Нелепо е да се занимаваме с "брътвежите" на Борисов!

Разговорът за Мишо Бирата показва манталитет, скочи Местан
Обновена: 16 яну 2014 12:12 | 16 яну 2014 12:12,
105
Нелепо е да се занимаваме с "брътвежите" на Борисов!
Лютви Местан. снимка, архив: Булфото

Лидерът на ДПС Лютви Местан категорично отрече твърденията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ДПС и съпругата на Сергей Станишев – Моника Станишева, стоят зад изваждането на компромати.

По-рано днес Борисов обяви, че ще излязат манипулирани записи с него, президента в периода 2002-2012 г. Георги Първанов и Румен Петков.

"Аз мисля, че българският парламент, България има много сериозен дневен ред, много важни въпроси, за да се занимаваме с брътвежите на Бойко Борисов. Това наистина е нелепо", заяви Местан в коментар на репликата на Борисов.

Лидерът на ДПС беше категоричен, че никъде във вчерашното си изказване, в което каза, че срещу правителството на Орешарски стои коалиция "Мишо Бирата“ не е споменал абревиатурата АБВ или името на Първанов.

"Никъде във вчерашното си изявление не съм споменал нито абревиатурата АБВ, нито на господин Георги Първанов, който ДПС подкрепи за два последователни мандата. Не съм го сторил аз“, заяви Местан.

По негови думи Борисов сам е пришил името на Първанов към изказването му.

Още по темата
Той коментира и изказването си, че очаква да излязат скандални факти около ГЕРБ, след като Борисов разтълкува това като следене от страна на службите.

"На този човек явно му се губи разликата между политически анализ и предложението, което се прави на база политически анализ и позоваването на факти. Аз не се позовавам на факти, като твърдя, че може да има и други разкрития за уродливото управление на ГЕРБ", заяви още Местан.

По негови думи той предполага, че не може разговорът за Мишо Бирата да е единствен, защото той показва манталитет.

Лидерът на ДПС още веднъж повтори, че партията му има твърда позиция по казуса с лидера на "Атака" Волен Сидеров и имунитета му.

"Изразих абсолютно ясно позиция за съгласие с искането на главния прокурор. Няма никакво основание да се твърди, че ДПС няма ясна позиция. Ако след една минута в дневния ред влезе предложение за гласуване на имунитета на Волен Сидеров, народните представители от ДПС ще гласуват за свалянето на имунитета“, отсече Местан.

Той обясни, че не знае дали след последното решение на Конституционния съд, че Делян Пеевски е депутат, той ще започне да идва на работа.

"Би трябвало това да се случи, но ще ви информирам. Ще разговарям с господин Делян Пеевски и ще ви информирам.", каза Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: ДПСпарламентгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
5
 
13
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Ако знаеха тази корумпирана троица колко са противни и колко обикновенният народ ги презира, щяха да се скрият вдън земя. Но не съвсем обикновенните, а по-интелигентните, защото "обикновенните" все още ги лъжат и манипулират. Като баба Пена или Айше. Но и те скоро ще разберат по сметките си, че всичко е само лъжа.
44
2
 
17
 
! Отговори
не син преди 10 години
Докато позволяваме да съществува в България турска партия и дори да управлява в интерес на чужда държава,ще търпим да ни унижава подобен мазен *** ! Сидеров узакони тази долна коалиция /БСП+ДПС/ и то заради пари и власт,затова българите няма да му простят !
43
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Казано честно на тоя всичко му е наред има повече пари от Бисеров и никой за нищо не може да го закача
42
5
 
8
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
То ако е за въпрос - всичките сте нелепи, заедно с Борисов. *** за вас!
41
5
 
23
 
! Отговори
Васил Левски преди 10 години
Кой опусна тия Турско-КГбиски изчадия да ни управляват? Хора ние сме роби от всякъде с новите 3 Милиарда вече със сигурност.Вменява се отчаяние в обществото.Но всички трябва да знаят господ има и някога истината ще възтържествува.Не знам тогава Българи ще има ли? Но безплатен обяд няма и това важи за всички за Местан, Доган, Станишев..На Всички трябва да ясно в парламента се взимат всякакви решения, но нито едно от тях не е в полза на Българския интерес. Бог да пази Българите от изчадията адови.
40
0
 
6
 
! Отговори
бг преди 10 години
И въпреки това гласуват.....
39
1
 
8
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Вие всички сте нелепи!
38
1
 
15
 
! Отговори
От селянин преди 10 години
Павка много добре владееш семантиката но избирателите ти хал хабер си нямат за какво им говориш!
37
0
 
16
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
"Брътвежи"?-пускайте записите,за да се успокоят всички.След като се хвърля в публичното пространство едно твърдение,хубаво е или да го доказвате или оборвате.Или Патрашкова е избързала и тя с информацията като за новия заем ? И не сте готови с доказателствата ? Много от рано започнаха компроматите ?Да не сте били неотлъчно до Станишев и Моника,че така ревностно и категорично ги защитавате?
36
1
 
20
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Само при споменаването на тройната, управляваща смрад изпитвам силна, непреодолима погнуса!Убеден съм, че в цялата българска история по срамен период не е имало! Всички институции в държавата са яхнати от бивши доносници предавали приятели и близки.Ето на снимката мазния, нагъл празнодумец - агент "Павел" се упражнява в нравоучителен "наратив"...
35
1
 
10
 
! Отговори
Поздрави до атакисти преди 10 години
Поздрав до всички атакисти:Волен Сидеров през 2009-та година: "От името на парламентарната група на "Атака" давам своята безрезервна подкрепа за правителството на ГЕРБ". "То ще работи в интересите на България".Ето и още един поздрав до атакистите:Волен Сидеров през 2013-та година: "Този глас, който осигури кворум днес и помогна да се избере правителството на БСП и ДПС, е моят глас".
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ДА ВИ КРЕПИ ВОЛЕН Е ЛЕПО НАЛИ?
33
0
 
12
 
! Отговори
Правилно преди 10 години
Сега ни е паднал кокала, да ръфаме здраво.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 18Не знам какви са достойнствата на ПРТАКЕШКОВА, но чак "обичана" ??? Кой ще е този обичлив индивид и от какъв род ?
31
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако се чудите защо точно сега се рестартира АБВ, ситуацията е следната; Първанов губи лидерската битка в БСП и е в тежки противоречия със Станишев. Междувременно Борисов прави няколко услуги на Първанов, като случая с Мишо Бирата и скрепяват отношенията си. Борисов губи няколко депутати и цяла партия се откъсва от ГЕРБ. За да възстанови баланса Борисов се свързва с Първанов, който изтупва прахта от проекта АБВ.
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко е за заблуда - за да грабят безнаказано!
29
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А този назидателен пръст с който винаги се обръщаш към Българите, ЩЕ ТИ БЪДЕ ЗАВРЯН КЪДЕТО ТРЯБВА !
28
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другари, занимавайте се само с упражненията по парадоксална лингвистика на Местан ефенди, буюрум !
27
1
 
20
 
! Отговори
бг преди 10 години
Де се е видяло комунист и *** да властват заедно.....до къде стигнахме....не е редно да се наричаме българи......не заслужаваме...а колко кръв се е проляла......
26
0
 
18
 
! Отговори
бобо преди 10 години
Нищо ново от тоя фес!!! Сега ако ми кажат,че ще направят едни чесни избори и направо ще им повярвам!! Нищо ново под слънцето!!! Аман от ***!!!