За Борисов лъжите са като "Добър ден", прозря Станишев

"За пръв път чувам, че Моника е едва ли не главен прокурор"
Обновена: 16 яну 2014 16:16 | 16 яну 2014 12:27,
259
За Борисов лъжите са като "Добър ден", прозря Станишев
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

За господин Борисов лъжите са като "Добър ден". Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира думите на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, че съпругата на соцлидера Моника Станишева и ДПС стоят зад подслушването му и фабрикуването на записи.

Чух изявлението на господин Борисов. Много се смях от сърце. Аз познавам Моника много добре. Мисля, че знам всичко за нея. Много неща пък съм чувал врели-некипели. За първи път чувам, че тя едва ли не е главен прокурор на Републиката и определя кой да бъде подслушван, изтъкна Станишев.

Още по темата
Както Dnes.bg вече писа, днес Борисов обяви, че никога не се е срещал с президента в периода 2002-2012 година Георги Първанов и Румен Петков в Банкя, но очаква да се появят манипулирани записи, които по думите му били дирижирани от ДПС и Моника Станишева. Според него той е подслушван незаконно.

Станишев не пропусна да припомни скандалите с незаконното подслушване по време на управлението на ГЕРБ.

Лидерът на левицата коментира и други обвинения – този път "приятелски огън" от страна на Първанов, който обяви, че държавата се управлява от Делян Пеевски и Станишев.

"Сергей Станишев и Делян Пеевски са отговорът на въпроса "Кой?", макар и в различен смисъл. Още тогава Сергей Станишев пое политическата отговорност за избора на председател на ДАНС. Единият е взел решението лятото, за което бе награден с активната подкрепа на медийния кръг, другият взема решенията сега. Има и други хора около тях, но важно е кой поема отговорността", категоричен бе Първанов.

"Пълна спекулация. Държавата се управлява от правителство, оглавено от Пламен Орешарски, под контрола на парламента, който го е избрал и политиката се прави на основата на програмата на правителството. Нещата се обсъждат от двете ПГ, отсече по-късно Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че Боката е невменяем му личи, та чак прозрение не е необходимо. Индивидът Борисов не само безсрамно лъже, а е и маниакално самовлюбен и нагъл. Типичен продукт на дребномутренското "съсловие". А другарите Боколюбци да се снишат малко, дето викаше Тато, защото още помним напъните за "управление" на "доктор" Борисов! По килограми не е, но по интелект Станишев е на светлинни години пред Бойко, ако не сте разбрали още.
136
5
 
29
 
! Отговори
Сапьора преди 10 години
Абе гей недоносен що се не скриеш на мама си в дирника че друго място май няма да намериш...толкова си жалък мазен ***...
135
7
 
32
 
! Отговори
дядо Ванго преди 10 години
Сталинишев да оди да си шие съветските униформи и да не ни занимава със себе си. Не можем да си позволим повече да го хрантутим туй ненаситно и гладно момченце...
134
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев-понеже си мухал под чехъл Моника управлява тебе ,и чрез тебе и цялата държава
133
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това българи ли са!Сергей ДимитрИЕВИЧ!Лютви Местан!Волен Сидеров!
132
8
 
28
 
! Отговори
КНСБ преди 10 години
Тоя вечно се прави на "ударен" и вечно " ни лук ял,нилук мирисал!" ?! Ако за Борисов лъжите са вместо "Добър ден!",то за теб,Станишче лъжите са вместо "Добро утро!","Добър ден!" и "Добър вечер!" Не е хубаво да се правиш на по-малък партиец,отколкото си!Хора,как можахме да попад нем на толкова много некадърни политици и то вкупом?!Долна пасмина!Срам и вечен позор за България! Жалко,че опозоряват хубавата ни страна!ОСТАВКА !!!ОСТАВКА!
131
4
 
21
 
! Отговори
Валерия преди 10 години
Ти пък освен в лудницата или в затвора, никъде другаде не трябва да си!
130
6
 
27
 
! Отговори
memberls преди 10 години
Ооо Боже кой се показал и решил да говори за лъжи,добре че плащате на *** да гласуват за вас иначе като изпукат дъртите комунисти ще станете застрашен вид като АТАКА и РЗС.
129
5
 
26
 
! Отговори
край преди 10 години
Тоя е развил тежък комплекс на очилат зубрач полаган по врата от банкянския гамен. Сега се гушна с дебелия пеевски когото иначе ненавижда за да отмъсти за подигравките на гамена. Така се състави нещастното правителство.
128
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев постоянно обяснява какъв е в действителност, просто използва името Борисов, може би се отъждествява с него или иска да се облича в дрехите му, като психопат :))))
127
31
 
7
 
! Отговори
AF преди 10 години
докога ще ни навирате в очите банкянския наглец селския шмекер Баце?Е, Станишка, в това изречение "лъжите на Баце за като добър ден" си АБСОЛЮТНО ПРАВ! Ще си абсолютно прав и ако кажеш: "Кой се е допрял до Баце Банкянски е изгорял - Проверено!" Само че - дотук нищо не свършихте да опандизите Баце Банкянски, а само се задявате с него - айде, свършете нещо полезно за бугарите. ДНЕС бугарите са разделени и конфликта е само един - ПРОТИВ МУТРАТА, или ЗА МУТРАТА! СТАНИШКА - рЕШАВАЙ И ДЕЙСТВАЙ!!!!!
126
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бегай при доган да ти даде акъл и да те черпи с 1 айран
125
4
 
29
 
! Отговори
Местан към Сергей преди 10 години
Свири,свири шурче... Ах подлудявай ме не спирай.... Макар да казват всички че.... щурците свирейки умират....
124
33
 
10
 
! Отговори
Mika преди 10 години
Цялата групировка ГРОБ в ГУЛАГ !!!
123
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Руско-турска коалиция със среден пръст на луд
122
9
 
33
 
! Отговори
някой си там преди 10 години
Борисов е добре, че само по едно време на деня лъже. Ами ти си зле. Ти ни баламосваш и за Добро Утро, и за Добър Вечер!
121
6
 
11
 
! Отговори
За серго преди 10 години
Дундуркате и те *** доган а волен те прови за срам! Българо-мохамеданска атакиска поговорка
120
27
 
9
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Станишев се чувства силен. И има доста сериозна причина да се чувства така. Обвърза Боко с Гоце и автоматично консистира електората. Просто с едно щракване на пръсти. БСП никога няма да може да бъде разцепена, унижена и разкъсана. Много болен мозък има в БСП. Да. Болен, но е поне с 2 хода по-напред от всички останали. Това правителство ще си изкара мандата. Помнете ми думата. Не казвам, че непременно това ще е хубаво за нас. Но ще е по-добре от ГЕРБ.
119
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей,ГЕРБунгели,серГЕЯ няма да го коментирам,но виенаправихте по-малко асвалт от неговие нарекохте Ботев ксенофоб и ваша беше идеята да падне от учебницитевие изпарихте близо 5млрд фискален Резереввие раздавахте бонуси в кризавие вплетохте мафия,държава и олигархия е монолитно чудовищевие докарахте бунтоцните от ССА в Българиявие затваряхте болнициВие не сте по-зле и от БСПНе става само с 'Ние ще свалим комунистите' и да дойдете и да крадете вместо тяхВие сте същите агенти, но по-некадър
118
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От статията по горе само едно нещо разбрах ,че Моника Йосифова е по-опасна за държавата от Цветелина Бориславова