Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много!

Лидерите на партии отиват при президента за разговори за ЦИК
Обновена: 22 мар 2014 22:01 | 22 мар 2014 18:50, Веселина Йорданова
195
Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерите на политическите партии ще се срещнат в понеделник при президента Росен Плевнелиев, за да обсъдят ситуацията с Централната избирателна комисия, съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с председателя на ДПС Лютви Местан в Кърджали.

Приехме срещата, за която президентът е отправил покана, в 9,15 часа в понеделник към лидерите на партии, да говорим още веднъж по темата", каза той.

Още по темата

Борисов поставил въпроса за зам.-председателското място в ЦИК пред лидера на ДПС Лютви Местан, който дал на Борисов „неговата разбивка по Централната избирателна комисия“.

Считат, че поставени наравно с ПП „Атака” с по двама души, са ощетени, обясни Борисов, цитиран от "Фокус".

„Разбрахме се по тази тема в понеделник при президента да се водят дискусии и се надявам всички партии да намерим разрешение на този казус, защото той касае европейските избори. Наблюдават ни отвън и се надявам при президента да намерим някакво решение”, допълни той.

Борисов се обяви за толерантност, при която всяка една партия ще получи дължимото.

„ГЕРБ е първата политическа сила, победител на парламентарните избори, победител и на миналите избори за евродепутати и имаме своите претенции. Но изборите трябва да се проведат, и то при максимална прозрачност и сигурност и именно такава Избирателна комисия ни трябва, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Като чета математиката, знам, че заслужаваме най-много. Затова, ще я четем при президента и се надявам да постигнем консенсус", коментира той.

Както Dnes.bg писа президентът, който вчера беше категоричен, че няма да промени указа си за разпределението на местата в комисията, днес отново защитава тезата, че запазването на съотношението между парламентарните партии се отнася за целия състав на ЦИК, а не само за тези членове, които се назначават с указ на президента, каквото е тълкуването на управляващите.

Според държавния глава единственото възможно тълкуване на кодекса е това, което той е направил, и то е в съответствие със Закона за нормативните актове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той вижда, чете, нищо че в живота има неща които трябва и по иначе да се ..............Аз чета ............... и искам да ви покажа че чета т.е. аз съм мъдреца на нацията.
27
5
 
3
 
! Отговори
до 26 преди 10 години
Подкрепям те в едно нещо. Има един отбор, който го представят за антикомунистически, но от 15 години го финансират със пари от братска СССР. К....р за Левски оле!
26
1
 
17
 
! Отговори
Браво преди 10 години
Освен Винету е чел и математиката! Браво!
25
7
 
8
 
! Отговори
Чук Аймъде преди 10 години
Аз и доста хора вече се разбрахме, да гласуваме за тази българска партия, която официално признае за легитимен референдума в Крим и подкрепи Русия в борбата срещу украунските фашаги - бандеровци!
24
3
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Ето че човека може да чете, стига сте го смятали за ***. Той е чел и за Винету.
23
0
 
23
 
! Отговори
до 16 преди 10 години
Аз не видях нищо умно в тези "ранобудни студенти" Толкова посредствени и неподготвени,говорещи абсолютни глупости по телевизиите.Не са доволни от закона на МВР,а не са го чели дори,така по принцип били недоволни.Защо са недоволни от превителството-ами така пак по принцип.Просто така са им казали да говорят като папагали и те това правеха.Пълна простащина и много лоши "учители"
22
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както винаги под статия за Бойко Борисов е пълно с гърчеща се червена *** стриктно изпълняваща опорните точки на Моника. Пикая на всичко руско , съветско и БСП !
21
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧЕТЕ!?????????? математика!?Баси тъпоъгълника!
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боката с един прелистен Винету се помисли за голяма работа и вече почна и математика да "чете".
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Квартален бабаит и политика.Две взаимно изключващи се неща.
18
1
 
22
 
! Отговори
дядо преди 10 години
С какво съгрешихме Боже та така ни наказваш Боже?Жалка работа,все сме имали *** за началници,ама като това недоразумение на природата не сме имали-пълен ***!!!!!!!!!!!!
17
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До политологВземи малко прочети как се управлява държавния дълг преди да се излагаш по форумите. Освен че се вземат нови заеми се изплащат и стари. Всеки месец БНБ дава статистика за държавния дълг. Нетния държавен дълг е равен на дълга минус фискалния резерв. Не виждам да сме задлъжняли с 4 млрд, но при твоя любим Боко задлъжняхме с около 8 млрд.
16
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 4окоТиква с тиква тиквена, 4око, тиквен.
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ранобудните студенти. Да прави сте за комунизма, и че управляващите да си ходят. Но още по голям комунист , а отгоре и на това доказана мутра и още по отгоре на това неграмотен. Е това ли искате умните, ранобудни студенти, такъв човек ли да ни управлява! Е аз не искам и започвам да се съмнявам дали Вашето образование, не е на нивото на това на ББ. Дали и такъв материал вече е останал в България!
14
1
 
34
 
! Отговори
ВВВ преди 10 години
АЗ ПЪК СМЯТАХ ПО ЛИТЕРАТУРА
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По математика Бокича е силен само в четенето .......пълен Кратун....хаааааааа
12
1
 
9
 
! Отговори
джорджето преди 10 години
направя. в гърция кмета на солон до животна пресъда,министъра на външните работи доживотна присъда.там моето момче е трябвало да станеш премиер,да те видя с хапърцумян ли ще пиеш уйски или с кой?там си за мустака и в затвора до живот.връщат ти ролекса и теб вече те няма.тук можеш всичко.но и тез *** някой ден ще се събудят.ще запеят стани,стани юнак балкански и тогава ще те питат всички.кой кум,кой сват кой на булката брат
11
1
 
32
 
! Отговори
ВВВ преди 10 години
СИКАДЖИЯТА ЧЕЛ МАТЕМАТИКА !!!!!!!
10
4
 
27
 
! Отговори
джордето преди 10 години
абе бойко не се излагай,математика не се чете.матамика се смята,бе моето момче.ама то *** пожарникар,*** бодигард.какво да очаква народа от теб като я четеш математиката.няма какво ти показа какво можеш докара цял един народ до гибел.глад,мизерия хорицата не могат да си платят тока от твоето четене на математика.ама и народа това засложава да получи защотот глупав.отиди в гърция ще те сложат на беселито в центъра на солон или атина.ама тук крал бойко не пречи можал и аз ако мога и аз ще го
9
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този бай ***.. Нещо са го изкъпали или е спал с млада невеста и тръгва на поразия да се прави на по умен от кофата ми за ***.