Борисов е кавалерът на задкулисието, определи го Местан

"Срещата Борисов-Петното е продължение на сериала "Банкя, Кокинов, Мишо Бирата"
Обновена: 31 яну 2014 14:08 | 31 яну 2014 12:45, Камелия Цветанова
166
Борисов е кавалерът на задкулисието, определи го Местан
Лютви Местан Снимка: БТА

Кавалерът на задкусилието е Бойко Борисов, а президентът Росен Плевнелиев се опитва да отклони вниманието от скандала заради срещата на лидера на ГЕРБ с Бисер Миланов-Петното с инициативата си за референдум, смята председателят на ДПС Лютви Местан.

Преди дни изтече информация, че Борисов е платил 12 000 лв. и обещал още половин милион на Бисер Миланов-Петното, за да дискредитира Николай Бареков, а самият експремиер определи това като компромат.

Още по темата
„Темата за задкулисието фокусира вниманието на обществото през последните месеци, тя е в основата и на протестите. Подкрепящите правителството партии сме на светло. На този фон няма как да бъде подминат един скандал, свързан със среща на Петното и Бойко Борисов и няма никакво значение кой на кого се е обадил пръв, важното е, че има подобна абсурдна кореспонденция и среща”, заяви днес от парламентарната трибуна Местан.

Според него тази среща е продължение на сериала „Банкя, Кокинов, тефтерчето на Златанов, Мишо Бирата”.

„Това е истинското задкулисие в България днес. Актуалната тема е не Бисеров, а един друг Бисер без „ов”, казва се Петното, Петното прояви задкулисието, Петното уличи задкулисието, а днес още по-важен е въпросът защо президентът подмина този важен заговор за демокрацията и отклони темата с правото на българските граждани за референдум”, коментира Местан.

Той настоя да има позиция на ГЕРБ и на ЕНП относно скандала с Петното, както и че очаква становището и на Реформаторите, които също са част от ЕНП, като допусна, че те мълчат, защото знаят, че „ако се прегънат с оцапан, ще се оцапат и те”.

В отговор Цвета Караянчева от ГЕРБ настоя, че с такива изказвания отново се подменя дневният ред на обществото.

„За Петното може най-добре да говори премиерът Пламен Орешарски, защото дълго време Петното ходеше при него на срещи”, не остана длъжна тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
0
 
! Отговори
Погнусен преди 10 години
Много е дребен в акъла и нискостоящ на стълбицата за да е "кавалер на задкулисието".
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
MESTANE 4UDQ SE ALLAX DONOSNICITE KYDE GI PRA6TA A GRE6NIKO DYRTI.MISLQ,4E TAM ALLAX NAMQ DA TE VZEME NA SLUJBA A 6TE GORI6 V ADA S GEQ I ZLODEQ
138
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
I TAQ GAD KATO GO VIDQ MI SE DOPOVRY6TA.IZ4EZNI BE ***
137
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой ти вярва бе *** гнусен?
136
0
 
5
 
! Отговори
някой си. преди 10 години
Ага ,Абе кво стана с Бисеров.?Кой?Къде е?
135
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Главния свидетел, "натопил" бойко за петното, йордан бонев е активист на бсп и човек на явор гечев от бсп, замминистър на земеделието!
134
0
 
3
 
! Отговори
titi преди 10 години
Gostpodin Mestan , do sega tolkova godini i banicata i noga biaha v racete na Dogan , sega ne e li red savsem normalno a ne zadkulisno kakto se izkazvate Borisov da se izpravi i da kaje niakoi istini v o4ite na vsi4ki Vas , koito se kriete udobno zad garba mu i samo 4akate da vi zaraboti zaplatite , za6toto samo Borisov ima kontaktite na mejdunarodno nivo ot mnogo godini , o6te predida stane politik !!!!
133
0
 
2
 
! Отговори
от Уикипедия преди 10 години
Най-големите и приблизително равни по численост са дасикане рома (български ***). Дасикане рома са православни християни в по-ново време се наблюдава тенденция към протестантството.
132
0
 
10
 
! Отговори
Ей преди 10 години
Мазен.......Местане, къде е Бисеров? Защо не кажеш нещо за него. Тръгнал си да плюеш Първанов и Бойко. Ти на кой принцип си ---Нападението е най добрата защита. Къде е Бисеров а? Защо го прикривате. Ще му дойде и на него времето и тогава и вие ще се печете на огъня. Хайде българи да пдкрепим президента и да смачкаме мазната физиономия на тази медуза Местан.
131
1
 
11
 
! Отговори
ГОШО преди 10 години
Дано Аллах се смили над теб,бобслей Местан ага, ама се съмнявам: МНОГО СИ ГРЕШЕН, ЛЮТВИ, МНОГО БЕДИ СИ НАПРАВИЛ, МНОГО ЛЪЖИ СИ ИЗРЕКЪЛ! Да знаеш,че ако продължаваш така, Аллах ще те препрати в християнския ад, да гориш там в котела с катрана заедно с Волен, Станишко и Мая... А отгоре ще ви сложат Пеевски, Цацаров , Сарафов и П.Чернев да ви притискат в катрана! 12 часа те отгоре, сетне 12 часа вие отдолу...
130
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ком.145, продължение: Вместо самодиви, както се говори в едно стихотворение на Ботев за х.Димитър, Аллах ще ти пусне 3-4 бабачки с лицето на Мая, та като те начаколят, да ревеш като магаре от срам и обида!А отстрана ще ти се подиграват и плюят *** и Петното!
129
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПЕТНОТО беше на ЧЕЛОТО НА УПРАВЛЕНИЕТО вече една ГОДИНА!ПЕТНОТО ВИКАШЕ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ на ББ,РП,срещаше се с ОРЕШАРСКИ И ДАВАШЕ СЪВЕТ НА ЙОВЧЕВ да се РАЗПРАВИ С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ и НИКОЙ не се ВЪЗМУТИ!Даже ЦАЦАРОВ беше глух!НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА САЙР !ПЕНТО,ШАМАР И НИНА -ВСЕКИ ДЕН ПЛЮХА ПО ББ!СЕГА ЩЕ МИ КАЖЕТЕ,ЧЕ ББ Е ПЛАЩАЛ НА ЛЕКЕТАТА ВИ!ДАЖЕ ОТ МИЛИЦИОНЕРСКИЯ ПРОИЗВОЛ НА ЦЦ НИЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ ЗА ДОГАН ГЕЯ,МЕСТАН,само ББ БЕШЕ ПУБЛИКУВАН -ОСРАХТЕ СЕ ДРУГАРИ!
128
0
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Ага, вземай корана, бегом на Баня башъ и започвай теманетата : по 120 на час това е наказанието за лъжа!
127
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да знаеш, бобслей Местан ага, за това ти прегрешение опашатата ти лъжа за ББ и Петното, като отидеш при Аллах, а ти си вече човек на години, та дори косата ти е оредяла и се вижда темето ти през нея, той няма да ти осигури сочни ханъми с по един декар дупета, а ще те даде някоя като И.Йотова, та като ти скочи отгоре, костите ти да изхрущят и сетне цял месец да те боли кръста! Вместо самодиви, както се говори в едно стихотворение на Ботев з
126
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Павле, къде е Бисеров бе, за него да споменеш нещо, а!
125
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя козел с великите ораторски качества май усеща на къде отиват нещата,на изолация замирисва.За това и си направиха "цензурирана" патеричка,че гласовете на неграмотните може в бъдеще и да не стигнат ,и дай Боже!Та нека козела да каже с кой се среща онзи богатия журналист,дето със заплатата си наема зали да открива партия,щото е големия българин и ще ни оправя.В какво време живеем ДПС - Цензурата - ВМРО,Боже пази България!
124
2
 
17
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До АнонимниятРазговорът в Банкя е престъпление,а самото подслушване -не ?Или ако излязат наяве разговори на Местан,Сидеров,Станишев няма да сте ужасени от това за което си говорят ?Не мисля че са чиста вода,впредвид действията им.Защо се слуша само Борисов,а не други политици ?
123
1
 
23
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Турски фес ще дава оценка на български политик!Я се разкарай заедно с Доган,че онази телеграмка дето ти прати аллах с високото кръвно да не се повтори във вариянт гушнал букета!
122
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поставил ги е на мястото им Местан. И те много добре знаят, че е прав и че престъпните им схеми и задкулисни игри скоро ще бъдат разследвани.
121
3
 
26
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Като се върне Борисов на бял кон пак ще сте зад борда с ибрика и гея. Само той ви оправя като кавалер дами.