Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас

Управлението се страхува от потенциала ни, смятат демократите
Обновена: 20 яну 2014 14:19 | 20 яну 2014 12:40, Красимир Ангелов
146
Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас
Снимка: БТА, архив

"Категорично заявяваме, че ГЕРБ не е част от Реформаторския блок, коалиционни преговори с тях не водим и няма да водим”, се чете в позиция на реформаторите по повод коментари в последните дни, че двете партии са близо до съюз.

В изявлението се посочва, че Реформаторският блок “е общност на демократи и реформатори като съюз на граждани, организации и пет партии, които винаги са се борели срещу олигархията и завладяването на България от мафията”.

Още по темата

Не отговаря на истината информацията, че той обединява и други политически формации, посочиха реформаторите.

Според тях слуховете за съюз с ГЕРБ е атака, която идва чрез "един политически клонинг като овцата Доли, създаден за мръсни поръчки".

"През годините е обслужвал и Първанов, и Борисов, и Яне Янев. Днес продължава да го прави, с пари с неясен произход, които публиката свързва с ДПС и Пеевски. Преди само две години, той противопоставяше града на селото, днес прави обратното... Това надали е политическа шизофрения, просто инструкциите са сменени”, смятат от Реформаторския блок.

Оттам са категорични, че днешното управление се страхува от потенциала на демократите.

"Страхуват се, защото виждат нещо ново и различно - съюз на граждани и политици. Страхуват се от енергията и потенциала ни да променим живота на обикновените българи за добро”, се чете още в позицията на Реформаторския блок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
32
 
! Отговори
одисей 1 преди 10 години
115 и бочко кои ще са другите , бареков и калините ли опазил ни бог
105
1
 
34
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Но ще бъде до вас през целия житейски път на този *** наречен реформаторски блок
104
2
 
37
 
! Отговори
112 преди 10 години
112, Те вече го направиха. Гледах по ТВ как Москов свали *** в ефир и се предложи на ГРОБ. Тези от РБ са тотално разочарование. Винаги съм гласувал за СДС/ДСБ - дори на миналите избори, когато знаех, че Костов няма да влезе в Парламента. Сега обаче няма да гласувам изобщо. Не искам да подкрепям хора, които имат претенции да са интелигентни, а се готвят да слугуват на един комунистически *** с мутренско минало.
103
0
 
32
 
! Отговори
одисей 1 преди 10 години
112 дай да сформираме 75% , аз съм за , това значи 180 депутата
102
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев ще ги оправи и тези!
101
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Раданееее като те гледам заобиколен от ненормалчици си мисля, че ще ще излезеш от това блато още по окален. Жалко ,че повеждаш в обратна посока на желанието на хората.ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА НЕЗАМЕНИМ СРЕЩУ ГЕРБ
100
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Категорично подкрепям 104 РАФА. Ако и най- малко РБ покажат близост до ГЕРБ се отказвам от тях, въпреки, че винаги съм гласувал за сините. Немога как може интелигентни, образовани лица да се оприличават с умствено ограничен, произлязал от подземието и стигнал до върха човек, благодарение на пиара, който си правеше като гл.секретар. Жалко за обикновения човек ,който се идентифицира с него /хитрец на дребно, са съжаление голяма част от българите са такива/ и гласуват за това недоразумение.
99
10
 
40
 
! Отговори
смешници преди 10 години
Всички герберски драскачи са смешници ,нищо умно не могат да кажат ...
98
5
 
38
 
! Отговори
tenev преди 10 години
0 пплюс нула плюс нула плюс нула плюс нула - равно на нула - това е Реаниматорския блок!
97
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП ПОБЕДА БСП ПОБЕДА!!!
96
3
 
35
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
104 За съжаление Рафа ако искаме да сформираме Контититуционно мнозинство без ГЕРБ мисля че няма да стане , няма как според мен българския народ да даде не само на Реформаторския блок на която и да е партия или коалиция 75% гласове , няма как да стане , за това ако се тръгне на Нова Конституция или коенна промана на съществуващата трябва квалифицирано мнозинство от тези които са примерно в следващия парлаент , по нормално е да се ГЕРБ отколкото с ДПС нали ,а ГЕРБ ще е без Бойко , следи новините
95
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като ви гледам мърлявите физиономии си представявам какъв ви е потенциала!
94
2
 
39
 
! Отговори
3 преди 10 години
Радан ще ви оправи, опорни точици манипулативни!
93
2
 
33
 
! Отговори
БКП вечна слава преди 10 години
Част от нас е.
92
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
101 О аз след Симеон , Волен и Борисов вече на нищо не се учудвам , учудих се на времето 1990 че си гласуваха за комунистите , после ме озадачаваха че гласуват за недоразумението Жорж Ганчев но когато се хвърлиха на врата на Симеон , честно просто се шашнах. Чак такава наивност. Вярно заВолен винаги ще има някакви . Бойко беше алернатива 2009 когато нямаше нищо на хоризонта след Тройната ламя , НО ДНЕС АЛЕРНАТИВА ИМА И БИ РЯБВАЛО ДА Я РИПОЗНАЯТ.
91
3
 
35
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
98 Точно там е работата, че Реформаторския блок заедно с Гражданския съвет към него е нещо качествено ново в българския политически живот или поне опит за това , никой не знае дали ще бъде успешен но поне дава такава заявка и не става въпрос да се изредат десетктте знайни и незнайни , ясни са тези които са в Парламента плюс няколкото които минават бариерата от 1% в соц.причвания или избори до сега , другите просто са безперспективни , стига политическа фантастика .
90
1
 
38
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Одисей 1 Може, може, ама това че може, не значи че "електората" ще го направи.... Дай му ***, покажи му цел и му гледай сеира на матряла... Едни и същи хора - 2011та викаха на Калфин "Червен ***" и тем подбни - днес го възхваляват че в "БСП имало и достойни хора"... Аз не виждам достоен човек дето би се заиграл с Гоце, но както и да е.
89
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А кой пък е с вас?!... Когато някой иска да се самоунищожи, никой не може да му попречи. Радвайте управляващата тройна коалиция и *** популисти като Бареков. Целта не може да е само влизане в парламента - с малко хора циркове да гледате и да се оправдавате, че нищо не можете да направите. Така ли се прави политика, бе. Егати опорните точки. Определено започвате да дразните мислещите хора. Вземете се в ръце, докато е време, ей! Не викайте неволята, а сторете необходимото.:)
88
2
 
35
 
! Отговори
Z преди 10 години
Щеше да е хубаво Реформаторския блок да е читавата дясна организация, ама не е. Лидерите и някои от изявените членове на тези партийки имат неприятна политическа история. Някои от действията от близкото минало на Кунева и компания са незабравими за електората. Тази настървеност срещу Герб е смайваща. Според мен, целта на реформаторите е да спасят партийния си елит като го изпратят да евро-депутатства в Брюксел или в БГ парламента. За повече - нямат сили. Дали им пука за електората? Изглежда не.
87
1
 
34
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Одисей 1 Това с "логиката" кой не става е плоско - ако започнеш да изреждаш всички налични полит. партии - винаги може да изредиш всички без една, да им изредиш греховете и да кажеш "ами остава еди коя си" и ще гласувам за тях. Цинизма е че този подход е еднакво верен за всички в политиката към настоящия момент.