Оставам в ГЕРБ, сигурен е Московски

Нямал намерение да напуска НС и да работи за друга партия
23 фев 2014 17:40,
75
Оставам в ГЕРБ, сигурен е Московски
Снимка: архив, Булфото

Ивайло Московски категорично опроверга появилата се информация, че  ще е следващият депутат, който ще напусне ГЕРБ.

Подобни провокативни твърдения са толкова нелепи и неверни, че не заслужават дори да ги коментирам. В тях няма и капка истина, написа той във Facebook.

Бившият министър на транспорта заявява, че няма никакво намерение да напуска парламента и да работи за друга политическа формация.

Още по темата
 „Избран съм от листата на ГЕРБ и ще продължавам упорито да работя с всички сили за каузата и ценностите, които изповядва партията. Няма да подведа избирателите на ГЕРБ и всички, които гласуваха за мен като водач на листата в 23 МИР в София. Продължавам да работя усърдно по задачите и ангажиментите, които заявих в предизборната си кампания, и за предсрочни избори“, категоричен е Московски.

Подобни твърдение наскоро опроверга и Вежди Рашидов.

Досега петима депутати напуснаха парламентарната група на ГЕРБ, като Владислав Горанов и Йоана Кирова излязоха извън парламента. Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов е последният, отказал се от парламентарната група на ГЕРБ, но остана независим. Пръв се отцепи Георги Марков, а след него това стори Светлин Танчев, които също останаха в парламента като независими народни представители.

Вчера Николай Бареков прогнозира, че "висок депутат от ГЕРБ, завършил икономика в чужбина", е следващият, който ще се присъедини към „България без цензура”. „Чух, че следващият напуснал ще е висок, умен, красив..., но освен мен за друг не се сещам", отвърна Борисов.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: ГЕРБИвайло Московски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
*** ти може и да оставаш в Герб но Герб няма да остане!В тая партия с конкурс за най-голям *** ли ви избират?И ти почна като Рашидов да мънкаш че оставаш,без да осъзнаваш даже защо си там.Рашидов беше сложен за да се внуши на турците че Герб не е като Атака, щом има турчин в редиците си.За да може да се отцепят гласове от твърдия електорат на ДПС към Герб.План на тиквата да намаже който не провървя !А ти си сложен по същата причина там с разликата че не е от турските,а от *** !Ясно
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Московски да се чете ***!Тиквата може и да се е интегрирал с *** , на аз не искам повече *** във властта!
67
0
 
1
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 10 години
Мауму стара съвсем се увълчихКрасив, умен , за вършил икономика в чужбина,...... за друг не се сещам.Та ,Тиквата съвсем е изперкал.Печена, варена ,готвена.......... а,бе пак си е тиква.Най-много да развали менюто.
66
0
 
3
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Хахаха ,оставал в гроб,та къде другаде ще те вземат бе некадърнико
65
3
 
3
 
! Отговори
трол е майка ти преди 10 години
Тия комунисти много помургавели брееее, че и дебели станали.Така е, по плажовете в Катар и при Ердоган слунцето пари повече!
64
5
 
13
 
! Отговори
Акъл море преди 10 години
Много правилно решение! Точно там ти е мястото! И акъла ти герберски и кратуната!
63
2
 
1
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Такива като "журналиста" на гръцки се наричат -"Скатопрохтис"
62
0
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
do "zhurnalista" :Как ще разпознаете така наречените "***"-зомбирани идеологически ! Не по "журналистическите"неймове,но по съдържанието на написаното-извън нормалното за личен мироглед.Комбинация от позабравени с изтекъл срок на годност клишета и настояща политическа картина-"настроения".Иначе бил "журналист"-"ската на фаи"
61
4
 
3
 
! Отговори
Гледащ преди 10 години
До Моника СтанишеваКато знам колко е грозничка Моника,а Местан ще е най-отзад на тройката,трудно ще стане!
60
7
 
15
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 10 години
БОЙКО С ТЕБ СМЕ
59
9
 
14
 
! Отговори
Градския преди 10 години
Оставаш? Значи ГЕРБ ще си отива !
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Роската Петроф е такова просто парче, направо се изумих като го гледах при Кеворк. Бил завършил някква си специална гимназия... Това момче е малоумно, пък каква диплома има е друга работа. И се смее истерично като ***.
57
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никъде не го искат и разбира се ще остане в ГЕРБ.
56
8
 
13
 
! Отговори
Край преди 10 години
покровителите на бареков изнудват гербаджии които са били в изпълнителната власт. все нещо имат записано. обаче черничкото момче е пич и се неподава. Много ми е било чудно човек с такъв тен да управлява транспорта но Московски си е пич и мъжкар.
55
5
 
12
 
! Отговори
журналист преди 10 години
Браво най после кликата на Т.Живков ще си има партия в лицето на Кунева-Пръмова. Тя възродителя на имената и Касим Дал възродения демократ ще се целуват отново. Иван Костов пак ще е на власт чрез Радан Кънев. Въобще само реформатори са се събрали. Чисти като сълза. Боже господи защо ни наказваш с такива ренегати и ***. Как не се намериха нормални хора в тази Държава , да я поведат напред.
54
6
 
9
 
! Отговори
оставка преди 10 години
Опорните точки и манипулации на бсп в действие преди избори! Не може обаче да манипулират хората,които търсят истината! Еми правилно говори Московски,що да постъпва предателски,за да го купят като "независим"!
53
2
 
11
 
! Отговори
11 преди 10 години
До до 52,ти сега ще се обидиш ли ,ако те нарека ганьооооооо,така че на етнос никой не бива да се обижда.
52
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
червените *** ще останат много разочаровани на изборите
51
6
 
10
 
! Отговори
до 52 преди 10 години
значи ромчето на тиквата остава в герб,все пак един ром трябва да има,за миризма на герберите+++++++++сега по -спокоен ли си ?мислиш си ,че правиш нещо като сипеш обиди ха ха ха
50
10
 
8
 
! Отговори
1 преди 10 години
значи ромчето на тиквата остава в герб,все пак един ром трябва да има,за миризма на герберите.