Пак ще сме първи на евроизборите, сигурен е Борисов

"Не им се притеснявам, хората ги виждат"
136
Пак ще сме първи на евроизборите, сигурен е Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка, архив: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е убеден, че неговата политическа сила пак ще е първа на предстоящите евроизбори без значение, че опозицията няма представител в ръководството на ЦИК.

Въпреки това той при призна, че в Брюксел се чудят как така първата политическа сила, тази, която има най-голямата парламентарна група, няма член на ръководството на комисията.

„Аз  запознах ръководството на ЕНП, защото е ясно - за парламентарни, кметски избори си лъжат, правят си афери, но тук става дума за Европарламент и не им е безразлично дали изборите няма да са прозрачни и честни”, коментира Борисов.

Още по темата
"Аз не им се притеснявам, колкото повече такива неща правят, хората се убеждават, че това, което се опитаха да ни припишат на нас, те го правят, ако искат да вземат и шестимата ни членове, винаги съм се явявал на избори като опция и винаги сме ги побеждавали, колкото повече се стараят да имат служебна победа, хората разбират, че пак искат да правят някаква афера”, продължи той.

Лидерът на ГЕРБ за пореден път заяви, че е ясно, че БСП, ДПС и „Атака” управляват заедно и това вече го виждат и избирателите.

„Но народът не е казал, че ДПС и "Атака” трябва да правят повече от ГЕРБ и на следващите избори това безпощадно ще им бъде напомнено от хората”, отсече Борисов.

Според него управляващите са „хора, които на бялото могат да кажат черно, без да им мигне окото”.
 
Въпреки недоволството на опозицията Борисов обяви, че депутатите му няма да напуснат парламента заради ЦИК.
 
„Напускането на парламента е крайна мярка, прилагахме го и него, но това само ще им облекчи работата да правят още измами”, заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
4
 
! Отговори
!!! преди 10 години
az vinagi sam glasuvala za gerb , taka 4e kakvoto moga sam davala ,
97
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма,всички разбрахме,че си мутра.Чао!
96
5
 
10
 
! Отговори
красналиев преди 10 години
абе другарю пожарникар и сикаджия какво правиш още на свобода ходи при маргините в испания и ни освободи от милиционерщината която бяхте създали
95
5
 
7
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 10 години
ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВАТЕ КАТО НА ИВАН КОСТОВ
94
5
 
10
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Ама Бойко е винаги първи ! Първа мутра, първи пожарникар, първи кмет, първи министър, първи ни затри само за 4 гоидини, първи лансира идеята " яжте асвалт не храна " ,първи по телевизията, първи да си направи няколко млрд. лв и т.н. и т.н. ....
93
6
 
10
 
! Отговори
martin5677 преди 10 години
ГЕРБ говорят за чисти и прозрачни избори, а самите те са свикнали да заобикалят закона.
92
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До perunika За "КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ". Другите са ментета.
91
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От тоя маймун не ми се четат новини.Само като му видямазната мутричка,превключвам от отвращение.
90
3
 
9
 
! Отговори
До 113 преди 10 години
Уважаеми, изборите нали не са за Велико народно събрание? Каква промяна ще направиш като гласуваш за европарламент? Каква пормяна ще направиш като грасуваш за народни представители? Никаква! Ще гласуваш са един от избраните, който ще слуша вожда си, а вожда му ще слуша Станишев, както прави Лютви Местан. Нямаш никакво основание, да вярваш, че нещо зависи от теб, при парламентарната демокрация. Факт!
89
7
 
13
 
! Отговори
Естет преди 10 години
Мутрата бърка желаното с реалното. ***!
88
7
 
11
 
! Отговори
емо преди 10 години
герберастът пак се изходи и вони.що ли не го затвориха да не разваля въздуха
87
4
 
12
 
! Отговори
до 109 преди 10 години
пич,сам си противоречиш.как ще направиш промяна,като ходиш за гъби?
86
6
 
7
 
! Отговори
До РПГ преди 10 години
РПГ, ти руснак ли си? Знаеш ли, че Русия се е разположила, на анексирани от България земи? Знаеш ли, че природните богатства на Русия, нефта, са източвани, от Путин, от изконни български земи? Върви при Путин, що щеш в Дунавска България? Това , ти ли си го измислил, твоето мнение, или Моника ти го е "спуснала"? А татарите, са волжките българи, които Сталин е "кръстил" татари.
85
7
 
14
 
! Отговори
Fk преди 10 години
Бойко, върви си никой не те иска!
84
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гласуването, е легитимиране, а не избор, на нещо по-добро. Негласуването е протест, несъгласие. Защо ли, троловете, агитират да се гласува задължително? За да имат господарите им перманентна легитимна власт над суверена си, за да се хвалят, в европа, колко са одобрявани. Всички политически партии, са първични политически организации на БСП/БКП и затова са еднакви, незаслужаващи гласа на мислещият човек, у нас! Промяна да държавното устройство, е решението.
83
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тази невероятна с мащабите си пропаганда срещу гербаджиите започва да ни втръсва и замирисва на гнилоч.може би само при сталин е било по брутално пропагандирането.писна ми и от кредитите за незнам колко милиарда вече станаха на тези пишман министри.май работата става-след нас потоп,като знаят,че никой вече няма да гласува за подобна тройна шайка с кайшка.писва ми.искам нормален живот за нас и децата ни.писна ми вече от долни червени капиталисти......
82
6
 
16
 
! Отговори
рпг преди 10 години
на евроизборите ще гласувам за владимир путун и русия
81
9
 
11
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Ако си първи ще върнеш ли пак мандата ?
80
4
 
5
 
! Отговори
perunika преди 10 години
i za koia partia traibva da glasuvame?
79
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
101 и 102 -един и същи човек