Два протеста пред президентството преди КСНС

Единият е на "Атака", другият подкрепя президента Плевнелиев
Обновена: 24 мар 2014 09:55 | 24 мар 2014 09:41, Камелия Цветанова
204
Два протеста пред президентството преди КСНС
Росен Плевнелиев Снимка: архив, БТА

Два протеста се събраха пред президентството преди началото на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от президента заради кризата в Украйна.

Единият е организиран от "Атака", а другият е на граждани, които искат да покажат подкрепата си за президента Росен Плевнелиев.

Демонстрацията на националистите е под надслов: "Санкциите срещу Русия са санкции срещу България".

Зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов заяви от трибуната на митинга, че Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са най-големите разединители на народа.

Има издигнати плакати, на които пише: "Не Европейският съюз ни освободи от турско иго, а Русия", "Санкции за Турция, не за Русия", "Не на Европа".

Друга група протестиращи, но с искане за оставка на правителството, са ситуирани също до сградата на президентството, но са разделени с полицейски кордон от протеста на "Атака".

МВР беше подготвено и за двата протеста и мерките за сигурност са засилени.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков и лидерът на ДПС Лютви Местан вече пристигнаха в президентството. Протестиращи срещу кабинета ги посрещнаха с викове "Оставка".

Продължават да пристигат и останалите участници в заседанието на КСНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
18
 
! Отговори
как.... преди 10 години
До Злопаметна----Е този ли президент защитавате--този който преди два дена едва ли не обяви война на Русия---с тъпите си гафове.Вие това ли искате??? Или просто висите във форума??? Добре че засега няма кой да му се връзва на глупостите..........засега....
32
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров си управлява кротко с ДПС преоблечен като руска труженичка.Националист ама с руски рубли в джоба и прегръдка с Местан...
31
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко плаща Путин на коментар? Сигурно стига да капнете бензинец в ладата :-)
30
8
 
23
 
! Отговори
писна ми преди 10 години
Протестът трябва да е един и то за ИМПИЙЧМЪНТ на този силно зависим и от ГЕРБ, и от олигарсите в Б-я т.н президент! Не може в интервюта да се дуеш, че си от ГЕРБ, а трябва да си независим президент на всички българи! Този човек има всички основания за искане на неговата оставка и съдене за това, че работи срещу държавата! Този човек е в основата на протестите на олигарсите и гербаджиите и създава напрежение и работи за сваляне на изпълнителната власт! Долу Плевнелиев!
29
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как само дълбаят руските труженички...За 10 рубли и майките си биха продали....
28
14
 
4
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
В знак на протест партия Юруш заедно с Фюрера ще се наливат до откат с руската водка, както винаги.
27
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голяма част от обществото ни е всъщност гордо от ролята си на партенка. На руска патерица в страната на богатите.
26
17
 
11
 
! Отговори
Сибир преди 10 години
Май имаме "патриоти",които обичат повече Русия,отколкото България.Ами да хващат пътя към Сибир!
25
17
 
9
 
! Отговори
До заблудените атаки преди 10 години
Болен да отговори: Защо след като непрекъснато плюе по ЕС и НАТО е приготвил кандидати за ЕВРОДЕПУТАТИ?! 2.Защо ходи да почива в загнилия запад- ПАРИЖ, ВЕНЕЦИЯ, би отишъл и в САЩ, ама за там сигурно не му дават виза?! Защо продължава да подкрепя правителство, което е ПРОЕВРОПЕЙСКО, Станишев е председател на ПЕС, и те ще участват в ЕВРОИЗБОРИТЕ?!
24
16
 
11
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Червеният, про руски клоун Болен Лидеров отново организира цирк за червени баби и руски ***. Хубаво все пак, е че е патриот представете си!?
23
10
 
25
 
! Отговори
ybrb преди 10 години
Не съм нито русофил, нито пък подкрепям Атака,но в случая с така нареченият ни (президент)-Роско истината е една----ОСТАВКА____ и вън от България продажен ***
22
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква подкрепа за Плевнелиев, че ни орезили в Лондон или че води тайни преговори с ЕВН във Виена, за това че се нарече президент на ГЕРБ ли? Ясно е кои са в негова защита. Ако има съвест няма да чака да му мине мандата в гафове.
21
8
 
13
 
! Отговори
АТАКА-ПОБЕДА преди 10 години
ТОЯ ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ПОЛУ МЪЖ,ПОЛУЖЕНА ,ТОЯ Е ГАВРА С ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ ПЛЕВНЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ ОСВЕН ЗА ДОМАШНА ПРИСЛУЖНИЦА,ЗАТОВА МАРШ В КУХНЯТА ДА МИЕШ ЧИНИИ *** СМЕШЕН И ПОПЛЮВКО ЖАЛЪК
20
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С какъв акъл трябва да защитаваш президент на България,който заявява от трибуна във Виена пред събраната мнозинство:"Крим е бил и ще бъде ВИНАГИ част от Украйна".Думи достойни не за официална позиция на държава и народ,а за попълване на офшорна сметка с допълнителни средства!!Че Западна Европа започна да осъзнава,че Америка започна да осъзнава това,което стана в Украйна и впоследсвие в Крим за българският президент не означава НИЩО!!Той е с тази позиция,която дава повече ПАРИ в личната сметка!!
19
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До пардонВ случая, фашистка е политиката на , с аншлус в Украйна !
18
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ *** РАСИМ ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ СПРЯ ДА ПИСУКА,ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА СМЕ ЕНЕРГИЙНО НЕЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ,,АМА НЕ КАЗВА, ЧЕ ТОГАВА ЩЕ СТАНЕМ ЕНЕРГИЙНО ЗАВИСИМИ ОТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ АРАБСКИ УХАБИТСКИ РЕЖИМИ НА САУДИТСКА АРАБИЯ,КАТАР И БАХРЕИЙН,ЗАТОВА ПРЕДПОЧИТАМ ХИЛЯДИ ПЪТИ ДА СЪМ ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ ЗА СМЕТКА НА ЖИДОВСКИТЕ КЛОЗЕТО САЩ ЕС И САУ.АРАБИЯ ,ТУРЦИЯ И КАТАР
17
17
 
8
 
! Отговори
yyyyy преди 10 години
Някой съмнявал ли се е ,че *** от атака ще пропуснат да се изложат! Никога не ми е минавало през акъла, че е възможно да съществуват толкова много заблудени ,ограничени и нискоинтелигентни хора, да не виждат какъв наистина е Болния. Хора, не може да сте толкова глупави!
16
11
 
12
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Споко бе хора Президента Плевнелиев по маниер на американския посланик,ще излезе с мъжа си пред протестиращите и ще ги успокои
15
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене, долно руско *** !!!
14
11
 
18
 
! Отговори
в Сибир! преди 10 години
Искам и България да се присъедини към Руската Федерация! За да може плевела да бъде пратен в Сибир!