Ако Йовчев е човек с пагони, да си подаде оставката!

Не може дядо с пушка да стреля по спецчасти, възмути се Росен Петров
Обновена: 14 мар 2014 12:25 | 14 мар 2014 12:25,
147
Ако Йовчев е човек с пагони, да си подаде оставката!
Росен Петров Снимка: "България без цензура", архив

Заместник-председателят на „България без цензура“ Росен Петров поиска оставката на вътрешния министър Цветлин Йовчев заради стрелбата в Лясковец.

„Тук съм, за да поискам оставката на министър Цветлин Йовчев, който трябва да понесе политическа отговорност, за това, че е загинал един полицай, а други трима са ранени. Ако е човек с пагони, да си подаде оставката, нали има чест", каза Петров в парламента.

Той пристигна в Народното събрание, където вътрешният министър бе извикан по спешност от депутатите, за да докладва за операцията в Лясковец. Росен Петров подчерта, че не лично той настоява за оттеглянето на Цветлин Йовчев, а го прави от името на партията на Николай Бареков.

Още по темата
„Защото полицаите не могат да свършат елементарна работа. Къде са им били пистолетите?! Защото се е стигнало до положение да се прави щикова атака на нож и да се дават жертви", коментира още случая заместник-председателят на „България без цензура“.

Той подчерта, че „така не се провеждат акции“. Според него те трябва да се правят в тъмните часове на деня.

„Използват се газови или светлинни гранати, за да се зашемети този човек. Не може четирима полицаи, спецчасти, да бъдат отстреляни от 60-годишен дядо с ловна пушка. Къде са били снайперистите? Това е смешно, срам и позор за държавата", допълни Петров.

Партията на Бареков ще блокира подстъпите към Боровец, където управляващите ще се съберат на семинар, ако утре БСП не отмени събитието в зимния курорт и не обяви ден на национален траур в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
С извинение към пострадалите но КАКЪВТО РОСЕНЧО ТАКОВА НИ И МВР-то./той е бъдещия вътрешен министър на пеевски/.
110
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Росен говори за чест". Най-краткия виц.
109
1
 
0
 
! Отговори
ставри преди 10 години
До 2012 годинаКолко плащат?Що на ме уредиш и мене?
108
4
 
1
 
! Отговори
2012 година преди 10 години
Съдът е разпоредил на полицията през пролетта на 2012 г да проведе акция за задържането на този човек и отнемане на оръжията му! Защо полицията и Цвъ-цвъ не са изпълнили нареждането на съда? Гербери да не коментират тая история, че за тях е автогол и се размириса цялата история!
107
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Росене, стига си лъгал! Само в приказките нос може да порасне при лъжа. Твоят така ще си остане, а ти напразно си изхаби доверието и достойнството. Защо ти трябваше да подкрепяш това цакано асо, този *** Барека???
106
1
 
18
 
! Отговори
OH преди 10 години
Ако Роската имаше нос, нямаше да си пъха израстъка, където не разбира и да души на *** фмирисания ***!
105
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ти надрусан ли си бе та днес един психо уби твой колега и рани още трима противен си отсега какво остава за после то и за това Слави се отърва от теб
104
0
 
8
 
! Отговори
Габи преди 10 години
Не знам какво ще предствлява България, след като непрекъснато всяко правителство, което дойде на власт, вади кирливите ризи на предходното. Не можахме да се преборим стова все някой друг да е виновен, а да не можем да видим собствената си вина. Днес не може човек да има сигурност за нищо. Никой не е сигурен като излезе на улицата, дали ще успее да се прибере жив в къщи. На никой не му се работи, а гледа нещо да открадне за да яде. Какво ли ще остане от нашия мързелив и крадлив народ след години
103
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ако ти си поне малко мъж спри да говориш глупости, спри да се изявяваш като много вещ относно всичко и отдай поне малко почит и смирение в този ужасен ден. Все пак има загинал бивш твой колега или забрави че си бил милиционер.
102
0
 
14
 
! Отговори
БившКоренякСофиянец преди 10 години
Тва пък *** продажно, Роската (като другия Роска Пумата), що не си завира зур;ата където не му е работа?!Я да си се обичат с Пеевски и Бареков и да си правят бебета един на друг, ако искат, но да не дават акъл, щото нямат!
101
0
 
18
 
! Отговори
. преди 10 години
До vot42То пък един водещ!Добре,че се махна от тв пространството!
100
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да има надежда.Ще дойде Росен Петров да им говори на древногръцки и ще се разберат.Или ще изнесе лекция по история на литературата.
99
3
 
6
 
! Отговори
jeyko преди 10 години
Navremeto mediite prevarnaha Book Tikvata ot mishok v tigar Sega e red na tova momce
98
0
 
21
 
! Отговори
vot42 преди 10 години
Бъдещият министър на МВР,още отсега бърза да дава съвети!Само,че едно е да водиш предаване от студио,а съвсем друго е да ръководиш министерство!
97
0
 
10
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Може ве пиандурник , нали виждаш , че може... стреля и не му пука а ти и твоя ортак каде сте тръгнали по пътеката на предателите може да вземете един пистолет да си го наврете в *** и да гърмите!!! Аз калпака като вас не го свалям твърде ми е свят ....за мен има виша стойност и калпак не свалям и вяра като вас не сменям! *** всички продажници долни!
96
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kak se kazvashe rapara na snimkata !
95
0
 
21
 
! Отговори
до Росинатчо преди 10 години
Какво прави такъв *** при другите ***. Станахте много.
94
0
 
15
 
! Отговори
wld преди 10 години
Левчо, а на теб що ти е деформиран носа....
93
0
 
13
 
! Отговори
преход ли преди 10 години
Как да правят акция-да убиват наред ли?Тук работата е , че не са иззели оръжието на човек, който заплашва децатаЗначи пак опира до проблем на МВР с местните феодали .Както е казал поетът:"Преход ли бе , да го опишеш?"
92
0
 
21
 
! Отговори
PIPO преди 10 години
MNOGO VZE DA ZNAESH ZAKONITE ! SMOTANQK !.