Пореден депутат на Борисов отива при Бареков

От ГЕРБ не знаят, Даниел Георгиев не е подавал молба за напускане
Обновена: 27 май 2014 15:02 | 19 май 2014 16:03, Камелия Цветанова
147
Пореден депутат на Борисов отива при Бареков
Даниел Георгиев. Снимка: ГЕРБ

Пореден депутат от ГЕРБ напуска парламентарната група на Бойко Борисов, обяви в Сливен Николай Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

Това е народният представител Даниел Георгиев, който се присъединява към екипа от експерти на "България без  цензура".

Още по темата
Даниел Георгиев току-що подаде молба за напускане на ПГ на ГЕРБ, каня го публично да стане  част от експертния екип на ББЦ, заяви Бареков след откриването на партиен офис в града.

Той е една от жертвите на "цветановщината" в ГЕРБ и психически, и физически. Всеки, който иска да гласува за ГЕРБ, сега ще трябва да гласува за нас, защото техният експертен потенциал е при нас.", коментира още Бареков.

Лидерът на ББЦ коментира, че очаква 200 хил. гласа от ГЕРБ, като изчисли, че разликата между коалицията около ББЦ вече е намаляла на 4%.

Досега Светлин Танчев, Георги Марков, Красимир Стефанов и Йоанна Кирова напуснаха парламентарната група на ГЕРБ.

По-късно от ГЕРБ съобщиха, че към момента нито в деловодството на Народното събрание, нито в кабинета на председателя на парламента е депозирана молба за напускане на ПГ на ГЕРБ от народния представител Даниел Георгиев.

Освен това Георгиев не е подавал и молба за напускане на партията и към момента е член на ПП ГЕРБ, допълват от партията и посочват, че са силно озадачени от разпространените твърдения на разни „политици“.

В Ямбол лидерът на партията Бойко Борисов заяви лаконично "Не се занимавам с лицето Бареков, не ме интересува какво е казал този човек".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахахха явно между Тиквата и Барека няма разлика, щом всички гербери бягат при него.
33
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kaкъв "интелект" струи от физиономията му ! Честито на *** !
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партия от предатели как да ме грабне?Аз като интелигентен човек няма как да гласувам за шайка отцепници и предатели, които са се продали!
31
2
 
8
 
! Отговори
Някой преди 10 години
От КТБ пари за продажни маскари !
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От къде се пръкна толкова ***?
29
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партията на бареков да се преименува-ВИДЕО БЕЗ ЦЕНЗУРА...нали се сещате за какво говоря хахахах
28
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Герб Ха Ха Ха Ха - ако искате да очистите ГЕРБ от продажните - вземете та се гръмнете, ама започнете от свещената си тиква!
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и тоя ги събира от кол и въже ...то не беше росен петров,то не бяха герберисти...атакисти... ама щом може да плаща баречето....
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ами на *** му трябва помощ да си разведрява мутрите..и чалгаджийките(като в едно старо,но НЕ забравено видео на прословутия сега бареков),боже ще умра от смях с нашите депутати.та утайките останали от която и да е партия да заминават при кандидат смешника бареков,,че много работа ги чака
25
3
 
20
 
! Отговори
да преди 10 години
Вижте сега. Това, че се отлюспват, не е болка за умиране. По-добре да се прочисти партията, отколкото да има такива скрити лимонки, които не знаеш какво кроят и мислят. А когато ГЕРБ отново вземат властта, би трябвало да са си научили урока- да не назначават от кол и въже хора, които освен собствено благополучие, нищо друго не ги интересува. Има ги във всички партии такива екземпляри. А това, че най-обичания от червените техен президент, говори срещу Станишев и това правителство?!
24
25
 
4
 
! Отговори
Николай Бареков преди 10 години
Даниел Георгиев току-що подаде молба за напускане на ПГ на ГЕРБ. Каня го публично да стане част от експертния екип на ББЦ. След изборите ще има още народни представители, които ще напускат парламентарната група на ГЕРБ и ще се присъединят към нас. Разговарях с Даниел. Той е изключително спокоен и радостен, че ще мине към нашата партия.Започна обратното броене тролчолетки.Не се хабете тук да дращите защото Патриотичния Блок-ББЦ скоро ще ви разкаже играта.Датата е 25 май-часът 22!Да живее България
23
13
 
13
 
! Отговори
s преди 10 години
Понеже мутрофашистката хунта на Бойко *** вече няма да помирише власт, лека полека копоите и се местят в други антибългарски формации като например ББЦ, която и най-завряния тип знае, че е на Пеевски. Бюреков е пионка, и то от най-смешните. С удоволствие гледам как се плюнчи по зали и паланки, платени от мазния Пеевски, и чакам да видя поредната торбичка с фекалии, която ще го целне по лицето. ББЦ не е алтернатива, а поредната антинародна пасмина.
22
2
 
26
 
! Отговори
урунгел преди 10 години
Колко ли въри тарифата за депутат да си купиш?Някой знае ли горе долу?
21
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герберастките дрбни душици-търговчета, които на предните избори се продадаха на Боко Кратуньов, сега се продават на новия Боко - Никиту Дудуков.
20
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХОРА БЯГАЙТЕ ОТ ГЕРБ ТОВА Е ПАРТИЯ ОТ МУТРИ ВОДЕЩА КЪМ ЗАСТОЙ И БЕДНОСТ БЯГАЙТЕ И НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ НАЗАД!
19
16
 
15
 
! Отговори
void преди 10 години
ГЕРБ разбърка интересите на твърде много мафиоти и олигарси в България и Русия. Затова се плати на БСП, ДПС и АТАКА да ги рушат отвън, а проектът "ББЦ" на Пеевски ги руши отвътре. Целта е да се намали процентът им на влияние и резултатите им от изборите. Харесва ли им или не - ГЕРБ нямат шанс срещу всички. За жалост следващите сме ние.
18
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало платените драскачи на Пеевски за нищо друго ли не ставате бе *** такива?
17
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички депутати от Герб са дребни ТЪРГОВЧЕТА отишли там за далавера ...
16
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да повярвам колко глупави хора има в тази държава за да вземат Бареков на сериозно. Аз определено вдигам ръце от тази "държава" никога няма а се оправим с такъв *** народ.
15
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От мутренската партия вече не просто мирише, а направо вони. ГРОБ са на бунището на историята, там където им е мястото. Така както и предишният проект на ДС - НДСВ.