Борисов предрече катастрофа в държавата през 2015г.

Менда Стоянова очаква актуализация на бюджета
Обновена: 2 фев 2014 20:20 | 2 фев 2014 16:06,
721
Борисов предрече катастрофа в държавата през 2015г.
Бойко Борисов. Снимка: БТА

ГЕРБ са изключително обезпокоени от състоянието на финансите в държавата. Ако това правителство остане, този бюджет няма да издържи и ще го актуализират с нов дълг и държавата ще катастрофира, каза лидерът на партията Бойко Борисов.

Според него правителството тухла по тухла разгражда държавата и бута построеното от ГЕРБ. Ние градихме България и това никой не може да ми го вземе, каза Борисов. Той предрече редица проблеми в държавата в бъдеще.

Здравеопазването, строителството, социалната политика, образованието и други сектори ще бъдат засегнати заради неправилното финансово управление на в България, предрече лидерът на опозицията. Според него тези проблеми ще станат факт през 2015 година.

Според Борисов сегашните управляващи целенасочено отклоняват вниманието на политиците и гражданите от важните проблеми, които се случват в държавата. Но няма да им мине този номер – всеки ден те тухла по тухла разграждат тази държава, и стена по стена бутат от това, което ние сме строили, ядоса се Борисов.

Депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова съобщи, че вчера се е  запознала с данните на Министерството на финансите за отчета към края на 2013 година. С тревога констатираме цифри, които досега не бяха споменавани, посочи Стоянова. По думите й данните не кореспондират със заявените от правителството мерки за капиталови разходи, за увеличаване на инвестициите, за т.нар. реиндустриализация. Забелязва се тенденция за неизпълнение на приходната част и на капиталовите разходи, посочи депутатът от ГЕРБ.

По думите на народния представител от опозицията правителството не контролиратекущите си разходи. Правителството трябва да събере 2 млрд.лв.повече приходи от предходната година. Това няма как да стане и поради това най-вероятно ще се наложи актуализация на бюджета, посочи Стоянова.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че не се интересува от случващото се в БСП и АБВ. Не ме интересува тази драма, която си разиграват в БСП, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


721
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
34
 
! Отговори
ЕЛЕЙ преди 10 години
С КАКВО Е ПО ЛОШ ПЕЕВСКИ ОТ БОЙКО, ЦВЕТАНОВ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПОЛИТИЦИ ОТ ГЕРБ ОГРАБИЛИ ДЪРЖАВАТА? КОЛКОТО И ДА НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ АКО ТОЙ БЕШЕ ИЗБРАН ЗА ШЕФ НА ДАНС СЕГА БОЙКО ЦЕЦО ФИДОСОВА И КОМПАНИЯ ЩЯХА ДА БЪДАТ В АРЕСТА С БЕЛЕЗНИЦИ! ТЕЗИ КОИТО СЕ СТРАХУВАХА ОТ ТОВА ВДИГНАХА ГОЛЯМ ШУМ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО И ПЕЧЕЛЕНЕ НА ВРЕМЕ! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! ИМА МНОГО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕЗРЯЛ НАРОД И КАТО ПАПАГАЛИ ПОВТАРЯТ И ПОДДЪРЖАТ ЗАГУБИЛИТЕ ВЛАСТТА ГЕРБЕРУНГЕЛИ И СЕДЕСАРИ - ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ РЕФОРМАТОРИ!
12
7
 
41
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
АБЕ МУТРО ОЩЕ ЛИ СТЕ НА СВОБОДА С ЦВИНОКИО БЕ? ЦАЦАРОВ СПИ ЛИ???????
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СТРАНДЖАТАПразнуваш ли, или само драскаш?
10
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква по-голяма катастрофа от твоето управление немога да разбера. Три години и половина спряно развитие!
9
50
 
14
 
! Отговори
дядо гочо преди 10 години
Единствения честен премиер който сме имали след 9 септ. 1944. Господ здраве да му дава. Всички останали са комунистически сговор от престъпници. Спасението на България се нарича Бойко Борисов.
8
8
 
49
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Боцка, тя катастрофата нали щеше да е още лятото, после отложи за есента, след това за 2014та.... сега пак отлагаме... Ба си катастрофата - и тя като завода за *** :)
7
36
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
След 150 години си имаме новия Стамболов...
6
17
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БОЙКО Е НАЙ-ЛОШИЯ И ОМРАЗЕН ЧОВЕК НЯКОГА РАЖДАЛ СЕ В БЪЛГАРИЯ !
5
18
 
9
 
! Отговори
аз преди 10 години
Това няма значение. В 2015, когато дясна партия е на власт, глупостта, първосигналните реакции и късата памет на простоватия българин ще решат, че настоящото тогава правителство е виновно.*** си българино! ***, търпелив и винаги със сведена глава. РОБ! Винаги ще си беден. Няма да имаш друга съдба, с това твое разбиране за свта.Държава изпълнена с ***.
4
12
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
при вашето управление беше НАЙ-ГОЛЯМАТА КАТАСТРОФА
3
13
 
56
 
! Отговори
БАЙ ГАНЬО ОТ БАНКЯ преди 10 години
НАЙ ГОЛЯМАТА КАТАСТРОФА БЕШЕ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ МУТРО КОМУНИСТИЧЕСКА ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СЕ САМОЗАПАЛИШ В ЗАТВОРА ОТ МЪКА !
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слушайте Евгейгей Минджев по НОВА!
1
64
 
17
 
! Отговори
Пенсионер преди 10 години
НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН НА НАШЕТО ВРЕМЕ.ДА Е ЖИВ.