За Борисов лъжите са като "Добър ден", прозря Станишев

"За пръв път чувам, че Моника е едва ли не главен прокурор"
Обновена: 16 яну 2014 16:16 | 16 яну 2014 12:27,
259
За Борисов лъжите са като "Добър ден", прозря Станишев
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

За господин Борисов лъжите са като "Добър ден". Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира думите на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, че съпругата на соцлидера Моника Станишева и ДПС стоят зад подслушването му и фабрикуването на записи.

Чух изявлението на господин Борисов. Много се смях от сърце. Аз познавам Моника много добре. Мисля, че знам всичко за нея. Много неща пък съм чувал врели-некипели. За първи път чувам, че тя едва ли не е главен прокурор на Републиката и определя кой да бъде подслушван, изтъкна Станишев.

Още по темата
Както Dnes.bg вече писа, днес Борисов обяви, че никога не се е срещал с президента в периода 2002-2012 година Георги Първанов и Румен Петков в Банкя, но очаква да се появят манипулирани записи, които по думите му били дирижирани от ДПС и Моника Станишева. Според него той е подслушван незаконно.

Станишев не пропусна да припомни скандалите с незаконното подслушване по време на управлението на ГЕРБ.

Лидерът на левицата коментира и други обвинения – този път "приятелски огън" от страна на Първанов, който обяви, че държавата се управлява от Делян Пеевски и Станишев.

"Сергей Станишев и Делян Пеевски са отговорът на въпроса "Кой?", макар и в различен смисъл. Още тогава Сергей Станишев пое политическата отговорност за избора на председател на ДАНС. Единият е взел решението лятото, за което бе награден с активната подкрепа на медийния кръг, другият взема решенията сега. Има и други хора около тях, но важно е кой поема отговорността", категоричен бе Първанов.

"Пълна спекулация. Държавата се управлява от правителство, оглавено от Пламен Орешарски, под контрола на парламента, който го е избрал и политиката се прави на основата на програмата на правителството. Нещата се обсъждат от двете ПГ, отсече по-късно Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сергей, много си отвратителен!
116
20
 
10
 
! Отговори
ТИМ преди 10 години
Ще бъде голям купон, ако Серго ги навре и двамата ........където им е мястото!
115
7
 
35
 
! Отговори
БКП преди 10 години
Смрадлив лъжлив съсел!
114
6
 
6
 
! Отговори
ДИДИ преди 10 години
Все не ми се вярва Първанката да е толкова *** да се подложи на простата тиква, ама знае ли се....
113
6
 
10
 
! Отговори
hagen преди 10 години
До ГЕРБ-СВИНЕНамали малко газта че скоро ще избушиш мотора.В другите сайтове има само критики срещу БСП и ДПС и тук намери благодатна почва да си изкараш надника.Но това което пишеш е отдавна прочетено и не хваща дикиш.Ако няма какво друго да пишеш поне не осмърдявай форума с нелепите ти глупости.
112
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗАБРАНА ЗА ДПС И БСП !!!!!
111
6
 
11
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА... преди 10 години
...КОМУНИСТИТЕ СА В ПАНИКА!ВУЛГАРИЗМИ, КЛЕВЕТИ И КОМПРОМАТИ ИЗДАВАТ БЕЗКРАЙНАТА ИМ ЗЛОБА, СТРАХ И БЕЗСИЛИЕ ОТ ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРОМЕНИ !.."но пасаран" ,другарчета ...ПЪРВАНОВ СИ ВРЪЩА ПАРТИЯТА!ИЗБОРА Е ВАШ!!!
110
8
 
20
 
! Отговори
TPE3BEH преди 10 години
Крадеца вика - дръжте крадеца...По-голям лъжец от станишев и по-подмолна гадина, която изрича лъжи без да и мигне окото, няма. Специално подбран и подготвен от руските служби.
109
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Налазиха кутевци, тамън се чудех защо ги няма!
108
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СаТАНИШЕВ, БОЙКО НЕ ТЕ ПИПНА, НО ПЪРВАНКАТА ТЕ ТИКНА В МИША ДУПКА, КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО!КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КВИЧИШ, ТОЛКОВА ПО-ЖАЛЪК СТАВАШ!
107
5
 
23
 
! Отговори
селянка преди 10 години
другарю Станишев кога ще има пак безплатен автобус за София ,искам пак да се разходя ,да се помотам, да постоя на площада ,пред парламента ако не бяха тогава ваште автобуси и влакове за митинга не мога да си позволя да ходя до София
106
6
 
13
 
! Отговори
Подрисов преди 10 години
Добър ден!
105
4
 
17
 
! Отговори
....ъ..... преди 10 години
този път кражбата на това правителство ще е направо като за последно.....
104
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма оправия за овчия конгломерат, за тълпата, която вика ''Бойко,Бойко'',''Царю,Царю", са тоз народ, зомбиран и приспан.На тоз народ, на който му взеха всичкия капитал и боатства, а той вместо да каже ''СТОП'', вика ''Още,Още'' !!!Само тежката ръка на истински и безкомпромисен към мутро-комунистите лидер като Сидеров има някакъв шанс да окаже съпротива, но се съмнявам, при усъвършенстваната схема за купуване на *** гласове от ченгесарските партии на прехода,която досега работи безотказно
103
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората видяха, че Орешарски свърши доста работа в полза на народа, нищо че не дърдорко като Борисов, който обслужваше олиигархията и журналистите му правеха постоянно таковата.А защо срещу това правителство се нададе вой още от първия му ден. Не заради Пеевски, той беше само повод.Замислете се ако има с какво и си отговорете.Колкото и да манипулирате форума с плюсчетата си, хората виждат разликата между Орешарски и Борисов и тя въобще не е в полза на Мутрата.
102
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП и ДПС да бъдат забранени.
101
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Потрайте още малко и Станишев ще ви дооправи!
100
2
 
13
 
! Отговори
Защо преди 10 години
ли в тая държава замириса на лай..?Защото кухата пирамида от 1944 година чак сега се поразпуква малко и те започнаха да изтичат.Умирисаха и доносник Павел,и Рублажията,бил полицаи и граждани и за когото се чудят,как последните не са го застреляли,и *** Сергей,с майка руската еврейка Дина Сергеевна Мухина,и съпруга Моника.Че евреите управляват света е видно и в България,но защо руските евреи заминават за Израел,а нашите дърпат към Москва и Съюза на Азия?
99
3
 
21
 
! Отговори
психолог преди 10 години
Боже господи Сатанишев говори за лъжи. Ами той не лъже само като спи. Кой...кой... е къде са парите от кражбите които организираш с Моника-Хохегерова. Няма евреин в света който да не краде. Ти си по долен и от евреин , ти си палестинец.
98
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Руско-турски предател на България!