"Показно отстрелване" видя Първанов в левицата

"Никой не е спечелил изборите със затягане на редици"
2 фев 2014 19:48,
62
"Показно отстрелване" видя Първанов в левицата
Георги Първанов. Снимка: БТА

Като „демонстриране на мускули” и „отстрелване ” на инакомислещите – така определи президентът в периода 2002-2012 година Георги Първанов случилото се вчера на заседанието на Националния съвет на БСП. Вчера ръководството на левицата свали политическото си доверие от участниците във формацията на Първанов АБВ.

Още по темата

Това е демонстриране на мускули и натягане. Стягане на редиците и показно отстрелване на хората, които мислят различно, каза той. Според него тези действия ще имат трайно негативно действия за левицата.

Никой не е спечелил изборите със затягане на редици, с това, че бие с устава по главата, каза той.

„Предатели са тези, които са предали ценностите, които са предали избирателите, отказвайки се от основния си ангажимент. Но аз никога не съм употребявал и не искам да влизам в такава лексика. Така, както критикувам БСП, така ще критикувам и другата партия. Аз самия съм критикуван много и приемам тази критика съвсем нормално”, добави президентът Първанов. Военният министър и член на ръководството на БСП нарече Първанов „предател”.

Той отново се спря и на начина, по които се разпределят постовете в държавата. ДПС трябва да разберат, че преяждането с власт ще има много тежък негативен ефект върху тях, каза още президентът. Според Първанов в българската политика трябва да се върне „интелигентната доброта”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
3
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
Засега само в " Нова сила " , Кръв и Чест и " Свобода " няма евреи . Другите просто не могат без тях !
26
5
 
5
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
Оф, беше ми писнало от Тиквата, сега пък тези мухльовци!Искаме Майли и Ким!
25
6
 
3
 
! Отговори
? преди 10 години
Аз щях да гласувам за Първанов, ако този Кало не беше там. Кало ще е проводник на американски интереси!
24
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гоце , бегай от тук.Отивай в Банкя и двамата с Тиквун си правете комплименти.Буда и Гоце -каква комбинация от алчност и жажда за власт...
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ и Дянков опитаха с яки икономии и замразяване на доходите на най-бедните, но улицата ги помете.
22
0
 
4
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
И не са 2,ами-"три".
21
1
 
2
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Костенурките(Testudines) са хитри подводници.
20
0
 
3
 
! Отговори
titi преди 10 години
To4no v takova stiagane na redicite jiviah i rabotih na dvoina ezda v darjavna rabota v perioda na prehoda i vseki pat se kazva6e - daite da dadem ! A kogato si pogledna dokumentite sega , izliza 4e sam polu4avala socialni , i 4e sam bila v neplatena . Za6to togava ne se 4uha tezi dumi 4e e izli6no natiaganeto ?? 4e e pagubno za horata podobno brutalno gazene na zakmonite ??? a edva sega se po4va otstaplenie , i komentari , sled kato faktite sa na 100% na lice .
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Той отново се спря и на начина, по които се разпределят постовете в държавата. ДПС трябва да разберат, че преяждането с власт ще има много тежък негативен ефект върху тях, каза още президентът". Тук Гоце е прав колкото и да му се сърдите. Това си е истината. Некога г-н Божидар Димитров каза ДПС ще погребе БСП и май позна.Нищо против ДПС - българските турци и те се гърчат като нас , но политическите върхушки си имат техен охолен и гарантиран стандарт.Те тва е демократичния преход и нема край
18
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брей колко много Станишковци са се навъдили по форумите-хм ***.
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Циркаджия...
16
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гоце, Гоце! Вече си архар и ще те отстреля Станишко!
15
2
 
6
 
! Отговори
ТОЙ КАЗА преди 10 години
Първанов:- Предатели са тези, които са предали ценностите, които са предали избирателите, отказвайки се от основния си ангажимент.....Майко мила, то бива такава наглост, ама тяхното вече мина всякакви граници!Всичките, всичките до един там горе във властта - ако на този Свят сте окупирали властта и сте недосегаеми, дано на онзи Свят си получите заслуженото! Дано горите в АДА!!!!!!!!!!!!!!
14
5
 
6
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 10 години
Първанов не можа да оправи/предаде/България и БСП когато бешевсъюз с Николай Добрев, ама вижте сега с Калфин аз вярвам,че ще съумеят да го сторят- Ярбап момчета са и,,,авджии,
13
5
 
7
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Абе тея от долната статия кукерите дето уж гонят злото вместо да се чудят какво да правят да запуат с тояги Гоцо и да го съпроводят до турската граница с един вързоп дрхи за изпът.
12
3
 
5
 
! Отговори
Марияна Попова преди 10 години
Миличък, тази вечер искам да те изненадам..и отпусна след като се "измъчи" от въпросите на дружката ти агент Димитър. Искам да те заведа в оня парк, където ни снимаха папараци за пръв и последен път. Искам да се поразходим там сега или никога повече не ме моли за романтични идеи, миличък!
11
10
 
6
 
! Отговори
Посерко Първанов преди 10 години
Първанов е турско ***! Много добре знае как връчи мандат за съставяне на правителство на анти българската и противоконституционна партия ДПС, и как Ахмед Доган щеше да състави правителство, а БСП да му бъде ***. Тогава ДПС щеше да има 15 министри, а БСП едва 5. Областните управители също щяха да бъдат разпределени в полза на ДПС. Тогава ДПС щеше да вземе цялата власт в България.
10
4
 
7
 
! Отговори
ДО 8 преди 10 години
АМИ ЯДЕ ЧОВЕКА ПЪЛНЕЕЕ ЗАРАДИ ТЕБЕ НА ДИЕТА ЛИ ДА БЪДЕ?според тебе колко килограма трябва да е че да ти хареса що се хващате за най-дребното?
9
2
 
6
 
! Отговори
Бай Тошо преди 10 години
до 5Както казваше моят зет Иван Славков на въпрос от журналист дали някой го мрази-" На всички съм им платил" и допълвам...и на агента Гоце и на моя любимец агент Димитър през годините подобаващо.
8
7
 
10
 
! Отговори
aврам преди 10 години
Гоце яко се е угоил.Ама и яко плюе против партията си,само маха и мае с ръце и облизва уста за кокал и власт!Няма да го огрее,дори и Тиквата да го подпира.Мазен мушморок ми изглежда. Плюе,ама не напуска партийката!