За Борисов лъжите са като "Добър ден", прозря Станишев

"За пръв път чувам, че Моника е едва ли не главен прокурор"
Обновена: 16 яну 2014 16:16 | 16 яну 2014 12:27,
259
За Борисов лъжите са като "Добър ден", прозря Станишев
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

За господин Борисов лъжите са като "Добър ден". Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира думите на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, че съпругата на соцлидера Моника Станишева и ДПС стоят зад подслушването му и фабрикуването на записи.

Чух изявлението на господин Борисов. Много се смях от сърце. Аз познавам Моника много добре. Мисля, че знам всичко за нея. Много неща пък съм чувал врели-некипели. За първи път чувам, че тя едва ли не е главен прокурор на Републиката и определя кой да бъде подслушван, изтъкна Станишев.

Още по темата
Както Dnes.bg вече писа, днес Борисов обяви, че никога не се е срещал с президента в периода 2002-2012 година Георги Първанов и Румен Петков в Банкя, но очаква да се появят манипулирани записи, които по думите му били дирижирани от ДПС и Моника Станишева. Според него той е подслушван незаконно.

Станишев не пропусна да припомни скандалите с незаконното подслушване по време на управлението на ГЕРБ.

Лидерът на левицата коментира и други обвинения – този път "приятелски огън" от страна на Първанов, който обяви, че държавата се управлява от Делян Пеевски и Станишев.

"Сергей Станишев и Делян Пеевски са отговорът на въпроса "Кой?", макар и в различен смисъл. Още тогава Сергей Станишев пое политическата отговорност за избора на председател на ДАНС. Единият е взел решението лятото, за което бе награден с активната подкрепа на медийния кръг, другият взема решенията сега. Има и други хора около тях, но важно е кой поема отговорността", категоричен бе Първанов.

"Пълна спекулация. Държавата се управлява от правителство, оглавено от Пламен Орешарски, под контрола на парламента, който го е избрал и политиката се прави на основата на програмата на правителството. Нещата се обсъждат от двете ПГ, отсече по-късно Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев не може да говори друго, освен ЛЪЖИ !
176
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смрадливата машина на отвратителните е почти непобедима и това със сигурност се отразява на всеки от нас!Хората в правителството с малки изключения са наемници хора без кауза, без мнение, без право на самостоятелна инициатива.
175
2
 
11
 
! Отговори
titi преди 10 години
tozi niama li da spre da se pravi na vanga , da prozira i da govori gluposti
174
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕЕ тез *** не спряха да се карат нищо смислено не казват само се обвиняват а за страната кой ще мисли?Пууу да *** и ***
173
2
 
18
 
! Отговори
Карло Колоди преди 10 години
Пинокионишев вече има толкова дълъг нос, че си го подвива и навира някъде. И хората се чудят това нос ли е, опашка ли е...
172
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
спрете да ми махате одобряването ! ще одобрявам тези коментари които аз харесвам а не тези които искате вие по вашите опорни точки.
171
17
 
5
 
! Отговори
АТАКА братя преди 10 години
Прав е Хамстера-Тиквата като каже някоя лъжа сутринта,до вечерта вече е забравил какво е казал и съчинява нова.Иначе и двамата са единия да хванеш,другия да удариш.Проблема обаче не е в тях ,а в тези дето гласуват за тях.Много е изпростял народа...
170
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До :)))А на този на снимката мозъка му не е болен. не само неговият мозък е болен ами на всичкип вас червени лайняри дето направихте живота в България непоносим. Сега са на власт бат Сали и Волен-хулигана на които плаща Доган от години. Не ви ли е срам да карате хората да намразват родината си заради вашите мераци за власт и пари ! Проклети да сте !
169
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отрови въздуха бе крадлив наглец. Ти открадна хляба на хората, и продължаваш да го правиш ,взе душата на българите с твоите кухи и лъжливи изказвания. Ти си вече колко години на отговорни постове и какво добро се случи на България. Малко се засрами ! Мръстник !
168
2
 
16
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 10 години
Кой *** каза ,че не чете форумите ? А добре би било да ги чете да усети народната любов .
167
3
 
13
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Съселе, Съселе... с Тиквата сте от един дол дренки, мазни, гадни и нагли престъпници !!!!
166
3
 
16
 
! Отговори
дядо Боцко преди 10 години
Много харесвам Станишката , но като гледам че и най- кадърните от БСП бягат от него ...Май само Майчето ще остане с него ?!? Ама и тя нещо се нерви по време на интервютата .
165
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИМАМ 100 000 ПРИЧИНИ ДА ВЯРВАМ НА БОЙКО БОРИСОВ,И 1 000 000 ПРИЧИНИ ДА НЕ ВЯРВАМ НА СЪСЕЛА....СТАНИШЕВ,МЕСТАН,ВОЛЕН И БАНДИТЕ ИМ СА КАТО КУЧЕТА ПРЕД ГРИЗЛИ В СРАВНЕНИЕ С БОЙКО.
164
2
 
23
 
! Отговори
марин преди 10 години
Този човек е обсебен от Борисов.Не знам да го съжалявам ли или въобще да не го слушам.Станишев не лъже, само дава празни обещания. Да припомня ли обещанията за пенсиите , средната заплата и светлото бъдище на народа преди изборите.Аз не съм ги забравили мусе чудя на акъла. Има ли някой , освен Майчето да му вярва?
163
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вярвам му ,на господин Борисов истиното трае до обяд,тоест няколко часа.След това ни поднася друга своя истина.Та малко ли ни лъга четири години
162
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧАК СЕ ИЗУМЯВАМ ОТ ГЛУПОСТТА НА ТЕЗИ, КОИТО ОБВИНЯВАТ СТАНИШЕВ В КОАЛИЦИЯ С ДПС- АМИ С КОГО ДРУГ- С ГЕРБ ЛИ ИЛИ СЪС СДС ? ОТ ТОВА, КОЕТО ИМАМЕ НА СЕРГИЯТА, ЕДИНСТЕНИТЕ СА ДПС- ВСЕ ПАК ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ СА ТОЧНО ТОЛКОВА БЕДНИ, КОЛКОТО И НА БСП. ДРУГИТЕ СА ПРОСТО МУТРИ И ПРИВАТИЗАТОРИ - АБСОЛЮТНО ЛОГИЧНО Е, КОГАТО НЯМАШ МНОЗИНСТВО, ДА ПРАВИШ КОАЛИЦИЯ С НАЙ- БЛИЗКИЯ ПО ЦЕЛИ И ЕЛЕКТОРАТ. СТИГА СТЕ ДЕЛИЛИ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НИ ЧАКА КОСОВСКИЯ И ТРАНСИЛВАНСКИЯ ВАРИАНТ.
161
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А при теб са през цялото денонощие. Обсебен си.
160
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сергей и Моника Хохегерови няма нужда да бъдат подслушвани, всичките милиони са им законни, узаконени от добре платените съдии. В България няма Мафия- само така ви се струва. Докато в Италия , в борбата за намалаването на влиянието на Мафията , загинаха доста прокурори и съдии, тук няма кой да се бори с беззаконието.
159
3
 
23
 
! Отговори
Бате Гойко преди 10 години
" Мисля, че знам всичко за нея." - Колко наивен трявба да си, за да си мислиш, че може да знаеш всичко за една жена?
158
4
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Злобно и нагло човече! Нищожество проклето! Съсипа България, продаде я на Доган и ДПС, за да се домогнеш до председателството на ПЕС! Господ щете накаже, и теб , и Моника, и клонингите ви!