"Показно отстрелване" видя Първанов в левицата

"Никой не е спечелил изборите със затягане на редици"
2 фев 2014 19:48,
62
"Показно отстрелване" видя Първанов в левицата
Георги Първанов. Снимка: БТА

Като „демонстриране на мускули” и „отстрелване ” на инакомислещите – така определи президентът в периода 2002-2012 година Георги Първанов случилото се вчера на заседанието на Националния съвет на БСП. Вчера ръководството на левицата свали политическото си доверие от участниците във формацията на Първанов АБВ.

Още по темата

Това е демонстриране на мускули и натягане. Стягане на редиците и показно отстрелване на хората, които мислят различно, каза той. Според него тези действия ще имат трайно негативно действия за левицата.

Никой не е спечелил изборите със затягане на редици, с това, че бие с устава по главата, каза той.

„Предатели са тези, които са предали ценностите, които са предали избирателите, отказвайки се от основния си ангажимент. Но аз никога не съм употребявал и не искам да влизам в такава лексика. Така, както критикувам БСП, така ще критикувам и другата партия. Аз самия съм критикуван много и приемам тази критика съвсем нормално”, добави президентът Първанов. Военният министър и член на ръководството на БСП нарече Първанов „предател”.

Той отново се спря и на начина, по които се разпределят постовете в държавата. ДПС трябва да разберат, че преяждането с власт ще има много тежък негативен ефект върху тях, каза още президентът. Според Първанов в българската политика трябва да се върне „интелигентната доброта”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Неформална преди 10 години
Първанов и тези негови ловджийски термини. Поредният, който не разбра едно на ръка, че се обрича на политическа смърт, друго, че хората не обичат да им се говорят глупости.
46
0
 
0
 
! Отговори
шщ. преди 10 години
гени. тато ловджия и тия такива. ловджийска телевизия. кашев се самоуби, емин се самоуби. мандраджий бяха тия ги надминаха.
45
2
 
5
 
! Отговори
не бъди пасивен преди 10 години
Наивни ми българино, червената хунта не се е разцепила, това е манипулация, трик...Гласувайте масово, за да няма БСП и ДПС и скритото БСП - АБВ....!
44
0
 
3
 
! Отговори
Кинг преди 10 години
Това е демонстриране на мускули и натягане. - това е услуга за Боко с това АБВ.
43
0
 
3
 
! Отговори
King преди 10 години
Kaто демонстриране на мускули и отстрелване на инакомислещите -А Първанов какво иска- да си прави алтернативни листи и никой да не му казва нищо?
42
8
 
5
 
! Отговори
БоСимеонов преди 10 години
След два президентски мандата вместо Първанов да слезе достойно от политическата сцена той върти сделки с мутрата и после реве, че го отстрелвали. Ами какво очаква...Аплодисменти от БСП ли?
41
1
 
1
 
! Отговори
д преди 10 години
До капоЕй капо, прав си бе прав си!
40
5
 
5
 
! Отговори
Нова двайсе преди 10 години
С чии гласове бе избран, бе хубостнико. С тези на ДПС. Защото ние гласувахме против този бъбривец. Той е бил винаги в някаква БеСеПарска секта против Председателите. Първо бе срещу Жан Виденов, сега срещу Станишев. Кокъла все още има много месо. Първанов работи за себе си, никога за хората и партията си. Това е специализиран демагог, орален маниполатор, за него всякаква партийн формация е стъпало към власта. Сега вече е предател на собствената си партия. Като наацоналист го ненавиждам с омраза.
39
0
 
11
 
! Отговори
ГОЦКО преди 10 години
ГОЦЕ САМО ЗА ОБСТРЕЛ ГОВОРИ..... 10 г. само на лов ходеше, 50 000 лв му струва пушката
38
8
 
10
 
! Отговори
Ахм преди 10 години
Докъде стигна този наглец Станишев!? Чак Първанов да ми стане симпатичен! И той го е разбрал що за стока е! А че ДПС ни управлява и преяжда с власт то си е така вече 20 години! Това отмъстително човече Станишев е готов да се целува с Местан и Сидеров, само и само да се докопа до властта и да си върне на Борисов! Докога България и всички ние ще сме заложници на личните напъни и мераци на Станишев и обкръжението му? Това си е вече мафиотска структура! Никой не е гласувал за нея! ОСТАВКА!!!
37
1
 
7
 
! Отговори
капо преди 10 години
До ЛУСТРАЦИЯ!Kво против Милошевич имаш па ти бе, болен мозьк? Че искаше да спре ислямската напаст да се разраства в Европа и на Балканите ли?
36
5
 
12
 
! Отговори
Незнайко преди 10 години
Пак не разбирам, защо ни занимавате с този човек ?Някакъв учен ли е ? Изобретил ле е нещо ? Направил е нещо за страната си или за света?Издал е книга ? Помогнал е на бедните ? Помогнал е на гладуващите ?Спечелил е Нобелова награда ? Или пък, може би е спечелил някакъв медал в някоя спортна дисциплина ?КАКВО е направило това подобие на човек, за да му отделяте толкова внимание ...?Напишете нещо за отец Иван от Нови Хан по дяволите, напишете нещо за майка Тереза...
35
4
 
15
 
! Отговори
@ преди 10 години
Гоце Първанов е олицетворение на цялата ориенталска изостаналост, безхаберност, болшевишко интригантство и византийски модел на политическо далавераджийство, който тегли България към дъното.
34
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гоце,збъркал си пръста...)
33
4
 
16
 
! Отговори
ЛУСТРАЦИЯ! преди 10 години
О-О-О Гоце !Снайпериста! Великия бридж майстор "Големия шлем"!Единствения фен на Милошевич.Президенто на сите българе ,най вече на тези от поречието на река Арда! Верен съратник на "петата колона" в България .Енергийния специалист!Един от малкото в пределите на задунайската губерния България. "Противогазът" за свободно дишаштите българи! Излезе на светло!
32
5
 
14
 
! Отговори
мафията червена преди 10 години
И агента гоце и съветския кагебист серГЕЯ и лудия сайдеров... както и Бараков...са руски ***.
31
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Потомствените срещу непотомствените кариеристи и комсомолци :) Хахааааа..Голяма битка ще падне ..От полза за една по- добра България :) А щом и "социалдемократът" калфин е в банда с Р,Петков, Гоце - руския верен агент , и разни стари нефелни мутри , то тогава хаосът ще бъде добре дошъл ..Хаосът , при вас :) Гоце - социалдемократ !!??? Хахахааааа......
30
2
 
14
 
! Отговори
АРХАР преди 10 години
По-нагло нещо от комуносоциалист/дс,кгб няма на този свят..роят се ,сменят си имената,платформите,лозунгите и все били други,никога не са управлявли и довеждали България пред пълен банкрут,купонна система и режим на ток и вода в мирно време, без природни бедствия..само дявола е на едно ниво с тях...*)))
29
7
 
12
 
! Отговори
АБВ...хихихи преди 10 години
Всичко, което може да унищожи или поне отслаби тази престъпна организация, наречена БСП, е добре дошло и само от полза за страната ни.
28
4
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Георги, вземи да се спреш, че ставаш досаден и се самоунижаваш! Най-малко ти можеш да говориш за ценности, защото си един от тези, които прилагаха двойни стандарти към инакомислещите. Да не ти напомням за 1996-97г., за срещите на "Копитото".., за неизпълнените партийни решения и т. н. Това няма как да се нарече, освен ПРЕДАТЕЛСТВО! Колкото и да ти се иска де се изживяваш като герой, няма как да стане. Историк си и трябва да ги разбираш тези неща.