Сидеров пак се ядоса: Плевнелиев мъти водата

Националистът е "за" референдумите, но против лицемерието
Обновена: 4 фев 2014 14:25 | 4 фев 2014 14:24,
286
Сидеров пак се ядоса: Плевнелиев мъти водата
Волен Сидеров. Снимка: архив БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров остро разкритикува президента Росен Плевнелиев преди днешното заседание на КСНС и отново го посъветва да си свали имунитета.

Този път повод за критиките на националиста стана предложението на Плевнелиев за референдум за изборното законодателство заедно с евровота. Сидеров обясни, че партията му принципно подкрепя референдумите, но нарече действието на държавния глава конюнктурно и политическа игра.

Референдумите са много хубаво нещо и ние сме за допитване до народа по важни въпроси, заяви Сидеров, преди да влезе на заседанието. Той обаче поиска да знае защо Плевнелиев не е инициирал нито едно допитване по време на управлението на ГЕРБ.

Не направиха нито един референдум, дори се противопоставиха на референдума за „Белене” с всички сили, каза националистът. Той отново припомни, че в неговата управленска програма - „Планът Сидеров“, са предвидени промени в Закона за референдумите, които да улеснят провеждането им.

Не съм против да се реализират референдуми. Аз съм против лицемерието. Плевнелиев имаше прекрасната властова възможност да направи референдум като част от правителството. Сега смятам, че това решение е конюнктурно, политическа игра с цел да привлича внимание и да размътва водата, каза той.

По негови думи действията на президента не са искрени. Той се възмути, че българите не са били попитани за членството в НАТО, в ЕС и за Лисабонския договор.

Допитването до народа е много хубаво нещо, ако се прави, както трябва, по въпроси, които засягат наистина интереса на гражданите и с променен Закон за референдумите, обясни Сидеров.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долна *** е СидерАга ...Такива са всички лицемери ,които "обещават" неща ,които никога няма да изпълнят ,защото знаят,че ще бъдат изхвърлени на *** на историята...
194
11
 
21
 
! Отговори
БГ преди 10 години
До are_kulata:Ибрико -Димов заешката устна - какво сваляне на 2-то гражданство, какви новини на турски, каква борба за българщината, като крепите ДПС с регистрациите си да управляват Бъгария?***, ибрици, мекерета и еничари сте от Юруш, начело с доброволния *** гьотферен сидер ага!Бегом до сараите на сокола за нови опорни точки.Борите ли се с доганизацията? Защо ибрикът сидер ага не е служил в редовете на БА?Млъквай и се крий, на изборите ще ви покажем "обич" - българска, не анадолска!
193
14
 
18
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
Болене нали се беше скрил?Що се показваш бе.
192
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте как Веселин Иванов пита Сидеров от кога не е ходил на психиатър: youtube/watch?v=H_i6fvG9fJw
191
13
 
7
 
! Отговори
трибют преди 10 години
До Анонимен 231ДО СЕГА КАКВО ТИ ИЗПЪЛНИХА Бе май си се надрусал
190
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долен лъжец е СидерАга ...Такива са всички лицемери ,които "обещават" неща ,които никога няма да изпълнят ,защото знаят,че ще бъдат изхвърлени на *** на историята...
189
13
 
16
 
! Отговори
трибют преди 10 години
До АнонименАйди дайте му я власта на Сидеров - АМА НЕ ВИ СТИСКА все я давате на баш Бандитите
188
12
 
8
 
! Отговори
Бай Върбан преди 10 години
До Анонимен--219 ; Навремето Студентите в МЕИ бяха нарисували карикатура на Проф. Брадостилов .Изобразен беше като касапин. Той се спира пред нея и се СМЕЕ. ХА ХА ХА ДОКАТО ИМА ТЕЛЕТА ЩЕ ИМА И КАСАПИ.Същото и с Волен.
187
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Любимеца на ***, много го обичат.
186
8
 
14
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Лицемер е против лицемерието - интересно. Както беше написал един човек - "Има правителствена болница, но защо няма правителствена лудница?"
185
4
 
6
 
! Отговори
Бай Върбан преди 10 години
До АБВ--211 ;Абе ТЪПЧО 1997 г над 60% гласуваха за СДС ,чиято програна беше ;ВЛИЗАНЕ ВНАТО и ЕС. Забравили бе.
184
12
 
9
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Този от затвора ли се обажда?
183
3
 
7
 
! Отговори
Мима-продължение преди 10 години
Относно заседанието на КСНС: в текста за свикване на заседание никъде няма думата "задължително", а пише "президентът свиква на заседание водачите на политическите партии" и т.н. Това означава, че не е задължително Плевенлиев да те покани да се лигавиш там. Достатъчно има други хора, които ще свършат тази работа вместо теб - Станишев, бай Мишо, Местан...
182
7
 
8
 
! Отговори
Мима преди 10 години
Ама някой да те кара да ходиш насила на заседанието на КСНС, Сидер ага?! Стой си в НС и престани да се правиш на нормален човек! Можеш да свършиш и нещо полезно за здравето си: *** в психодсипансера на 4-и км и се прегледай дали си читав психически. Ако не си в напреднал стадий на болестта, започни да се лекуваш, иначе трябва да те вземат принудително на лечение.
181
7
 
8
 
! Отговори
Бай Върбан преди 10 години
До Анонимен--204 ; Все съм виждал простотия ама като твоята несъм.За Волен могат да гласуват само подобно нему КАТИЛИ
180
8
 
12
 
! Отговори
водата преди 10 години
Сайдерът мъти водата и вика: Кой ми мъти водата!? Кой бистър ум би избрал такова име на партия-атака!? Само болен мозък...
179
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво се чудите, този е като царя, само дето е луд. И той като царя дойде да ни оправя и хубаво ни оправи като си напълни сметките с милиарди, както Сакскобургготски. Абе изобщо какво да ги коментираме двамата, пълни *** са.
178
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ТОЗИ ЩЕ СЕ БОРИ СРЕЩУ ЧУЖДИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ....ЩЕ СЕ БОРИ АМА ДРУГ ПЪТ НАЛИ ДЖОБА МУ Е ПЪЛЕН
177
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доган предложил на Сидеров пари и той веднага се съгласил, без да се колебае. *** смешника , казва, че е националист и изведнъж БСП и ДПС му предлагат солидна сума и той веднага се съгласява да наруши планът си и програмата си, както и да жертва името на партията си, за да помогне на БСП и ДПС да са на власт. Сега само да каже: "аз съм националист", такъв бой ще му натирят, че ще се напикае и цял месец няма да може да стои седнал ..........продажно.
176
6
 
8
 
! Отговори
ДО 212 преди 10 години
До АнонименНЯМА КАКВО ДА ЧЕТА,ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАМ НИТО НА ПЛАНЪТ СИДЕРОВ,НИТО НА ВОЛЕН! ЗАЩО ДА СИ ГУБИМ ВРЕМЕТО ДА ЧЕТЕМ НЯКАКЪВ СКАЛЪПЕН ПЛАН ЗА ТЕЗИ,КОИТО НАИВНО ВЯРВАТ НА ДУМИТЕ НА СИДЕРОВ,МИ ТЕ ДЕЛАТА ГОВОРЯТ ДОСТАТЪЧНО И ТОЗИ ПЛАН Е ЗАБЛУДА,ЗА ТЕЗИ,КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ВИДЯТ РЕАЛНОСТТА! МИ КВО СПИРАНЕ НА ПАРТИНИ СУБСИДИИ КАТО ВОЛЕН СИ ХАРЧИ ПАРИТЕ,А ТИ ВЯРВАЙ НА ПЛАНОВЕТЕ МУ!