Два протеста пред президентството преди КСНС

Единият е на "Атака", другият подкрепя президента Плевнелиев
Обновена: 24 мар 2014 09:55 | 24 мар 2014 09:41, Камелия Цветанова
204
Два протеста пред президентството преди КСНС
Росен Плевнелиев Снимка: архив, БТА

Два протеста се събраха пред президентството преди началото на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от президента заради кризата в Украйна.

Единият е организиран от "Атака", а другият е на граждани, които искат да покажат подкрепата си за президента Росен Плевнелиев.

Демонстрацията на националистите е под надслов: "Санкциите срещу Русия са санкции срещу България".

Зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов заяви от трибуната на митинга, че Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са най-големите разединители на народа.

Има издигнати плакати, на които пише: "Не Европейският съюз ни освободи от турско иго, а Русия", "Санкции за Турция, не за Русия", "Не на Европа".

Друга група протестиращи, но с искане за оставка на правителството, са ситуирани също до сградата на президентството, но са разделени с полицейски кордон от протеста на "Атака".

МВР беше подготвено и за двата протеста и мерките за сигурност са засилени.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков и лидерът на ДПС Лютви Местан вече пристигнаха в президентството. Протестиращи срещу кабинета ги посрещнаха с викове "Оставка".

Продължават да пристигат и останалите участници в заседанието на КСНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
3
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Ако у президента са останали поне малко чест и достойнство трябва да си подаде оставката на мига, за да не замърсява политиката с присъствието си
132
3
 
0
 
! Отговори
silance преди 10 години
Г-н Президент,не успях да отделя доэстатъчно време за пълния запис на интервюто Ви пред BBC,но прочетох извадките. Аз няма да забравя как се проведоха изборите и кой Ви беше основен опонент. Няма да забравя и в кое правителство бяхте министър,нито що за служебно правителство ни натрапихте.Но,докато оставате единственият с наченки на някаква нормалност в изказванията /на фона на все по-скудоумните плутократи около Вас/,аз и такива като мен /не съм била на митинга/ също Ви подкрепяме.
131
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, когато Волен е просто е прав. "Санкциите срещу Русия са санкции срещу България" - това е точно така и след 5-6 месеца истината ще лъсне. Инак това, че е руско протеже и вече е ясно за всички, затова и крепи правителството - така са му казали от Кремъл.
130
1
 
2
 
! Отговори
лиляна преди 10 години
Всички искат да си заминава, достатъчно време му дадохме и той нищо не направи за нас, да не говорим, че ясно показа принадлежност към партия.
129
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На снимката виждате двойника на " Mr Bean " изпълняващ ролята на " *** президент " .ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА НЕЗАБАВНО БЕ ***
128
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Офшорко с какъв премрежен поглед е на снимката...Явно пак пресмята някаква далавера.Или пък се преструва, че мисли нещо.Да вярва електората, че е умен и може да мисли...
127
2
 
6
 
! Отговори
вихър преди 10 години
Народът иска оставката на Плевненлиев ! На какъв език да му се каже ,че да разбере ! Оттегли се мъжки Росене не ставаш !
126
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-смешният президент ако можем да го наречем изобщо президент тоя е един голям клоун. Дори имам чувството че има наклонности към мъже като му слушам гласчето
125
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Срам за България!Това е човека който обърна гръб на Русия и се наведе на САЩ.Твоето мнение Плевнелиев не е мнението на народа.Защо нямаше референдум по този въпрос.За какви ли не глупости се иска референдум.
124
3
 
8
 
! Отговори
болгар преди 10 години
ПЛЕВНЕЛИЕВ ВЪРВИ СИ ПРЕДАТЕЛЮ НА БЪЛГАРИЯ. ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ПРЕОБЪРНЕ В ГРОБА АКО ВИДИ КАКВО ТУРСКО *** НИ Е ПРЕЗИДЕНТ
123
3
 
7
 
! Отговори
; преди 10 години
А на бас че тези дето подкрепят Плевнелиевчето са герберчета пратени от централата им спешно там да викат.
122
2
 
7
 
! Отговори
e преди 10 години
Чуйте внимателно! САЩ е в дълбока рецесия и стегнация,поради винаги фашизираната ционистично-масонка администрация.Тези процеси не са случайни! Сега ,както е видно,всички,силноцависими Тарикати се активират-масово.Такъв е и най-бездарния и глупав президент-Росен.Кризата продължава.
121
3
 
8
 
! Отговори
bob77 преди 10 години
Най-доброто решение е оставка на Росен Плевнелиев, само така ще се сложи край на злоупотребите и далаверите на държавния ни глава и на олигархията, която властва у нас, посредством него.
120
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На снимката виждате един клоун в официален костюм, който е най-срамният президент на България!
119
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мислехме го за безопасна игла, но излезе страшно вреден за държавата. Трябва да му бъде свален имунитетът и да бъде разследван! Кукла на конци, която единствено обслужва интересите на Бойко. Бе избран с измама, трябва да бъде свален по-скоро!
118
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този инфантилен *** не спира да вреди на държавата. Присвои милиони, излага ни пред света, пречи на правителството да си върши работата, слугува на ГРОБ, лъже постоянно...а сега и този скандал! Да се маха, Бийн!
117
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скоро ще свиква КСНС заради евентуална война с Русия, заради *** му изказвания!
116
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-смотан президент още не сме имали. Плямпалото би всички рекорди по създаване на гафове. Какво прави тази марионетка за България? Това, което му наредят Боко и другите му господари.
115
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Президентът и управляващите от средер род да си ходят.Да на справедливостта,на референдума в Крим и на българо-руските връзки.
114
7
 
8
 
! Отговори
Духовников преди 10 години
Този не трябва да бъде пускан в чужбина, че прави гаф след гаф! Много е жалък и безличен, а реши ли да направи впечатление, господ да ни е на помощ!