНО. МИСЛЯ ЧЕ МУ ПЛАЩАТ ЩЕДРО ЗА ТЕЗИ ИЗЛАГАЦИИ. ИДЕЯТА Е ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ НИ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕНСКОТО ПРОСТРАНСТВО. КАТО НА МИТНИЦИТЕ: ХВАЩАТ ЕДНА КОЛА,ЗА ДА МИНЕ ЦЯЛ КАМИОН.
89
5
 
8
 
! Отговори
КГБ преди 10 години
СИДЕРОВ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ЩОМ СЕ СЕ ОСРАЛ НЯМА КОЙ ДА ТИ БЪРШЕ ***
88
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Търси се свободни места за мисята до марс ,да изградат един по хубав свят.
87
5
 
10
 
! Отговори
Чоко и Боко преди 10 години
Мисля ,че България ще бъде мъничко по добро място за живот без Волен & къмпани. Предлагам правителството да направи постъпки за създаване на първата БГ колония на Антарктида и нека Волен & къмпани да бъдат първите колонисти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
86
6
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
До зимНе иска да смер колония ли? Иска да сме Колония на Русия, това иска Джуджето-фашист.
85
6
 
7
 
! Отговори
зим преди 10 години
Това българите сме пълни ***. Каква е тази омраза към партия която единствена защитава интересите на България и не иска да е колония на никого. Всеки ляга на това което си постели. Не виждате ли че се стопихме като нация. С темпото което се топим през 2134 г последния българин ще загаси тока и ще изчезне.
84
8
 
4
 
! Отговори
Islamkov преди 10 години
bravo, mnogo e umno! pozdravlenie! te obichat bg narod i bg narod obicha Ataka.G-n Christo Botev, g-n Vasil Kunchev, G-n Rakovski i mnogo drugi bg maje i bg jeni ne sa bili s imunitet.Ili sa bili ludi ?!
83
7
 
12
 
! Отговори
... преди 10 години
Абе аз много неща не знам, ама тоя като го видя пък било то на снимка или ми се доповръща или ми се иска да му купя билет, за едно хубаво за него, задгранично пътешествие до Анадола! Хем на той ше се изкефи на истинска любов там, хем на мене ше спре да ми се повръща!
82
9
 
14
 
! Отговори
VB преди 10 години
Марш в панделата - нац. пред-ли!
81
7
 
14
 
! Отговори
гай баньо преди 10 години
До Марио-38г-ЛидерЗначи цялата партия директно отива в каторгата
80
9
 
24
 
! Отговори
:) преди 10 години
Eкстра. Сега е момента да ги подберат всичките начело със Сидеров, да ги навържат на една дълга верига и да ги използват за охрана на турската граница, нямо само да реват против турци и емигранти, да ходят в Куба, Брюксел, да свършат малко реална работа.
79
1
 
12
 
! Отговори
the fox преди 10 години
Opredeleno ima problem s psihikata
78
8
 
25
 
! Отговори
до 164 преди 10 години
Съжелявам, че трябва да ти разбия мечтите, но ти си част от хората виновни за мизерията в България. Атака е една фирма, създадена с начален капитал милион и половина от ДПС. Воленчо е стар седесар, а точно седесарите са най-продажните политици. И майка си ще продадът за пари. Атака никога не е имала намерение да направи нещо. Само говори и предложенията им се отхвърлят. И сега си изигра златния коз - подкрепи правителството дошло на власт с измама. Това ли е защита на БГ интересите?
77
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идиотските им номера минават само пред лумпенизираните им привърженици.
76
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АБВСамо с искане не става трябва да се направи Този само говори но нищо не прави няма конструктивна политика пълен хаос е в главата му
75
9
 
12
 
! Отговори
АБВ преди 10 години
Ако човек чете ежедневното оплюване на Атака и Волен Сидеров може да си помисли, че те са виновни за днешното състояние на държава за тоталното и разграбване вследствие на управлението от антинационалните правителства в продължение на 24г.Атака поиска САЩ да плати на българия за използването на военните бази. Атака поика от турция да изплати на България дължимите суми, но управляващите не ги подкрепиха.Атака поиска мораториум за продажба на българска земя.Атака поиска 20% на печалбата на ВЕИ
74
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудесно, да ги прибират всичките.
73
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този вместо да се възползва че е коалиционен партньор,да прокара някои от иначе добре звучащите му предизборни идеитой ходи да се бие като последния ***. Пълен *** е тоя
72
6
 
21
 
! Отговори
Bai-Hui преди 10 години
Сега ако всичките се и замозапалят групово пред народното събрание , ще направят голяма услуга на България!
71
22
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Ей , цял роман изписахте за Сидеров.Що толкова много ви боли за него? ЧЕ прати Мутрата на *** ли? От където дошъл,там и отишъл...