Два протеста пред президентството преди КСНС

Единият е на "Атака", другият подкрепя президента Плевнелиев
Обновена: 24 мар 2014 09:55 | 24 мар 2014 09:41, Камелия Цветанова
204
Два протеста пред президентството преди КСНС
Росен Плевнелиев Снимка: архив, БТА

Два протеста се събраха пред президентството преди началото на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от президента заради кризата в Украйна.

Единият е организиран от "Атака", а другият е на граждани, които искат да покажат подкрепата си за президента Росен Плевнелиев.

Демонстрацията на националистите е под надслов: "Санкциите срещу Русия са санкции срещу България".

Зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов заяви от трибуната на митинга, че Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са най-големите разединители на народа.

Има издигнати плакати, на които пише: "Не Европейският съюз ни освободи от турско иго, а Русия", "Санкции за Турция, не за Русия", "Не на Европа".

Друга група протестиращи, но с искане за оставка на правителството, са ситуирани също до сградата на президентството, но са разделени с полицейски кордон от протеста на "Атака".

МВР беше подготвено и за двата протеста и мерките за сигурност са засилени.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков и лидерът на ДПС Лютви Местан вече пристигнаха в президентството. Протестиращи срещу кабинета ги посрещнаха с викове "Оставка".

Продължават да пристигат и останалите участници в заседанието на КСНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
8
 
14
 
! Отговори
Умерения преди 10 години
Каквото и да говорите за Сидеров, той се оказа най-твърд!
112
6
 
15
 
! Отговори
джо преди 10 години
Дянков вече отиде да пляска руснаците, сега и Росен Пастирката се намесва, става страшно за Путин. Тия хора не осъзнават ли колко са смешни с напъните да се правят на някакъв фактор?
111
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БългарияАми отивай си в Русия тогава бе! Останалите направихме своя избор и той е ЕС! Русия ако спре да подава газ към ЕС ще губи по 100млн евро на ДЕН! Това са парите, на които се крепи величието на Русия, не танковете и ракетите, а точно тея пари! Путин няма да отреже клона на който седи.
110
5
 
14
 
! Отговори
анастасия преди 10 години
Президентът трябва да бъде свален от поста, че кой знае още колко гафове ще направи.
109
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не забравяйте,че Росенчо пораснал с продаване на хороскопи на предния капак на колата си! И сега вече е член на "Агнешките главички"-"Отровените Соросоидални общества".Ако му сложим и един мини Жуп,гласът му е подходяш и-става.Ще танцува!
108
5
 
12
 
! Отговори
ДИДИ преди 10 години
Не мога да повярвам, че някой е отишъл в подкрепа на "президента"! Този може всякакъв да е, но президент НЕ!
107
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плевнелиев е от кръга "Агнешките главички".Такива,като Иво Прокопиев са му наставници на наш Росен.
106
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По време на церемонията българският премиер Бойко Борисов и австрийският му колега д-р Ервин Прьол символично кръстиха и двете турбини на когенерационната централа. Г-н Борисов даде името Марица на газовата турбина, а д-р Прьол кръсти парната турбина Сиси, както са се обръщали към австрийската императрица Елизабет.
105
3
 
10
 
! Отговори
Кую преди 10 години
Обамата се чуди как да се изсули от конфликт с Путин, а нашия *** взел да се дърви! Има ли акъл това човече? Да не мисли, че Боко винаги ще го спасява? *** работа е неговата.
104
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Министър-председателят на Република България г-н Бойко Борисов и министър-председателят на Федерална провинция Долна Австрия д-р Ервин Прьол, председателят на УС на EVN AG д-р Петер Лайр и председателят на УС на EVN България г-н Йорг Золфелнер разпалиха за първи път новото когенерационното съоръжение на ЕВН България Топлофикация ЕАД в Пловдив. На церемонията присъстваха още Щефан Шишковиц, член на УС на EVN AG, посланикът на Австрия в България Н. Пр. Герхард Райвегер, областният управител на Пловдив Иван Тотев, министърът на икономиката, енергетиката и туризма г-н Трайчо Трайков, министърът
103
4
 
9
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Що ли ми се струва,че тая карикатура говори за санкции без да е говорил с шефа на Булгаргаз.Също шефа на АЕЦ трябва да го приземи и да му набие в кухата тиква,че горивото е Руско.Путин вероятно ще го смени по телефона,като Борисов.Наща държавичка е в ЕС,но само на книга.Икономически е зависима от Русия,за какви санкции става въпрос.То верно може и без газ,бензин и ток,но за какво по дяволите ми е и Президент тогава.Да идват 300 от Спецназ да слагат ред инак оправия няма.Обама мълчи,нащо се дърви
102
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Винаги, винаги, винаги трябва да се изхожда от интересите на България. Това, че сме в ЕС не значи, че трябва нашата позиция да бъде прекопирана от позицията на Великобритания или Германия. Още живеем с манталитета, че някой ще ни потупа по рамото и ще ни каже "Поздравления". А и да оставим настрана факта, че тази седянка е безвъзвратно закъсняла. Това заседание трябваше да се проведе преди две седмици. Ама на нас все ни идва от после.
101
7
 
19
 
! Отговори
локи преди 10 години
И за децата стана ясно, че позицията на Плевела е идиотска. Меркел мълчи, той ръмжи, пудел жалък. Кой ни го натресе тоя за президент, кой, кой?
100
13
 
23
 
! Отговори
България преди 10 години
Сънародници, гласувайки за герб получихте два клоуна - псевдопрезидент, на който се смеят по света за псевдоумните му приказки и ББ, който е *** и за това го разбирате. Гласувайте за тях и ще ги получите пак вкупом с комплексирани неосъществени бивши "комунисти".Против Русия сега означава липса на газ и ток от огромното количество "вятър",разрешен от герп.А чий е вятъра? От Европа ни подритват заради продажничестгвото на политиците, от Русия ще ни загърбят - да ни е честито светлото бъдеще!
99
7
 
18
 
! Отговори
РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАТО преди 10 години
На "демократите" не им стиска, защото ще получат такъв ритник в ***, че ще тичат чак до ФАШИНГТОН
98
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Май от групата на Сидер АГА имаше един дето си падаше по момченца...
97
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е ходил на Варадеро по работа да преговаря за строеж на руска АЕЦ.
96
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На другарите като им свършат опорните точки и го удят на конспирация...Демек сменят планетите.
95
7
 
14
 
! Отговори
100 души убити преди 10 години
тежат на съвестта на превратаджиите в КИЕВ , ръководени от САЩ и под ръкоплясканията на ЕС. Да се плюнчи Плевнелиев и да обвинява РУСИЯ е връх на ЦИНИЗЪМ И НАГЛОСТ. ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ НАС
94
6
 
5
 
! Отговори
До 107 преди 10 години
Сменяй си редовно Памперсите че яко си зацапал Килотките Соросоиден Врунгел