Нелепо е да се занимаваме с "брътвежите" на Борисов!

Разговорът за Мишо Бирата показва манталитет, скочи Местан
Обновена: 16 яну 2014 12:12 | 16 яну 2014 12:12,
105
Нелепо е да се занимаваме с "брътвежите" на Борисов!
Лютви Местан. снимка, архив: Булфото

Лидерът на ДПС Лютви Местан категорично отрече твърденията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ДПС и съпругата на Сергей Станишев – Моника Станишева, стоят зад изваждането на компромати.

По-рано днес Борисов обяви, че ще излязат манипулирани записи с него, президента в периода 2002-2012 г. Георги Първанов и Румен Петков.

"Аз мисля, че българският парламент, България има много сериозен дневен ред, много важни въпроси, за да се занимаваме с брътвежите на Бойко Борисов. Това наистина е нелепо", заяви Местан в коментар на репликата на Борисов.

Лидерът на ДПС беше категоричен, че никъде във вчерашното си изказване, в което каза, че срещу правителството на Орешарски стои коалиция "Мишо Бирата“ не е споменал абревиатурата АБВ или името на Първанов.

"Никъде във вчерашното си изявление не съм споменал нито абревиатурата АБВ, нито на господин Георги Първанов, който ДПС подкрепи за два последователни мандата. Не съм го сторил аз“, заяви Местан.

По негови думи Борисов сам е пришил името на Първанов към изказването му.

Още по темата
Той коментира и изказването си, че очаква да излязат скандални факти около ГЕРБ, след като Борисов разтълкува това като следене от страна на службите.

"На този човек явно му се губи разликата между политически анализ и предложението, което се прави на база политически анализ и позоваването на факти. Аз не се позовавам на факти, като твърдя, че може да има и други разкрития за уродливото управление на ГЕРБ", заяви още Местан.

По негови думи той предполага, че не може разговорът за Мишо Бирата да е единствен, защото той показва манталитет.

Лидерът на ДПС още веднъж повтори, че партията му има твърда позиция по казуса с лидера на "Атака" Волен Сидеров и имунитета му.

"Изразих абсолютно ясно позиция за съгласие с искането на главния прокурор. Няма никакво основание да се твърди, че ДПС няма ясна позиция. Ако след една минута в дневния ред влезе предложение за гласуване на имунитета на Волен Сидеров, народните представители от ДПС ще гласуват за свалянето на имунитета“, отсече Местан.

Той обясни, че не знае дали след последното решение на Конституционния съд, че Делян Пеевски е депутат, той ще започне да идва на работа.

"Би трябвало това да се случи, но ще ви информирам. Ще разговарям с господин Делян Пеевски и ще ви информирам.", каза Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: ДПСпарламентГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
3
 
4
 
! Отговори
глупак преди 10 години
В ТЪПАТА ТИ ГЛАВА ОСВЕН БОРИСОВ ДРУГО НЯМА ЛИ. НА СВЕТА ОМРЪЗНАХТЕ ЕДНО И СЪЩО ДА ГОВОРИТЕ. *** СЕЙ ТУТУН БЕ ГЛАВОЧ. СТИГА СЕ НАТИСКА В НС.ПОГЛЕДНИ СИ ЕЛЕКТОРАТА ХОРАТА СЕ УТРЕПВАТ ОТ РАБОТА. *** ВИЖ КАК ЖИВЕЯТ С 300лв
84
3
 
5
 
! Отговори
stanick преди 10 години
А разговорът за назначаването на пеевски какво показва А?
83
3
 
5
 
! Отговори
:( преди 10 години
Няма такава *** и няма такива вредители като ДПС. Моля не показвайте Местан повече... гади ми се. Освен лъжи и манипулации от него друго не цъм чул. За 20 години от ДПС няма нищо АМА НИЩО полезно създадено за тази държава. Не съм чул или видял стойност създадена от ДПС и тяхното постоянно присъствие в управлението. .. НИЩО САМО ЛЪЖИ И КОРУПЦИЯ
82
1
 
8
 
! Отговори
карасмейков преди 10 години
Ама вие от 3-4 години само за Борисов говорите ... А разговорите на Амеда за разпределението на парите какъв манталитет показва ?
81
2
 
8
 
! Отговори
Гошко преди 10 години
Г-н гл.прокурор, кога ще накарате хора като Патрашкова да изпеят кои са им информаторите? Та тази работа с флашките вече премина всякакви граници! Значи някакви засега неизвестни хора ще ни рекетират чрез посредник Патрашкова и ние ще си мълчим като кротки овчици! Това напааво започна да ни омръзва и ние се чувстваме като хора в клетка, зависещи от благоволението/ неблаговолението на Мадам! Защото веднаж флашки в пощенската кутия, втори път пак там тази песен вече се износи!
80
1
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Човек без да е предубеден си задава въпроса: Дали пък, дай боже да не е истина, прокуратурата и/или тези от БСП-ДПС не са инициатори на тези записи, а някой си журналист ХХ се наема с ролята на техен посредник? Още повече,че преди 2-3 дни Местан се изръси,че в скоро време ще има нови записи. Има ги вече, г-н бивш агент на ДС, а вие откъде знаете това: Патрашкова или от БСП ви уведомиха, или пък, недай си боже, ваши доверени хора от МВР и прокуратурата? Аман от флашки и любители на разследвания въз основа на записи , прехвърлени на флашки!
79
1
 
9
 
! Отговори
dodger преди 10 години
а бе къде е БИСЕРОВ ?
78
2
 
10
 
! Отговори
Георги преди 10 години
СПРИ ДА ПЕЛТЕЧИШ БЕ КОМУНИСТ ГРОЗЕН !!!АГЕНТИТЕ НА ДС ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО и АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ВСИЧКИ НИВА В ДЪРЖАВАТА !!! ЛУСТРАЦИЯ ЗА АГЕНТИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ - ДС !!!
77
2
 
9
 
! Отговори
алена преди 10 години
ТОЗИ МЕСТАН Е ЕДИНО МЪНКАЛО,ЕДИН *** И ЕДИН ГАДЕН ДОНОСНИК.
76
4
 
9
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Само Октай Енимехмедов ще ви оправи вас, лицемерни ДС агентчета и мафиоти !!!!!
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Велизарееееее,Велизаре!!~!
74
4
 
11
 
! Отговори
Часовника преди 10 години
Вярно.Местан ефенди,мноооооооого прекалихте с брътвежите за г-н Борисов!Затова не е редно повече да слушаме вашите нелепи брътвежи! Понеже само това можете,лаете си наляво и надяс но.Ами лайте си!Нали знаете,приказката:"Кучетата си лаят,керванът си върви!"Докато г-н Борисов си признава за допуснатите грешки,то вие,Станишеф и цялата кохорта изтъкнати народни изедници се мислите за безгрешни,но там ви е грешката! Омръзна-хте не вече с вашите нелепи брътвежи-вин от НС!ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА !
73
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** турска крадлива, скоро ще виеш бе *** долен устат..За това те ползва доган с тая голямя уста и на него му правиш кефа..ОСТАВКА !
72
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние истинските българи подкрепяме само българи и не подкрепяме коалиция на "***, ОБРАТЕН И ЛУД"
71
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** пес захапал България и смуче кръвта на българите десетилетия...
70
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя да си затваря устата както и цялата му анти-българска псевдо-партия.
69
6
 
16
 
! Отговори
ссссссссссс преди 10 години
Тъй, тъй защитавай серГейчето и хохегерица, абе вие да не правите тройка?
68
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-нелепи от твоите брътвежи не съм чувал. И този пръст си го сочи в Анадола, не в България, разбра ли тикво празна.
67
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече и на най-тъпите им стана ясно за кой да гласуват, *** (турчина и евреина) го посочиха единодушно!
66
6
 
16
 
! Отговори
до кога преди 10 години
Нелепо е да слушаме вашите брътвежи, другарю местан и с.с. ! Оставка и никога повече да не ви виждаме и чуваме! ........ А, и да не забавя, върнете всичко ограбено от народа!