Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас

Управлението се страхува от потенциала ни, смятат демократите
Обновена: 20 яну 2014 14:19 | 20 яну 2014 12:40, Красимир Ангелов
146
Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас
Снимка: БТА, архив

"Категорично заявяваме, че ГЕРБ не е част от Реформаторския блок, коалиционни преговори с тях не водим и няма да водим”, се чете в позиция на реформаторите по повод коментари в последните дни, че двете партии са близо до съюз.

В изявлението се посочва, че Реформаторският блок “е общност на демократи и реформатори като съюз на граждани, организации и пет партии, които винаги са се борели срещу олигархията и завладяването на България от мафията”.

Още по темата

Не отговаря на истината информацията, че той обединява и други политически формации, посочиха реформаторите.

Според тях слуховете за съюз с ГЕРБ е атака, която идва чрез "един политически клонинг като овцата Доли, създаден за мръсни поръчки".

"През годините е обслужвал и Първанов, и Борисов, и Яне Янев. Днес продължава да го прави, с пари с неясен произход, които публиката свързва с ДПС и Пеевски. Преди само две години, той противопоставяше града на селото, днес прави обратното... Това надали е политическа шизофрения, просто инструкциите са сменени”, смятат от Реформаторския блок.

Оттам са категорични, че днешното управление се страхува от потенциала на демократите.

"Страхуват се, защото виждат нещо ново и различно - съюз на граждани и политици. Страхуват се от енергията и потенциала ни да променим живота на обикновените българи за добро”, се чете още в позицията на Реформаторския блок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До стига сте лъгали 59Как си го представяш, че Кунева еднолично и на своя глава, без да е компетентна в ядрената енергетика подписва за спирането на реакторите ?Мисия OSART на МААЕ в блокове 1-4 през юни 1991 г. открива много оперативни проблеми, включително: липса на култура на безопасност заплаха за трудовата безопасност слаба радиационна защита липса на структурирано обучение на операторите непълни оперативни процедури [5]
65
5
 
36
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
До 59Кунева-Пръмова затвори работещите реактори на АЕЦ Козлодуй---------------Блоковете ги затвори БСП защото още при Беровото правителство избрано с мандата на ДПС и подкрепено от БСП започна процедурата през 1994, която тогава дори не включваше никакви компенсации.
64
2
 
37
 
! Отговори
ахил преди 10 години
До Одисей1 Вашите приятели от ДПС Ви биха мощен депесарски шут на първото карикатурнодемократично правителство слицето филип димитров. Това е първото про турско правителство на МАЙКА БЪЛГАРИЯ.
63
7
 
35
 
! Отговори
сугарени евгениев преди 10 години
До сикаджийската мутра 55! Много си *** и много си ***, като всички от гербаджийсакта ти престъпна групировка! Безброй пъти досега беше казано какво точно прави и ще праив РБ! Но, езикът на младите, кадърни и интелигентни ръководители на РБ не е за сикаджийски мутри, престъпници, рекетьори и прочее престъпна ***! Нормалните, интелигентни и честни хора в Бъэлгаиря ще гласуват за РБ!
62
5
 
40
 
! Отговори
Преброяване преди 10 години
За ГЕРБ +За БКП=ДПС=Юруш=*форматори, Бюрлек Дудуков, Шопарски,АБВ................... -
61
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Одисей, аз пък ще гласувам за герб. Като поогледам партиите все са били в договорки с бсп с изключение на герб. Имат моя глас и този на 7 членното ми семейство. А вие още преди изборите хулехте герб повече от комунистите и ето какво ни докарахте. Гей, бей, луд и държавна сигурност.
60
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви реформи ще правят ? Ако толкова много знаят и могат, както се хвалят, нека пишманреформаторите отворят предприятие с поне 2 000 работни места. Можещите и всичкознаещите пишманреформатори нека изтеглят кредит от банка, да инвестират, да плащат заплати и данъци, така че да покажат способностите си за реформи и мерки в едно предприятие за следващите редовни избори. Хайде, реформаторчета, готвещи се да експериментират с народа и държавата и да правят бели на чужд гръб !!!!
59
3
 
41
 
! Отговори
Българин преди 10 години
У нас на честните и почтени викат , че са луди. Това е истината драги сънародници. Президента и Борисов са такива в управлението и това не е нормално за престъпниците от БСП-ДПС-Атака-ДС. Нямам никакви сантименти към някоя партия, но просто наблюдавам как ще стане по добре за народа. Със сегашните управляващи е умирачка. Тия *** крадат по 24 часа в денонощието, защото повече часове няма.
58
4
 
41
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Да обобщим:- т. нар. "Реформатори" - *** на ***- АБВ- уж отлюспени, но реално комунягата винаги си остава ***- Бюрлеков, платен дудук на депераса Шопарски- и прочее и прочее нароени псевдо демократични партийки, които искат да разбият всичко в дясно.А там си е само една партия, която ПАК ше шибка комуно- турците- ГЕРБ!Колото и да не сами проятни това са фактите. Пред всякакви други псевдоалтернативи, само те имат потенциала да изритат крадливите антибългари от властта!!!
57
14
 
36
 
! Отговори
Одисей1 преди 10 години
Някой от ввас с минусите може ли даде алернатива на Реформатоския блок КОЯ МУ Е АЛЕРНАТИВАТА ХАЙДЕ БЕ ОТКОГА ВИ ЧАКАМ ЗАЩО МЪЛЧИТЕ
56
0
 
39
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Одисей1 Истинско и грамотно - не може да е печелившо в България! За съжаление! Овцете си искат коч - да ги мърли и да могат да пасът (крадът) на воля....
55
1
 
42
 
! Отговори
стига сте лъгали преди 10 години
Кунева-Пръмова затвори работещите реактори на АЕЦ Козлодуй, а Касим Дал е слуга на ислямиста Ердоган и на ГЕРБ. Всичките тия и техните протежета многократно са предавали партиите си и избирателите си, много пъти са били във властта и винаги са се проваляли. Какво им пречи да предадат и поредните балъци, които се хванат на въдицата? Нищо не им пречи. Но вече балъци НЯМА! Запомнете го това, драги лъже-реформатори!
54
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едно време и дръгаря Лилов се занимаваше с наука като костовата а снахата на бсп си я избирайте може пък да се намерят бунаци да гласуват за вас. Надето май ще излезе най читава от всички ви.
53
0
 
41
 
! Отговори
Бляк преди 10 години
Е какво четохме преди има-няма седмица? Какво се промени? Имало ли е разговори с ГЕРБ? Или зависи днес дали не сме станали с лице към възглавницата? Кой го е еня за поредната декларация? Нито на йота не излизате от българския политически мейнстрим, който по същество си е една вада л.***! Пораснете най-после!
52
5
 
33
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Хекторе много са ти слаби опорните точки подадени ти от тъпата пиарка Моника Йосифова , която май ще изде главата на твоя лидер с глупизмите си , червената партия се разпада .Кой знае може би преди години тя да е прецакала банкера шеф на ПЧБ сега прецаква и Станишев Опасна жена
51
7
 
31
 
! Отговори
Одисей1 преди 10 години
49 на кое викаш политически труп на 300 000 гласа подадени за тях общо през май миналата година или на 9% подкрепа сега според социологиеските агенции , Добре ако те са политически трупове , кои за тенб не са политически трупове .
50
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ама това тяхно решение е предпоследно
49
0
 
36
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Ремонтираното Общежитие с гръмкото наименование БЛОК а всъщност миризлива комуналкада не си прави реклама на гърба на ГЕРБ защото никой не е заревал за тях,както виждате не Борисов а вашата сбирщина е извън парламента!
48
3
 
34
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Пръмова, Костов, Нейнски, кой---------------------------------------------46 Нито едно от трите . Пръмова-Кунева отива в Брюксел ако не знаешзащото по всяка вероятност тя ще бъде водач на листата , Костов се занимава с наука а Надето с нея не можаха да се разберат поне за сега , пак с назад с материала.
47
3
 
36
 
! Отговори
Хектор преди 10 години
Одисей 1, колко ти плащат да пишеш поръчкови лъжи и глупости за тия политически трупове? Никой няма да излъжеш тук, а тия твойте господари на снимката посмъртно няма да минат бариерата, защото хората не са наивници, каквито се опитвате да ги изкарате. Вие сте креатури на ГЕРБ и Касим Дал, разбирай на Ердоган. Нямате шанс.