Пак ще сме първи на евроизборите, сигурен е Борисов

"Не им се притеснявам, хората ги виждат"
136
Пак ще сме първи на евроизборите, сигурен е Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка, архив: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е убеден, че неговата политическа сила пак ще е първа на предстоящите евроизбори без значение, че опозицията няма представител в ръководството на ЦИК.

Въпреки това той при призна, че в Брюксел се чудят как така първата политическа сила, тази, която има най-голямата парламентарна група, няма член на ръководството на комисията.

„Аз  запознах ръководството на ЕНП, защото е ясно - за парламентарни, кметски избори си лъжат, правят си афери, но тук става дума за Европарламент и не им е безразлично дали изборите няма да са прозрачни и честни”, коментира Борисов.

Още по темата
"Аз не им се притеснявам, колкото повече такива неща правят, хората се убеждават, че това, което се опитаха да ни припишат на нас, те го правят, ако искат да вземат и шестимата ни членове, винаги съм се явявал на избори като опция и винаги сме ги побеждавали, колкото повече се стараят да имат служебна победа, хората разбират, че пак искат да правят някаква афера”, продължи той.

Лидерът на ГЕРБ за пореден път заяви, че е ясно, че БСП, ДПС и „Атака” управляват заедно и това вече го виждат и избирателите.

„Но народът не е казал, че ДПС и "Атака” трябва да правят повече от ГЕРБ и на следващите избори това безпощадно ще им бъде напомнено от хората”, отсече Борисов.

Според него управляващите са „хора, които на бялото могат да кажат черно, без да им мигне окото”.
 
Въпреки недоволството на опозицията Борисов обяви, че депутатите му няма да напуснат парламента заради ЦИК.
 
„Напускането на парламента е крайна мярка, прилагахме го и него, но това само ще им облекчи работата да правят още измами”, заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
19
 
! Отговори
фх преди 10 години
В Габрово или Дончево, по време на строителството на прехвалените им гербаджийски европроекти, загинаха две жени. Едната от паднала талпа от скеле, другата пада в необезопасен изкоп. Всичко е потулено. И сега Дончев и Герб ще печелят евроизбори с два човешки живота зестра...
37
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквоооо всеки човек греши , но само глупавите повтарят грешките си
36
0
 
9
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Да, обаче като не гласуваш им даваш пълен картбланш да си правят каквото си искат и на практика ги признаваш! Трябва да се гласува, въпроса е, че в България избора е доста ограничен, и винаги е не "За", а "Против"...омагьосан кръг
35
6
 
14
 
! Отговори
ИИИ КАК ???? преди 10 години
И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА НИЕ ВЕЧЕ НЕ ВИ ИСКАМЕ -СЪЖАЛЯВАМЕ ЧЕ НЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА БСП ЗАЩОТО ВИЖДАМЕ ЧЕ ПРАВЯТ НЕЩО ЗА НАРОДА МАКАР ЧЕ ГЕРБ НИ ДОКАРА ДО РЪБА НА ПРОПАСТА - Е ЩЕ СЕ ПОПРАВИ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ - БСП ЩЯХА ДА ИМАТ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ГЕРБ НО ПЪРВАНОВ ИМ ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА- ВСИЧКИТЕ НИ ПОЗНАТИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ СЕГА ПОВЕЧЕ ОТ НАС ГОВОРЯТ ПРОТИВ ГЕРБ
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глупаво е, да се гласува, за партийните кандидати на избираеми, в бюлетините, места дали за народни представители, дали за евродепутата. Глупаво е да се легитимира антинародната им дейност. Негласувалите пак ще бъдат мнозинство. Мнозинството на умните, образованите и честните!
33
6
 
16
 
! Отговори
габровче преди 10 години
И ние те виждаме. Да сложиш начело на листата си Томислав Дончев е зверска гавра с българите и в частност габровците. Този човек не е изкарал нито един мандат докрай, само лични амбиции и его за по-високи постове. А всеки който мисли да гласува за Герб, да дойде в Габрово и да му разкажем що за *** са.
32
6
 
16
 
! Отговори
до 39 преди 10 години
В нормална държава отдавна да е в затвора! Не може да обясни откъде са му милиардите
31
1
 
17
 
! Отговори
ВЯРВАЙ СИ преди 10 години
КОГО ПЛАШИШ ГРОЗНА МУТРО,А. НЕ ТИ ЛИ СТИГНАХА МИЛИАРДИТЕ,КОИТО ОКРАДЕ ДОКАТО СИ 20 ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТТА. В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ИЛИ ДА ТЕ БЯХА ОТСВИРИЛИ МУТРОПОДОБНИТЕ ТИ ИЛИ ДЪРЖАВАТА АКО Е НА МЯСТО БИ ТЕ СМАЗАЛА СЪС СИЛАТА НА ЗАКОНА.И МЕЧТАЕ И ДРАПА ЗА ОЩЕ ВЛАСТ,БАНКЯНСКОТО *** НАГЛО.
30
0
 
10
 
! Отговори
тнт преди 10 години
"АЗ не им се притеснявам, колкото повече такива неща правят, хората се убеждават, че това, което се опитаха да ни припишат на НАС, те го правят, ако искат да вземат и шестимата ни членове, винаги СЪМ се явявал на избори като опция и винаги СМЕ ги побеждавали, колкото повече се стараят да имат служебна победа, хората разбират, че пак искат да правят някаква афера....:)))Моля някой по-запознат от герберите да преведе какво се опитва да каже Бай *** Борисов?...:)))
29
1
 
10
 
! Отговори
НЕ подкрепям убийци преди 10 години
Нашите деди са дали живота си за да съхранят вярата си!Ние сме срам за българският род щом продадохме християнството си на едни сатанисти!И за какво ????За да им мием кенефите!!НЕ БЛАГОДАРЯ!!!!
28
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей ,червените другаре и избиратели направиха Станишев милиардер.Гласувайте ,гласувайте за него --така му пълните гушата с пари .
27
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
другарите газ пикаят
26
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ е алтернативата .Ако Мая Манолова не фалшифицира изборите ГЕРБ печели и дано Борисов е разбрал Станишев колко е подъл.
25
6
 
12
 
! Отговори
Еврейски ценности преди 10 години
ЕС много добре знае че Б.Борисов е една мутра!Знае че и фашисти стоят зад убийствата в Украйна!!!И не само прикрива а и подкрепя тази сатанинкса пропаганда!!!!Аз съм православен и не мога да приема това за човешко!!!!!Аз не споделям сатанинството на ЕС !!!А вие ????
24
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МУТРАТА ПАК ХАЛЮЦИНИРА
23
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз не се съмнявам, че това ще се случи. Коалицията така се изложи, че дори и кръпката с Бареков няма как да помогне. Изцепките следват една след друга във всички сфери на управлението. Каквото могат направиха за провала на държавата и нито ЦИК, нито полицията, нито жанадармерията, нито всекидневните опити за манипулации от всякакъв род и вид могат да я спасят от предстоящата загуба. Поредната. Наглата агитация от трибуната на парламента ги води към самоунищожение - плод на егоизма и егото.
22
5
 
6
 
! Отговори
тнт преди 10 години
"Въпреки това той при призна, че в Брюксел се чудят как така първата политическа сила, тази, която има най-голямата парламентарна група, няма член на ръководството на комисията".....:)))цял Бриксел сън не го хваща да се чуди как така Бацето е първа политическа сила ,а пък други управляват.Защо ли?.....:)))
21
13
 
14
 
! Отговори
varg преди 10 години
Къде ще ходите вие от герб освен по затворите,че не ми е ясно
20
15
 
17
 
! Отговори
бозо преди 10 години
***...
19
9
 
18
 
! Отговори
хаус преди 10 години
проблемът му идва от "чипа",за който говореше менторът му.Всичко в главата му се върти около кушия на Тодоровден.През ума му не може да мине,че политиката е безкраен състезателен процес, а не залагане в букмейкърска къща,за определена среща..Пехливанският изказ е показател за неадерталското му мислене.Поведението му като следствие на всичко това е съвсем в логиката на нещата.Чист ***