Красимир Стефанов напусна ПГ на ГЕРБ, става независим депутат

Той е третият избраник, напуснал парламентарните редици вдясно
Обновена: 17 фев 2014 14:11 | 17 фев 2014 11:14, Анисия Иванова
211
Красимир Стефанов напусна ПГ на ГЕРБ, става независим депутат
Красимир Стефанов. Сника, архив Булфото

Депутатът от ГЕРБ Красимир Стефанов е подал заявление, с което напуска групата на партията и става независим.

Това обяви зам.-председателят на парламента Мая Манолова, като уточни, че заявлението му е постъпило в 8.53 часа днес в деловодството на Народното събрание.

Стефанов бе избран в 42-рото Народно събрание от Хасковския многомандатен район. По време на управлението на ГЕРБ той беше шеф на Националната агенция за приходите (НАП).

Той е третият депутат, който напуска групата на ГЕРБ и става независим. Преди него, в края на миналата година това сториха Георги Марков и Светлин Танчев.

Преди три дни – в петък, друг депутат от ГЕРБ - бившият зам.-министър на финансите Владислав Горанов подаде заявление и напусна парламента.

Като мотив той обяви желанието си да се развива като експерт.Депутатката Йоана Кирилова също напусна и групата, и парламента.

В 42-рото Народно събрание ГЕРБ вкара 97 депутати. След промените депутатите от партията в парламента остават 94-ма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още по темата: парламентнапусналГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Красимир Стефанов изобщо не е член на партия ГЕРБ. В някакво интервю казва, че не му харесвало, че в Парламента се гласува партийно. Човека просто не е наясно с принципите на парламентаризма. Хубаво е, че такива полуидьоти се изчистват.
138
7
 
8
 
! Отговори
али преди 10 години
Нещата са много прости.Не е нужно да се оплюва този или онзи. Помислете , накъде искате да върви страната! Искате ли да бъдете свободни или граждани на една провинция било то руска или турска.БСП ,АТАКА и всички без Герб и ДПСсе стремят да ни превърнат в руска провинция. ДПС иска да станем турска провинция и само ГЕРБ се стреми да имаме Европейско развитие.Така че дали е тиква, Буда или каквото там са ви казали "Учителите" - няма значение важно е накъде ни водеше и накъде ни води.
137
3
 
4
 
! Отговори
борисов преди 10 години
до анониментакива като тебе трябва да бъдат гонени от държавата за такива изказвания.като си толкова отворен излез със името си ,държавицата ни от такива дървари е на тоя ред.
136
2
 
2
 
! Отговори
БАТЮ преди 10 години
До АнонименЗа СЪЖАЛЕНИЕ - !!!! си АБСОЛЮТНО ПРАВ !!!!!
135
1
 
2
 
! Отговори
БАТЮ преди 10 години
До АнонименДА ГО ДУ..Ш
134
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партията на българските мутри - ГЕРБ, се разпадна тотално ! Депутатите напускат, членовете на партията също напускат масово, симпатизанти също вече няма, на много места в страната ГЕРБ е вече без структури. ГЕРБ вече официално е на политическото гробище !
133
8
 
12
 
! Отговори
ime преди 10 години
няма как партия, която държи депутатите си със страх, да не се разлюспи в един момент.За съжаление ББ сам си подля вода и скоро в парламента ще наблюдаваме една мижава контролирана опозицийка.
132
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най големите престъпници и крадци хвърлиха пумия срещу ГЕРБ,пръв започна Доган после Алексей Петров,Пешо Сумиста,Джудиста,Каратиста,Гоце,Станишев,Местан,Сидеров....Мафията пак ви победи а народа пак си остана ***,така ви се пада ***,вие ще си останете най бедни най нещасти и най изчезващи в Европа
131
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колев колеев,за това ли си избра Доган? Да ти се чуди човек какво мрънкаш че си най беден,най нещастен и най глупав в Европа вместо да си кажеш че си го заслужаваш,*** народ слаба държава,пълно е с такива като тебе *** и за това ще си останеш най беден.Така ти се пада ***
130
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Миро найденов, Емо Ротманса, Краси Стефанов, Горанов, другите двама депутати от герб - масовото бягство започна. Фидосова - в заточениеЦветанов - не едепутата, обвинаем, търсят му се заместници....Дянков - избяга в САЩТрайков - при реформаторите....да се говят Цачева, Дончева и хубавото Деси
129
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много искам да видя физиономийте на Станишев,Местан,Доган,Сидеров,Бареков,Гоце.....когато ГЕРБ пак спечелят изборите....
128
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тука в тоя форум е пълно с червено *** некачествен матерял,аз се чуда защо държавата е толкова проста,бедна и нещаста а то е пълно с *** като вас.Така ви се пада,*** от глад и мизерия,дано изчезнете като нация белкем и БСП изчезне с вас
127
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя Стефанов неможа да се възползва от власта и нищо чудно да мине към ДПС,там порцийте са по големи...
126
0
 
7
 
! Отговори
Менда Стоянова преди 10 години
Красьо, Красьо, лошо ли ни беше като бяхме в НАП -а ?
125
1
 
8
 
! Отговори
Знаещ преди 10 години
ГОЛЯМ МЕРАК ЗА МЯСТО В ЕВРОЛИСТИТЕ.ЗА К.СТЕФАНОВ СЕ ЗНАЕ,ЧЕ МНОГО ЛЕСНО МОЖЕ ДА БЪДЕ КУПЕН.
124
6
 
5
 
! Отговори
Мария Мургина преди 10 години
Колегата Стефанов е пич !!!
123
2
 
14
 
! Отговори
Тодор Батков преди 10 години
А га яди кифтяата, добре беше, а ... !!!
122
8
 
7
 
! Отговори
rustam преди 10 години
ТЪЖЕН ДЕН КАМБАНИ БИЯТ ДНЕСКА ПЛАЧЕ ГЕНЕРАЛЪТ
121
2
 
15
 
! Отговори
неблагодарни преди 10 години
след ,като не му уредиха мазната мутра с пост в партията в знак на благодарност за безупречните проверки,ще гледа да се уреди другаде.
120
2
 
18
 
! Отговори
оги преди 10 години
Баси помияра, независим с 3000 лв. заплата и екстри.