Пак ще сме първи на евроизборите, сигурен е Борисов

"Не им се притеснявам, хората ги виждат"
136
Пак ще сме първи на евроизборите, сигурен е Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка, архив: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е убеден, че неговата политическа сила пак ще е първа на предстоящите евроизбори без значение, че опозицията няма представител в ръководството на ЦИК.

Въпреки това той при призна, че в Брюксел се чудят как така първата политическа сила, тази, която има най-голямата парламентарна група, няма член на ръководството на комисията.

„Аз  запознах ръководството на ЕНП, защото е ясно - за парламентарни, кметски избори си лъжат, правят си афери, но тук става дума за Европарламент и не им е безразлично дали изборите няма да са прозрачни и честни”, коментира Борисов.

Още по темата
"Аз не им се притеснявам, колкото повече такива неща правят, хората се убеждават, че това, което се опитаха да ни припишат на нас, те го правят, ако искат да вземат и шестимата ни членове, винаги съм се явявал на избори като опция и винаги сме ги побеждавали, колкото повече се стараят да имат служебна победа, хората разбират, че пак искат да правят някаква афера”, продължи той.

Лидерът на ГЕРБ за пореден път заяви, че е ясно, че БСП, ДПС и „Атака” управляват заедно и това вече го виждат и избирателите.

„Но народът не е казал, че ДПС и "Атака” трябва да правят повече от ГЕРБ и на следващите избори това безпощадно ще им бъде напомнено от хората”, отсече Борисов.

Според него управляващите са „хора, които на бялото могат да кажат черно, без да им мигне окото”.
 
Въпреки недоволството на опозицията Борисов обяви, че депутатите му няма да напуснат парламента заради ЦИК.
 
„Напускането на парламента е крайна мярка, прилагахме го и него, но това само ще им облекчи работата да правят още измами”, заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво като сте първи на евроизборите,след като всички гледате ЕВРОТО,а изборът е за тъпанарите,който ще гласуват!!Нещо да сте направили с тези мандати в европарламента за България и българите,с нещо да се е променило положението на народа ви!!Поредните избори на който ще избираме високоплатен европейски антураж!!Нищо ново!!
17
9
 
11
 
! Отговори
Иван преди 10 години
И какво като е първи? Какво променя това? Ей сега да му се даде властта, той няма нито подготвени кадри, нито специалисти в отделните сфери, никакъв управленски капацитет-никакъв! Едно сърдито дете, което клати държавата, като си мисли, че тя е играчка.
16
11
 
11
 
! Отговори
дон нуцо преди 10 години
Боко няма ли да смени флашката. тези приказки за победа на изборите вече ги слушаме почти година.а за изборите по добре да мълчи много съмнителна е тази победа има куп доказателства за фалшивицирани резултатати.
15
10
 
10
 
! Отговори
мишката от Банкя преди 10 години
На Буда изобщо не му пука за България и хората>Мръсната мутра иска да продължава да краде и речите му са насочени само към това да има власт и да се слага на ЕНП!Нито едно от изказванията му не са насочени към обикновенния човек.Мършата продължава да третира хората като лош матрял.Ние ще му покажем,какво мислим за него!
14
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гласувайте за БСП , вече живеем много добре
13
16
 
18
 
! Отговори
баба гюра преди 10 години
Един ден ако България осъмне без този *** ......с кеф ще се напие цял един народ !!!!
12
8
 
11
 
! Отговори
idiotiA преди 10 години
все едно кой ще е първи - герб или бсп, във всички случаи народът губи
11
10
 
6
 
! Отговори
ДДД преди 10 години
Обаче има прилика с Тодор Живков ....вижте добре хаахха
10
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много мой приятели и дори и аз бях против Борисов ,но сега сме за него
9
8
 
8
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
С тая ехидна усмивка и потъркване на ръце ли печели толкоз голямо стадо овци .........жалка част от народа ! Долна ! После пак ще реват пари нямааа заплатите малкииии гладни смееее младите бягатттт да живее бойкоооо
8
9
 
12
 
! Отговори
тнт преди 10 години
Аз запознах ръководството на ЕНП, защото е ясно - за парламентарни, кметски избори си лъжат, правят си афери, но тук става дума за Европарламент и не им е безразлично дали изборите няма да са прозрачни и честни:))).....тия в ЕНП сигурно се чудят защо Бацето не е настанен в подходяща психиатрична клиника....:)))
7
8
 
11
 
! Отговори
Анти АНТИМУТРА преди 10 години
АНТИМУТРА, газ или бензин пикаеш? Внимавай със запалките, да не ти пламне ***. Аман от хейтъри с *** соц. гащурки!
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То е ясно това, но защо ли не ми става по-леко от този факт? Видяхме ви всичките що за стока сте.
5
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Речите на Борисов за последната година събрани в едно изречение: -Избори, власт, власт власт, власт, избори, власт, избори, избори.
4
7
 
11
 
! Отговори
кама сутра преди 10 години
Мантри за наивници.
3
10
 
23
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Разбира се, ще има погром! Докато Станишев е шеф на БСП, тази партия не може да спечели избори срещу ГЕРБ.
2
18
 
16
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
И КВО КАТО СТЕ ПЪРВИ С 20% ПАДНАЛИ ОТ НАД 30% :D ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ НЯМА КАК ДА СТЕ ГРОБ!А БОРИСОВ ДА ГО ЛИКВИДИРАТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-СКОРО ЩОТО ВЕЧЕ НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** БОРИСОВ ДА Е ОЩЕ ЖИВ!
1
11
 
20
 
! Отговори
1234 преди 10 години
Прав си Боце,ще сте първи сред последните