Ако Йовчев е човек с пагони, да си подаде оставката!

Не може дядо с пушка да стреля по спецчасти, възмути се Росен Петров
Обновена: 14 мар 2014 12:25 | 14 мар 2014 12:25,
147
Ако Йовчев е човек с пагони, да си подаде оставката!
Росен Петров Снимка: "България без цензура", архив

Заместник-председателят на „България без цензура“ Росен Петров поиска оставката на вътрешния министър Цветлин Йовчев заради стрелбата в Лясковец.

„Тук съм, за да поискам оставката на министър Цветлин Йовчев, който трябва да понесе политическа отговорност, за това, че е загинал един полицай, а други трима са ранени. Ако е човек с пагони, да си подаде оставката, нали има чест", каза Петров в парламента.

Той пристигна в Народното събрание, където вътрешният министър бе извикан по спешност от депутатите, за да докладва за операцията в Лясковец. Росен Петров подчерта, че не лично той настоява за оттеглянето на Цветлин Йовчев, а го прави от името на партията на Николай Бареков.

Още по темата
„Защото полицаите не могат да свършат елементарна работа. Къде са им били пистолетите?! Защото се е стигнало до положение да се прави щикова атака на нож и да се дават жертви", коментира още случая заместник-председателят на „България без цензура“.

Той подчерта, че „така не се провеждат акции“. Според него те трябва да се правят в тъмните часове на деня.

„Използват се газови или светлинни гранати, за да се зашемети този човек. Не може четирима полицаи, спецчасти, да бъдат отстреляни от 60-годишен дядо с ловна пушка. Къде са били снайперистите? Това е смешно, срам и позор за държавата", допълни Петров.

Партията на Бареков ще блокира подстъпите към Боровец, където управляващите ще се съберат на семинар, ако утре БСП не отмени събитието в зимния курорт и не обяви ден на национален траур в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
19
 
! Отговори
фен преди 10 години
я, па тоя!
70
7
 
13
 
! Отговори
прокурор-пенсионер преди 10 години
Хайде сега *** пак да плюят Б.Борисов защото бил гръмнал Чакъра. Сега да идат да обяснят на децата и родителите на загиналия и ранените полицаи колко са демократични. А на народа малоумния Гл. секретар да обясни как са победили престъпността. МВР загива от такива *** като Министъра и Гл. секретар.
69
1
 
18
 
! Отговори
баба на 55 преди 10 години
К*ъв "дядо", бе Росене? Ми ти самият си на 40 и кусур, преваляш към 50!
68
1
 
22
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Завършил бил Симеоново. Е, и? Представяте ли си един завършил медицина, който е на 40 год. и има стаж по специалността си......1 ГОДИНА(!!!) да раздава съвети на старите хирурзи?!? Росене, знам, че искаш екшън, фанфари, слава, "Операция Слава", нали така беше? Обаче после като се оакаш до ушите, нали ние ще трябва да ти перем пешкирите.
67
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Питам:Кой е нужният човек на обществото? Убития полицай или 53 год.откачалка.Защо не той,а полицая си отиде.Затова Бойко ги взривяваше.Не може да стреляш с/у държавата.А колкото до Йовчев,държавата ни няма оп-голям темирут от този ***,спящата клетка на гадния комунист.
66
10
 
30
 
! Отговори
Belle преди 10 години
Тоя па *** ми дойде до гуша с тея пагони и офицери. *** какъв офицер си ти бре ?Нереализиран, некомпетентен, неграмотен и безинтересен журналист, който сигурни с 300 зора е завършил Симеоново. Като знам до скоро що за човек, излезнал от същото школо ни управлява ми се плаче ! И защо човека да си подава оставка. По добър министър на вътрешните работи едва ли сме имали, а сравнение с физкултурника е ЗЛАТО ! Да не би той да е ръководил и обучавал спец-отряда, а ? Всички мизерници само знаят !!!
65
0
 
20
 
! Отговори
бай иван преди 10 години
роската като катастрофирала руска ГАЗ-ка в лицето.
64
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
4e ovchev ne si li e podal ostvkata , sled izdynkite na protestite deto biha protestirashti, sled izdynkite s bejancite , sled tazi izdynka deto ubiha policai , i sohte li ne si e podal ostvkata?
63
0
 
26
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Роско,роско,кога стана калайджия,кога ти почерне *** !-Щом и ти ,сценариста на учиндолския *** и водещ ,започна да се изказваш по полицески въпроси -втасахме я отвсякъде !
62
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То Народното събрание вече му е като бащиния
61
1
 
9
 
! Отговори
V преди 10 години
Тои чест няма и това е ясно,защото ако имаше, никога нямаше да допусне и за секунда Пеевски да седне на неговото място.Доколкото ти имаш право да искаш някаква оставка, виж доверието към теб и си направи извод.
60
2
 
37
 
! Отговори
Ченге преди 10 години
Стрелецът не е дядо, а мъж на 53! Дядо е баба ти, а ти си толкова глупав и некадърен, че няма как да даваш акъл на когото и да е. В тази смачкана държава всички изперкаха, благодарение на "политици" като теб и Бюреков! Ти си пишман полицай и пишман офицер, но ако имаш офицерска чест вземи, та се гръмни в глупавата глава! Така ще спасиш и себе си и хората наоколо!
59
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шшшииит , говори госин бъдещ вътрешен министер.....очаква се изявление на сигурния бъдещ министер председател ......шапки долу и нито гък.......един е Господ и Бареков е неговия Пророк
58
1
 
4
 
! Отговори
krokodil преди 10 години
И това се случи с "цел" Премахнаха ми "evgeni1234",за да могат сега да ме имитират.Не е в това проблема,проблемът е в това,че си губя времето,а Мишоците си вилнеят и поповете остават Нео,бръснати ! И все пак-чао!
57
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоз тьофлек където ме е яд да го гледам, ами и да го слушам.... откага му е миродавно мението... Аха от когато взе да си плаща за PR на медиите :)))))))))
56
2
 
2
 
! Отговори
"krokodil" преди 10 години
Някой си, се опитва да ме копира.Използва-"е". Днес бях с "крокодил",иначе съм и "evgeni1234".Но от тук на сетне,прекратявам коментарите си .Въпрос на чест и невъзможност да се убедят силно заблудените,поради нежеланието им "да разберат -как стоят нещата" от фарсове,мошеници,попове,ционистични *** и Мишоци.И лобисти и имитатори.Чао!
55
0
 
17
 
! Отговори
Лечко преди 10 години
Росен Петров пак си вре носа (или това което минава за нос при него) където не му е работа...
54
0
 
28
 
! Отговори
??? преди 10 години
Кой пуска непрекъснато Бареков и Петров в парламента? Мен ще ме пуснат ли да вляза там и да започна да искам оставки? "Пази боже сляпо да прогледа". Сложиха ги начело на една измислена партия и започнаха да лаят. О,забравих.Неотдавна Бареков се провъзгласи за бъдещия министър-председател.А този ще е вътрешен министър. Защо тогава да ходя да гласувам?
53
1
 
23
 
! Отговори
lili преди 10 години
Ако е дядо на 53 на 70 години какъв ще е Роско? Взимай гранатитии и беж при безцензурните!!!
52
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заместник-председателят на България без цензура Росен Петров поиска оставката на вътрешния министър Цветлин Йовчев заради стрелбата в Лясковец.АЗ ПЪК ИСКАМ *** ДА НЕ МИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ПОЛИТИЦИ, АМА ТО САМО ТАКИВА СЕ БУТАТ В ПОЛИТИКАТА.